opzsolt Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nemültetek mellettem még :D :D nem kell ülésfűtés hogy melegnek érezd az ülleped :D :D kihagynám :D :D (nem kell nekem a stressz :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Köszönjük a képviselést, remélem Soltvadkerten majd tudunk rá koccintani :D Nem hiszem, hogy el tudok menni. Az utóbbi két tali is több száz km-be került, és kezd kiürülni a kassza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Lassan kiderül, hogy itt mindenki őrült?! :D NA DE MOST MÁR HÚZÁS INNEN!!! NÓTÓRIUS OFFOLÓK! :D :D :D OFF mesterek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nem hiszem, hogy el tudok menni. Az utóbbi két tali is több száz km-be került, és kezd kiürülni a kassza. :D Hol van még a május?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hát klubbon belül is van olyan hogy drága?? ezért klub a klub mert itt kicsit nem úgy kő számolni ahogy álltalában vagy tévedek? :D :D én kb. ebből élek meg az új alkatrészekből . sajnos nem mindíg tudom jó áron adni bármennyire is szeretném . amiből több van és nem annyira kurens cikk, azt úgy is számolom tehát olcsón vagy van hogy ingyen . ha valamit ha valamit visznek 30 ér , akkor azt nem tudom 20 ér adni mert hát ... :D de ha kell egy pl. gyári Opel alkatrész ami horror , azt tudom okosítani úgy hogy jól járj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igazából ez nem "elég rossz" volt, hanem rettenetesen sz*r, de neked elnézzük! :D Nos annyi kérésem volna, hogy Rettenetes Kojakot hagyjuk ki az ilyen alantas eszmecserékből. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 kihagynám :D :D (nem kell nekem a stressz :D ) Persze a csühögővel nem lehet repeszteni. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Azért http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/tongue.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/de...tongue.giflátom a Kia nem lett kifotoshopozva a képekről a Kvári talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Azért http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/tongue.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/de...tongue.giflátom a Kia nem lett kifotoshopozva a képekről a Kvári talin. Öööö. Ezt csak azért hagyom így, hogy Norbi megint tudjon csodálkozni, hogy mire vagyok képes úgy, hogy nem is akartam. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Öööö. Ezt csak azért hagyom így, hogy Norbi megint tudjon csodálkozni, hogy mire vagyok képes úgy, hogy nem is akartam. :D :D :D :D Pancser! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Karesz álltal készített képek a honlapunkon a galériában megtalálható ha valaki megszeretné nézni ! KATT IDE !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nos annyi kérésem volna, hogy Rettenetes Kojakot hagyjuk ki az ilyen alantas eszmecserékből. :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Küldjetek mailban kis leírást magatokról meg pár képet hagy teljen már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Küldjetek mailban kis leírást magatokról meg pár képet hagy teljen már :D Küldtem.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Persze a csühögővel nem lehet repeszteni. :D :D :D :D ha repeszteni akarok akkor veszek mellé egy V8 as merci QP-t ! (320 LE) vagy egy disznó motoros Omit ez nem racing autó vazzze :D (a QP meg :D hm. hm. majd kiderül még....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2008 Gondoltam, hogy ebben a mediterrán hangulatban jól össze fogtok melegedni. :D :D :D :D Féltékeny vagy vazzeg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ha repeszteni akarok akkor veszek mellé egy V8 as merci QP-t ! (320 LE) vagy egy disznó motoros Omit ez nem racing autó vazzze :D (a QP meg :D hm. hm. majd kiderül még....) nem veszel te semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 nem veszel te semmit :D de de mély levegőt ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Féltékeny vagy vazzeg? :D jújj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ha repeszteni akarok akkor veszek mellé egy V8 as merci QP-t ! (320 LE) vagy egy disznó motoros Omit ez nem racing autó vazzze :D (a QP meg :D hm. hm. majd kiderül még....) Nem kell v8-as merci a repesztéshez elég egy jó kis opel. Az enyém is megy 230 fölött. Főleg mióta jó a váltóm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem kell vkinek egy egy éves ónémetjuhász kan kutyus? Egyetlen egy hibája van, hogy szökik.Mi is ezért kaptuk meg, de nálunk sincs maradása. Gyerekeket nagyon szereti,és nagyon barátságos mindenkivel. Ingyen el lehetne vinni szerdáig. Ha addig nincs jelentkező, viszem a menhelyre, ha ott sem kell, akkor dokihoz injekcióra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem kell vkinek egy egy éves ónémetjuhász kan kutyus? Egyetlen egy hibája van, hogy szökik.Mi is ezért kaptuk meg, de nálunk sincs maradása. Gyerekeket nagyon szereti,és nagyon barátságos mindenkivel. Ingyen el lehetne vinni szerdáig. Ha addig nincs jelentkező, viszem a menhelyre, ha ott sem kell, akkor dokihoz injekcióra. sogornőméknek is van egy ilyen :D mondtam nekik süssük meg :D (csak viccőtem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ha repeszteni akarok akkor veszek mellé egy V8 as merci QP-t ! (320 LE) vagy egy disznó motoros Omit ez nem racing autó vazzze :D (a QP meg :D hm. hm. majd kiderül még....) Akkor már kösd össze a két dolgot, vegyél V8-as Omegát!Bár nem egyszerű találni, de te talpraesett vagy, biztos megoldod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ha szeretett vona Omit, akkor a csillagos helyett is vehetett volna azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Akkor már kösd össze a két dolgot, vegyél V8-as Omegát!Bár nem egyszerű találni, de te talpraesett vagy, biztos megoldod. :D Ha egyszer az életben lessz anyi kincs a zsebembe akkor tuti teszek a GSI be egy MV6-ot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts