Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Ne is mondd! Tegnap meghúztam a jobb hátsó sárvédőt egy "kivilágítatlan villanyoszlopon"! :D Sikeresen rátolattam, ráadásul betonból volt, úgyhogy facán lehúzta a fényezést, meg be is horpadt egy kicsit. Nagyon cép lett. :D :D

Látod?Erről van szó!Te nem is tudsz lassan menni, mert úgy balf*sz vagy! :D :D :D

Megosztás:

Ne is mondd! Tegnap meghúztam a jobb hátsó sárvédőt egy "kivilágítatlan villanyoszlopon"! :D Sikeresen rátolattam, ráadásul betonból volt, úgyhogy facán lehúzta a fényezést, meg be is horpadt egy kicsit. Nagyon cép lett. :D :D

Ezt a sok OFF-olásét kaptad! :D Na bazze külömben az enyémet is meghúzta valami buzeráns de hála épenhogycsak alig vettem észre de nagyon ideges lettem! :D :D :D

Megosztás:

Látod?Erről van szó!Te nem is tudsz lassan menni, mert úgy balf*sz vagy! :D :D :D

Figyelmetlen hülye férfinemiszerv! Az a rohadt betonoszlop megy ugyanolyan szürke volt, mint az út, a járda, meg a közte lévő rész (semmi kontraszt), és közvetlenül két kapubejáró előtt-között volt, a kerítéstől 2 méterre. Eredetileg nem is így akartam megfordulni, csak meggondoltam magam. Rosszul tettem :D

Mindez Pestre indulás előtt. Ott meg két faca kátyuba is belementem, úgyhogy jó napom volt ;)

Ezt a sok OFF-olásét kaptad! :D

Te beszélsz?

2 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás? Ennek kb. a 80%-a OFF! :D :D ;) ;)

Megosztás:

Te beszélsz?

2 hónap alatt több, mint 1000 hozzászólás? Ennek kb. a 80%-a OFF! :D :D :D ;)

Na mennyé má :D Te a MAILOD Hunvan éééé?????? :D rohadtt husszú a drót és még mindíg nemért ide :D Vagy nagy a csomag és sérvet kapott a postás aki a mailt viszi?? :D ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.