Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Xray! Azért remélem a helyesírás rendben lesz az új lapon. :D (bocs, csak egyből kiszúrtam egy "klubb" feliratot :) )

Kojak! egyetértek veled a kadettklub oldalaival kapcsolatban. :P

Psze átfutom nyugodj meg :D de majd psze ti is nézzétek át ha kész lessz, és ami van az javítva lessz. :D Tudom egyáltalán nem vagyok jó helyesíró de ez van és próbálkozom! ;)

Megosztás:

Albert megengedte egy *#&*@^**˘°˛˙** gyereknek, hogy megújítsa a honlapot.

www.kadettklub.hu

Hát nem tudom. Kicsit felkavar a pasztellszín. Ami nyugtató. Meg ilyen színösszeállítást nem tudom honnan szedett.

Szóval iszonyatos, tragikus. Egyszerűen egy nagy rakás szar...

Mára hozzányúltak a fórumhoz is. Az ilye f.a.sz inkább aludna éjjel. :P :D :) :D :D

mit morogsz vazzze ;) örüljünk hogy valami update is van ott ! senki rá nem mozdult ! akkor most mit akarunk ? ;) :P

jójaz teee ! nem az megszokott már végre . meg a pasztel szín az mé nem jó ? jobb mint a rózsaszín :D meg piros ,,, :D

Megosztás:

Nem szimpi a piros ? :D

amúgy a piros az oké nálam még kocsiban is ! jessz !

csak piros betüket olvasni nem oké má ebben a korban :D valahogy összeszaladnak :)

szóval egy pásztel színezetű oldal számomra megnyerő tud lenni :D Kojak bocsi de pro és kontra ;) :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.