mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Xray! Azért remélem a helyesírás rendben lesz az új lapon. :D (bocs, csak egyből kiszúrtam egy "klubb" feliratot :) ) Kojak! egyetértek veled a kadettklub oldalaival kapcsolatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Xray! Azért remélem a helyesírás rendben lesz az új lapon. :P (bocs, csak egyből kiszúrtam egy "klubb" feliratot :D ) Kojak! egyetértek veled a kadettklub oldalaival kapcsolatban. ;) Köszönöm. Jólesik a megértés... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Xray! Azért remélem a helyesírás rendben lesz az új lapon. :D (bocs, csak egyből kiszúrtam egy "klubb" feliratot :) ) Kojak! egyetértek veled a kadettklub oldalaival kapcsolatban. :P Psze átfutom nyugodj meg :D de majd psze ti is nézzétek át ha kész lessz, és ami van az javítva lessz. :D Tudom egyáltalán nem vagyok jó helyesíró de ez van és próbálkozom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Rendicsek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lomha megjött a mail ma be is teszem az új lapra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lomha megjött a mail ma be is teszem az új lapra! :) Mit teszel a honlapra?? Képet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lomha megjött a mail ma be is teszem az új lapra! :) Oksi, reménykedtem, hogy jó helyre küldtem, mert a címet csak emlékezetből nyomtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Mit teszel a honlapra?? Képet?? Egy rövid leírást "Hogy lettem Opeles" témában és pár szarul sikerült képet a félkész kocsiról szerelgetés közben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Albert megengedte egy *#&*@^**˘°˛˙** gyereknek, hogy megújítsa a honlapot. www.kadettklub.hu Hát nem tudom. Kicsit felkavar a pasztellszín. Ami nyugtató. Meg ilyen színösszeállítást nem tudom honnan szedett. Szóval iszonyatos, tragikus. Egyszerűen egy nagy rakás szar... Mára hozzányúltak a fórumhoz is. Az ilye f.a.sz inkább aludna éjjel. :P :D :) :D :D mit morogsz vazzze ;) örüljünk hogy valami update is van ott ! senki rá nem mozdult ! akkor most mit akarunk ? ;) :P jójaz teee ! nem az megszokott már végre . meg a pasztel szín az mé nem jó ? jobb mint a rózsaszín :D meg piros ,,, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Psze átfutom nyugodj meg :) de majd psze ti is nézzétek át ha kész lessz, és ami van az javítva lessz. :D Tudom egyáltalán nem vagyok jó helyesíró de ez van és próbálkozom! :D ügyi vagy ! klassz ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ....meg piros ,,, :).... Nem szimpi a piros ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem szimpi a piros ? :D amúgy a piros az oké nálam még kocsiban is ! jessz ! csak piros betüket olvasni nem oké má ebben a korban :D valahogy összeszaladnak :) szóval egy pásztel színezetű oldal számomra megnyerő tud lenni :D Kojak bocsi de pro és kontra ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Kojak bocsi de pro és kontra :D :) Nincs harag. Vén trotty. :D :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Egy rövid leírást "Hogy lettem Opeles" témában és pár szarul sikerült képet a félkész kocsiról szerelgetés közben. :D És az hol van?? Link? Akkor is link, ha a külön mediterrán oldalunk az. Mert azt sem tom, hogy hol keressen. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 És az hol van?? Link? Akkor is link, ha a külön mediterrán oldalunk az. Mert azt sem tom, hogy hol keressen. :) :D :D Nem semmi. Már meg is találtam. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nincs harag. Vén trotty. :D :D :P ;) :D Zsolti! Én ezt nem hagynám ennyiben! Én is voltam fiatal, de szemtelen az nem! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem semmi. Már meg is találtam. :D :D :D Hol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Zsolti! Én ezt nem hagynám ennyiben! Én is voltam fiatal, de szemtelen az nem! :) :D ;) Inkább azt mondd meg, hogy hol van az a hogyan lettem opeles feltöltés. El akarom olvasni, hogy --> :D <-- barátunk hogyan lett opeles. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Hol? :) A mediterrános linket?? Opel fórum tartalom és a mediterrán belépős izén ott a link. Remélem csak viccből kérdezted. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 http://mediterranopelclub.myip.hu/tagok.php?tag=lomha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 http://mediterranopelclub.myip.hu/tagok.php?tag=lomha Khm Maci ez még nem lett volna publikus :D :D majd ha kész! :) Az a cím csak adíg van még dolgozom rajta ezt a többieknek mondom szal majd ha a hején lessz akkor azon a címen lessz elérhető mint a másik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 El akarom olvasni, hogy --> :) <-- barátunk hogyan lett opeles. :D :D Ez a langyi szmájli? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2008 A mediterrános linket?? Opel fórum tartalom és a mediterrán belépős izén ott a link. Remélem csak viccből kérdezted. :) :D Az megvan, de a Lomha-féle leírás nincs ott. De közben megjött a segítség. Köszi Maci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Az megvan, de a Lomha-féle leírás nincs ott. De közben megjött a segítség. Köszi Maci! :D Igen nekem is ez lett volna a köveztkező kérdésem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ez a langyi szmájli? :D Szerintem kinevezhetjük annak. :) :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts