Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ment PÜ. megkaptam.. köszi akkor megy majd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D Ha rám gondoltál, akkor várjatok még egy kicsit, és az is meg lessz. :D Bár felrakni, fel lehet, aztán majd ki lesz pótolva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ha rám gondoltál, akkor várjatok még egy kicsit, és az is meg lessz. :D Bár felrakni, fel lehet, aztán majd ki lesz pótolva. :D Psze mindenképp , csak az a lap ami most van a régiónak számora ismeretlen soha nemhazsnáltam mégcsak az admin felület is bonyolult és nekiáltam egy újat programozni hemi említette is hogy ha gondolom csináljam meg és felteszi szal még egy kis varia lessz! Mivel jó oldlat szeretnék a régiónak ahol nem csak egyedül vagyok admin hanem még norbi vagy aki akar és egyszterü a felület! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ha rám gondoltál, akkor várjatok még egy kicsit, és az is meg lessz. :D Bár felrakni, fel lehet, aztán majd ki lesz pótolva. :) Szerintem Gyurka-'ra gondolt, Róla nincs aláírós kép, pedig már aláírta az Okiratot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Sajna családi okok miatt nemtudunk menni kaposvárra,de azért magpróbálok kimenni a tescohoz és kiviszem az okiratot hogy irassátok alá. Aztán majd visszajutatjátok. iwiwet is átírom délre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Sajna családi okok miatt nemtudunk menni kaposvárra,de azért magpróbálok kimenni a tescohoz és kiviszem az okiratot hogy irassátok alá. Aztán majd visszajutatjátok. iwiwet is átírom délre. :) És akkor ki megy elől? :D Ez már biztos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Én hozom az asszonyt! Persze csak ha jól viselkedik. Na most szabadultam a gyökérkezelésről, már nem érzem magam gyökérnek, sőt egyenesen jófej lettem. Nagyon jól dolgozik a doktornő. Abszolút nem fájt, pedig a gyökérkezelés szokott és senki sem kedveli. Szóval, ha vkinek kell jó fogorvos Pécsen, akkor ajánlhatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Én hozom az asszonyt!.... Na akkor jól ellesznek az enyémmel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Na akkor jól ellesznek az enyémmel. :D Gondolod? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Gondolod? :D :) Bízom benne, Edit jól meg szokta találni a "hangot" a fiatalabb hölgyekkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Norbi!Nálad nincsenek kirakva a megjegyzések!Ez disznóság!Nem is válaszolok, hisztis picsa leszek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Én hozom az asszonyt! Persze csak ha jól viselkedik. Én Nélküle sehova :D Szal mondhatnám úgy is összevagyunk nőve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Én Nélküle sehova :D Szal mondhatnám úgy is összevagyunk nőve :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ha rám gondoltál, akkor várjatok még egy kicsit, és az is meg lessz. :D Bár felrakni, fel lehet, aztán majd ki lesz pótolva. :D Gyurka-ra gondoltam, ahogy Norbi is írta. Most a weblapon nincs fenn az összes kép, de akkor türelmesen várjuk amíg Xray megbarátkozik a rejtelmekkel. :) :P Szombaton Te sem kerülheted el a sorsodat. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Eszembe sem jutott a provokáció. :) :D :D :D Amúgy honnan mentitek az egyéb szmálylikat??? Szerintem innen: Smile Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 :) És akkor ki megy elől? :D Ez már biztos? Majd te leszel a felvezető. :D Ez sajnos már biztos,de ahogy mondtam tescohoz megpróbálok kimenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Norbi!Nálad nincsenek kirakva a megjegyzések!Ez disznóság!Nem is válaszolok, hisztis picsa leszek! :D Most sincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Most sincs? :) Nincs.Engedélyezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nos az új és könnyen kezelhető Mediterrán honlapotok ígyfog kinézni remélem mindenkinek tetszik! A csere azért kell amit előbb egy HSZ emnél írtam ez számunkra sokkal jobban kezelhető! Még egy két simítás és 100% Készvan! Remélem mindenkinek tetszeni fog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nos az új és könnyen kezelhető Mediterrán honlapotok ígyfog kinézni remélem mindenkinek tetszik! A csere azért kell amit előbb egy HSZ emnél írtam ez számunkra sokkal jobban kezelhető! Még egy két simítás és 100% Készvan! Remélem mindenkinek tetszeni fog! Sukár lesz ez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nos az új és könnyen kezelhető Mediterrán honlapotok... honlapunk!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nincs.Engedélyezted? Hol kő aztat? :) Falurú gyüttem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 honlapunk!!! :D oké Honlapunk :D Tévesztettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nos az új és könnyen kezelhető Mediterrán honlapotok ígyfog kinézni remélem mindenkinek tetszik! A csere azért kell amit előbb egy HSZ emnél írtam ez számunkra sokkal jobban kezelhető! Még egy két simítás és 100% Készvan! Remélem mindenkinek tetszeni fog! Jónak néz ki. :D :D Várjuk az igazit, akarom mondani a helyén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Albert megengedte egy *#&*@^**˘°˛˙** gyereknek, hogy megújítsa a honlapot. www.kadettklub.hu Hát nem tudom. Kicsit felkavar a pasztellszín. Ami nyugtató. Meg ilyen színösszeállítást nem tudom honnan szedett. Szóval iszonyatos, tragikus. Egyszerűen egy nagy rakás szar... Mára hozzányúltak a fórumhoz is. Az ilye f.a.sz inkább aludna éjjel. :D :P :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts