Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket..

Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó..

De emelkedőn aztán.

Én is autóztam ma. :huh:

Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol:

Elküldve
És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket..

Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó..

De emelkedőn aztán.

Én is autóztam ma. :huh:

Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol:

Nem feltétlenül csak a szusisok, de most megint találkoztam egy ilyennel.

Amúgy, ahol nem sóztak, ott már megint facán csúszik.

Elküldve
Láttalak tegnap este Norbi a Kürt utca Ifjúság u. sarkán. Többször is! :huh:

Akkor Te voltál az egyik, az úttesten álldogálók közül, úgy este 10 körül?

Elküldve

Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül.

Elküldve
Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül.

OK, viszek, remélem nem felejtem el :huh:

Azért hozhat más is :lol:

Elküldve
képeket képeket ! legalább megnézzem ha már nem megyek :lol:

(kész ez a kórság ami rajtam van ... )

Nincs kép :huh:

Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D

Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :D

Elküldve
Nincs kép :lol:

Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D

Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :P

köszi !

de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :D papot hozzatok ! :huh:

Elküldve
köszi !

de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :lol: papot hozzatok ! :huh:

Minek a pap?! Esetleg a Papné :D

Nyugi opel-lovag, az erő Veled van!

Elküldve
Minek a pap?! Esetleg a Papné :D

Nyugi opel-lovag, az erő Veled van!

hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy .

holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh:

nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol:

Elküldve
hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy .

holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh:

nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol:

Na, jó, megkapod a felmentést, de egy orvosi igazolást kérünk a hiányzásról. A szülői igazolás erre az alkalomra kevés lesz :D

Elküldve

Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat.

Elküldve
A találkozó végén szóbakerült, hogy hol érdemes zöldkártyáztatni. Várnám az ötleteket! Jöhet pü-ben is :lol:

hozá egy forgalmit meg a kártyát meg zsét oszt ennyi :huh:

pécsen bonyibb ?

Elküldve
Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat.

:huh: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.