egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket.. Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó.. De emelkedőn aztán. Én is autóztam ma. :huh: Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol:
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Elküldve Január6, 2008 És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket.. Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó.. De emelkedőn aztán. Én is autóztam ma. :huh: Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol: Nem feltétlenül csak a szusisok, de most megint találkoztam egy ilyennel. Amúgy, ahol nem sóztak, ott már megint facán csúszik.
egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Kíváncsi leszek reggel milyenek lesznek az utak. Mese nincs, autóznom kell. :huh:
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Láttalak tegnap este Norbi a Kürt utca Ifjúság u. sarkán. Többször is! :huh:
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Láttalak tegnap este Norbi a Kürt utca Ifjúság u. sarkán. Többször is! :huh: Akkor Te voltál az egyik, az úttesten álldogálók közül, úgy este 10 körül?
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Akkor Te voltál az egyik, az úttesten álldogálók közül, úgy este 10 körül? Jaja!
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Jaja! Akkor szerencséd, hogy nem kézifékeztem :huh: :lol:
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Akkor szerencséd, hogy nem kézifékeztem :lol: :D Mi is arra baziroztunk, hogy félreugorhassunk, ha jön vmi. :huh:
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Mi is arra baziroztunk, hogy félreugorhassunk, ha jön vmi. :lol: Na, akkor gyüssz holnap a Plazához? Mert úgy látom, a talikhoz nem akarsz írni :huh:
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Juhhé! Akkor holnap kérlek titeket fényképes dokumentálást is végezzetek a találkozóról, hátha többeknek megjön a kedve hozzá. :huh:
kori Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül.
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül. OK, viszek, remélem nem felejtem el :huh: Azért hozhat más is :lol:
Korzika Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Küldjünk fénypostával?MZ/X jelentkezz kapcs ford! :huh:
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 képeket képeket ! legalább megnézzem ha már nem megyek :huh: (kész ez a kórság ami rajtam van ... )
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 képeket képeket ! legalább megnézzem ha már nem megyek :lol: (kész ez a kórság ami rajtam van ... ) Nincs kép :huh: Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :D
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Nincs kép :lol: Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :P köszi ! de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :D papot hozzatok ! :huh:
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 köszi ! de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :lol: papot hozzatok ! :huh: Minek a pap?! Esetleg a Papné :D Nyugi opel-lovag, az erő Veled van!
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Minek a pap?! Esetleg a Papné :D Nyugi opel-lovag, az erő Veled van! hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy . holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh: nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol:
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Elküldve Január7, 2008 hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy . holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh: nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol: Na, jó, megkapod a felmentést, de egy orvosi igazolást kérünk a hiányzásról. A szülői igazolás erre az alkalomra kevés lesz :D
ivannorbi Elküldve Január9, 2008 Szerző Elküldve Január9, 2008 A találkozó végén szóbakerült, hogy hol érdemes zöldkártyáztatni. Várnám az ötleteket! Jöhet pü-ben is :huh:
kori Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat.
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 A találkozó végén szóbakerült, hogy hol érdemes zöldkártyáztatni. Várnám az ötleteket! Jöhet pü-ben is :lol: hozá egy forgalmit meg a kártyát meg zsét oszt ennyi :huh: pécsen bonyibb ?
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat. :huh: :lol:
Recommended Posts