ivannorbi Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Egy bömössel voltak. És Calis cartársat kísérték el. Nem siklósiak? A calis srác barcsi, a bömössel jövőket nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Akkor ezt elbactam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Xray.Látom feltoltad a kaposvári beszámolót. Thx. Hát még jóhogy :D Én úgyfelraknám a Tagokat is HA VÉGRE KÜLDENÉTEK leírást+képeket is :D a dudasla@tolna.net re. Aki még nem küldött! nelegyetek máááá lusták emberek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 nelegyetek máááá lusták emberek :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Akkor ezt elbactam :D Hát ezt el.(monnyon le, monnyon le) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 :D :D :D :D ;) :D :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Elektromos napfénytető? Nincs időm tekergetni a kurblit! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Elektromos napfénytető? Nincs időm tekergetni a kurblit! :D :D :D Az biztos nem, azt simán el lehet adni jó pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2008 Az biztos nem, azt simán el lehet adni jó pénzért. Hát nem is ingyé gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Ha van benne az etc-nek a takaró műanyagja nekem az kellene! :D Psze ha van benne ETC egység , ami a vezetőoldalon az ülés melett van ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ha van benne az etc-nek a takaró műanyagja nekem az kellene! :D Psze ha van benne ETC egység , ami a vezetőoldalon az ülés melett van ! ETC, mint satöbbi (et cetera)? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ETC, mint satöbbi (et cetera)? :D :D :D :D kábé! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Kornél(mármint a mirage)! A Kadettklubon Doki bont egy A vekit, a belseje nem kell neki.Nem kell valami kis köcölék a Caliba?Ingyen ad mindent, ami nem megy el azt hétvégén kidobja! Nem tudom, hogy a biztitábla, meg a kábelkötegek csatlakozói megegyeznek-e az Astra-éval. Nekem spec a ködlámpa kapcsoló csatija, meg ennek a vetetékei kellenének a tábláig, és utána is egészen a lámpákig, relével, csatival cuzammen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Elküldtem a bemutatkozásom. Remélem a képeket vhogy elő tudod varázsolni. Ha nem, írj, és küldöm újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Elküldtem a bemutatkozásom. Remélem a képeket vhogy elő tudod varázsolni. Ha nem, írj, és küldöm újra. rendben ha hazaértem fel is dobom ! :D Látjátok emberek így köll ezt csinálni egy kis mailocska és bent is lesztek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Nem tudom, hogy a biztitábla, meg a kábelkötegek csatlakozói megegyeznek-e az Astra-éval. Nekem spec a ködlámpa kapcsoló csatija, meg ennek a vetetékei kellenének a tábláig, és utána is egészen a lámpákig, relével, csatival cuzammen. Te ismered az Opeldokit nem?Ő is győri, miért nem beszélsz vele?Ő bontja ezt a Vekit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Kori Profilja Készlett sasold meg majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 no kérem ez kerek lett :D klassz ! ezt amúgy külsősök is ,nem reggeltek is olvashatják ? elég személyes dolgok ezek nem ? vagy paranojás vagyok :D de hát az internetnek vannak hátrányai is alapon gondolva ..... a ladára emlékszem Kori ! jól nézett ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Köszi. Sztem az a legegyszerűbb, ha nem írsz le olyakat, amit nem szeretnél a nagyközönség elé tárni. Köszsönöm Xray. Szerencsére ráértem megírni,míg nejem soppingolt a tecsóban, lányom pedig húzta a lóbőrt az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Szombattól (azaz holnaptól) "dolgozok", úgyhogy akkor én is megírom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 no kérem ez kerek lett :D klassz ! ezt amúgy külsősök is ,nem reggeltek is olvashatják ? elég személyes dolgok ezek nem ? vagy paranojás vagyok :D de hát az internetnek vannak hátrányai is alapon gondolva ..... a ladára emlékszem Kori ! jól nézett ki :D Igen mindenki olvashatja aki rátalál az oldalra. Nincs ebben semmi rossz , egyébként amit kori mondott azt érdemes megfogadni nem írsz olyat amit nem szeretnél , ha más is olvasná! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Köszi. Sztem az a legegyszerűbb, ha nem írsz le olyakat, amit nem szeretnél a nagyközönség elé tárni. Köszsönöm Xray. Szerencsére ráértem megírni,míg nejem soppingolt a tecsóban, lányom pedig húzta a lóbőrt az autóban. Nincsmit , és köszi a DVD-t annyi infó van rajta hogy még megsemtudttam nézni minden könyvtárat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Szombattól (azaz holnaptól) "dolgozok", úgyhogy akkor én is megírom :D Hiszem ha látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Hiszem ha látom :D Mit? Hogy dolgozok, vagy hogy megírom? :D Amúgy igazán visszaintegethettél volna, amikor Pakson átmentem tegnap délután és ma reggel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts