kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Igen rá gondoltam. Thx a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 itt a topik is, amiben megemlékeztünk róla. :D Ez nekem valahogy kimaradt. Nagyon szomorú eset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Egyszer szervezett egy üzemlátogatást is az erőműbe. Sajna én csak a fórumról ismertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Egyszer szervezett egy üzemlátogatást is az erőműbe. Sajna én csak a fórumról ismertem. Egy üzemlátogatásra emlékszem, mármint hogy lehetett rá jelentkezni. A fórumon találkoztam a hozzászólásaival, de nem ismertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Igen rá gondoltam. Thx a segítséget. nincs mit. :D Vág az eszem, mint a villanyborotva, csak merül az akksi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Na mennyé má :D Te a MAILOD Hunvan éééé?????? :D rohadtt husszú a drót és még mindíg nemért ide :D Vagy nagy a csomag és sérvet kapott a postás aki a mailt viszi?? :D :D Na, most nézd meg a postaládádat, remélem belefért! :D ;) Na, kíváncsi leszek, hogy most kit fogsz bacogatni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sztem babut. Említettem ma neki, hogy írhatna ő is magáról, de sztem egy ideig biztos nem lesz kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sztem babut. Említettem ma neki, hogy írhatna ő is magáról, de sztem egy ideig biztos nem lesz kész. Pedig biztos jó lenne! :D Szerintem nyugodtan írd meg helyette! Úgysem veszi észre! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Na, most nézd meg a postaládádat, remélem belefért! :D :D Na, kíváncsi leszek, hogy most kit fogsz bacogatni? :D :D:w00t::D Norbi királyvagy! tele a ládám bár a küldési módszer egyedi de ittenvan be is varlak minnyá a többiekhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 tele a ládám bár a küldési módszer egyedi Mi a bajod az egyedi küldési módszeremmel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mi a bajod az egyedi küldési módszeremmel? :D Semmi De nem is telennél ha nem 3 db ban küldted volna :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Semmi De nem is telennél ha nem 3 db ban küldted volna :D :D Hát hogy örülhess, hogy milyen sok levelet kapsz tőlem! :D Amúgy hol lehet regisztrálni az oldalon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 remélem én is odaérek :D Csak Opeled nem lesz. Szerintem nincs is Opelje, csak tetszik neki a társaság! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Semmi De nem is telennél ha nem 3 db ban küldted volna :D :D A szöveget nem lehetne tagolni? :D Nagyon egybefolyt az egész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A szöveget nem lehetne tagolni? :D Nagyon egybefolyt az egész :D ne kritizáld a receptet tálalás előtt :D NORBI Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 ne kritizáld a receptet tálalás előtt :D NORBI Bocsi Mester! THX! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Bocsi Mester! THX! :D jólessz így :D Ha nem de tényleg szólj és megcsinálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 jólessz így :D Ha nem de tényleg szólj és megcsinálom :D Most már kész a menü? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Most már kész a menü? :D őőő milyen menü?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 őőő milyen menü?? :D Akkor a recept: ne kritizáld a receptet tálalás előtt :D NORBI Csak mert hiányzik a végéről a "desszert". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Akkor a recept: Csak mert hiányzik a végéről a "desszert". :D Ja leesett :D készlenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ja leesett :D készlenne! És akkor hol a végéről az Klub-os rész, Szakácsúr? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 És akkor hol a végéről az Klub-os rész, Szakácsúr? :D Jujj és észrevette :D direkt hagytam hogy figyelsz e :D Jóva' látom résen vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jujj és észrevette :D direkt hagytam hogy figyelsz e :D Jóva' látom résen vagy :D :D :D Na, megyek aludni. mert reggel meló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 :D :D Na, megyek aludni. mert reggel meló! :D jó melót én délután 13:00 szolidalitásból veled tartok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts