hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te ismered az Opeldokit nem?Ő is győri, miért nem beszélsz vele?Ő bontja ezt a Vekit. Nem ismerem, ki az? Győri? MI a rendes neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mit? Hogy dolgozok, vagy hogy megírom? :D Amúgy igazán visszaintegethettél volna, amikor Pakson átmentem tegnap délután és ma reggel! :D Norbi én nemértem rá kocsikázni én dolgoztam :D :D Akkor várom a mailod ma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Norbi én nemértem rá kocsikázni én dolgoztam :D :D Akkor várom a mailod ma :D Legalább villantahattál volna egyet! :D :D Ma várhatod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Legalább villantahattál volna egyet! :D :D Ma várhatod :D mit villanthatott volna? Atomot? Akkor azt biztos még mi is láttuk volna. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Legalább villantahattál volna egyet! :D :D Ma várhatod :D Ha én ott villantok te az életbe nemérsz haza :D csak egy gombát látsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jól van, látom lecsaptátok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Jól van, látom lecsaptátok! :D Direkt így írtad a nyakamat rá , tudjuk ám hogy sunyi vagy néha :D és provokátor is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem ismerem, ki az? Győri? MI a rendes neve? Ment a pü. a névvel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Direkt így írtad a nyakamat rá , tudjuk ám hogy sunyi vagy néha :D és provokátor is :D Az hagyján de, hogy vezet!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ment a pü. a névvel! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Az hagyján de, hogy vezet!!! :D Ne is mondd! Tegnap meghúztam a jobb hátsó sárvédőt egy "kivilágítatlan villanyoszlopon"! :D Sikeresen rátolattam, ráadásul betonból volt, úgyhogy facán lehúzta a fényezést, meg be is horpadt egy kicsit. Nagyon cép lett. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Direkt így írtad a nyakamat rá , tudjuk ám hogy sunyi vagy néha :D és provokátor is :D Jóhogy! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ne is mondd! Tegnap meghúztam a jobb hátsó sárvédőt egy "kivilágítatlan villanyoszlopon"! :D Sikeresen rátolattam, ráadásul betonból volt, úgyhogy facán lehúzta a fényezést, meg be is horpadt egy kicsit. Nagyon cép lett. :D :D Látod?Erről van szó!Te nem is tudsz lassan menni, mert úgy balf*sz vagy! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ne is mondd! Tegnap meghúztam a jobb hátsó sárvédőt egy "kivilágítatlan villanyoszlopon"! :D Sikeresen rátolattam, ráadásul betonból volt, úgyhogy facán lehúzta a fényezést, meg be is horpadt egy kicsit. Nagyon cép lett. :D :D Ezt a sok OFF-olásét kaptad! :D Na bazze külömben az enyémet is meghúzta valami buzeráns de hála épenhogycsak alig vettem észre de nagyon ideges lettem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Látod?Erről van szó!Te nem is tudsz lassan menni, mert úgy balf*sz vagy! :D :D :D Figyelmetlen hülye férfinemiszerv! Az a rohadt betonoszlop megy ugyanolyan szürke volt, mint az út, a járda, meg a közte lévő rész (semmi kontraszt), és közvetlenül két kapubejáró előtt-között volt, a kerítéstől 2 méterre. Eredetileg nem is így akartam megfordulni, csak meggondoltam magam. Rosszul tettem :D Mindez Pestre indulás előtt. Ott meg két faca kátyuba is belementem, úgyhogy jó napom volt ;) Ezt a sok OFF-olásét kaptad! :D Te beszélsz? 2 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás? Ennek kb. a 80%-a OFF! :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te beszélsz? 2 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás? Ennek kb. a 80%-a OFF! :D :D :D ;) Na mennyé má :D Te a MAILOD Hunvan éééé?????? :D rohadtt husszú a drót és még mindíg nemért ide :D Vagy nagy a csomag és sérvet kapott a postás aki a mailt viszi?? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te beszélsz? 2 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás? Ennek kb. a 80%-a OFF! :D :D :D :D Ebben lehet valami, Xray kollegának szóf*sása van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Na mennyé má :D Te a MAILOD Hunvan éééé?????? :D rohadtt husszú a drót és még mindíg nemért ide :D Vagy nagy a csomag és sérvet kapott a postás aki a mailt viszi?? :D :D Ma nem dolgozok!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ivannorbi. Nem tudod annak a klbtagnak a nick nevét, aki Paksi Atomerőműben dolgozott, és tragikus hirtelenséggel távozott közülünk? Xraynek említettem, de nem jutott eszembe a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ivannorbi. Nem tudod annak a klbtagnak a nick nevét, aki Paksi Atomerőműben dolgozott, és tragikus hirtelenséggel távozott közülünk? Xraynek említettem, de nem jutott eszembe a neve. Kopi-ra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ivannorbi. Nem tudod annak a klbtagnak a nick nevét, aki Paksi Atomerőműben dolgozott, és tragikus hirtelenséggel távozott közülünk? Xraynek említettem, de nem jutott eszembe a neve. :D Passz. Nem is rémlik. Még az eset se, nemhogy a név. :D Kopi-ra gondolsz? A név ismerős, de az eset nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ivannorbi. Nem tudod annak a klbtagnak a nick nevét, aki Paksi Atomerőműben dolgozott, és tragikus hirtelenséggel távozott közülünk? Xraynek említettem, de nem jutott eszembe a neve. Miért mi történt, ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 itt a topik is, amiben megemlékeztünk róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ma nem dolgozok!!! :D Jóóóó kifogás a lustaságra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ebben lehet valami, Xray kollegának szóf*sása van! :D Hát most vagy fórumozok vagy nem :D Mert nem csak akkor kell jönni mikor szarban a haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts