Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Na, Norbi kellene valami kis iromány a Kaposvári taliról vagy te írj vagy Korit kellene megkérni hogy jellemezze összeségében a találkozó hangulatát és ami történt aztán megy ki a hírekbe ha fent a honlap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nevezzünk ki egy krónikást? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igazából ez nem "elég rossz" volt, hanem rettenetesen sz*r, de neked elnézzük! :D Jóvan öcsém! Ülnél Te még mellettem! Vagy ha inkább nem ülnél, akkor fogsz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nevezzünk ki egy krónikást? :D Erre két alkalmas embert tudnék javasolni: Babu vagy Lomha. Esetleg ketten együtt? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 ...ha inkább nem ülnél, akkor fogsz... Ebben van valami! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Erre két alkalmas embert tudnék javasolni: Babu vagy Lomha. Esetleg ketten együtt? :D :D :D :D Ez most még valahogy menne(de nem fog), de a többnapos talik után, hogy írjunk arról amire nem emlékszünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Honlap a helyén tehát itt elérhető már : http://mediterran.opelclub.hu ez a végleges nem variálok viszont kell majd még egy Admin aki a galériát meg pár cikket hírt is rendez rajtam kívül és én Norbira gondútam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Honlap a helyén tehát itt elérhető már : http://mediterran.opelclub.hu ez a végleges nem variálok ... Pedig készíthetnél vagy 5-6 verziót, aztán megszavazzuk, és a 7. lesz a végleges. :D :D :D :D ... kell majd még egy Admin aki a galériát meg pár cikket hírt is rendez rajtam kívül és én Norbira gondútam ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Honlap a helyén tehát itt elérhető már : http://mediterran.opelclub.hu ez a végleges nem variálok viszont kell majd még egy Admin aki a galériát meg pár cikket hírt is rendez rajtam kívül és én Norbira gondútam :D A tagokban majd szórj el pár vesszőt mert úgy néz ki mintha Lomha és 8V két ember lenne(pedig egyedüli hatökör). :D Meg elküldhetnéd azt a képet ami az előző honlap tetején volt, ilyen Opel jeles nonfis izé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Pedig készíthetnél vagy 5-6 verziót, aztán megszavazzuk, és a 7. lesz a végleges. :D :D :D :D :D :D :D nemválalom 6-7 verzió készítését ;) nekem ez tetszik ;) akinek nem hát nemtom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 nemválalom 6-7 verzió készítését :D nekem ez tetszik :D akinek nem hát nemtom :D Csak nem meghátrálni! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Csak nem meghátrálni! :D :D :D Erről szósincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hozzászóltam volna legalább egy fél oldalt, de szétkapcsolt időtúllépés miatt.... :D , oszt minden itt veszett el :D Na de a lényeg: 1: Grat az oldalunkért.. 2: Tegnap nyomtam egyet egy vadi zsíros 320-as D Bömössel.... Nem bírtunk egymással.... Gyorsulás ugyan az, végsebesség (235 km/h!!!) ugyan az, viszont kanyarna el kell ismernem jobban fekszi az utat, az enyem sodródott kifele, az övé meg állt, mint a Katiba a gyerek.... De viszont (nyelvtanilag helyes!!!!) meg kelett állapítanom, hogy nem éri meg az X millió forintot, mert még egy öreg Omegát sem sikerűlt faképnél hagynia :D 3: Ma is inni kell, mert a Muteréknak tartjuk a nevenapjukat.... A kedves elnökúr most nyomott le egy pohár SZÓDÁT!!!!! Kemény mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hozzászóltam volna legalább egy fél oldalt, de szétkapcsolt időtúllépés miatt.... :D , oszt minden itt veszett el :D Inkább többször szóljál hozzá kicsit! Vagy kicsit nem tudsz? Úgy látom nem :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 "meg kelett állapítanom" - a "kellett" az két "t", tehát ez így nyelvtanilag helytelen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Vállalom egy összefoglaló elkészítését a kaposvári taliról. A galéria karbantartása miből állna? A szódát egy ü. pezsgő és három pohár vodkás nari után nyomtam :D Megvolt a lengéscsillapító csere. Ezek után rájöttem, hogy elöl is kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Azért kivi volnék arra az ülésre :D OFF Szerintem nem olyan jó az, még fűtés sincs benne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 A szódát egy ü. pezsgő és három pohár vodkás nari után nyomtam :D Persze Pityu! Hiszem, ha látom! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 HE-HE-HE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hé paraszt melyik út vezet Budára????? Minden út Rómába vezet... Nekem van ülés fűtésem, de üdv a csapatban :D Én is most ismerkedek a fórum rejtelmeivel.... Én menten a tesóm után és azok az előzések nem semmik, miket Ő képvisel..... :D Na mellé kell beülni, ha valaki túlélőtúrán akar részt venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Mint azt egy másik topicban jeleztem, voltam a Ring mozi talin. Ha lehet feltetetném Lacival a Maditerrán honlapjára azt a pár képet, amit készítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Én látam, de nem egy épületes az egész théma :D De tényleg ivott most.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Mint azt egy másik topicban jeleztem, voltam a Ring mozi talin. Ha lehet feltetetném Lacival a Maditerrán honlapjára azt a pár képet, amit készítettem. Köszönjük a képviselést, remélem Soltvadkerten majd tudunk rá koccintani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nemültetek mellettem még :D :D nem kell ülésfűtés hogy melegnek érezd az ülleped :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Lassan kiderül, hogy itt mindenki őrült?! :D NA DE MOST MÁR HÚZÁS INNEN!!! NÓTÓRIUS OFFOLÓK! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts