Lomha 8V Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nagyszerű, tett is követi az elhatározást :D Akkó ez a végleges ? :D Ez a végleges főnök úr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ezt már rég megcsináltam!Valaki próbáljon írni rám egy megjegyzést, vagy valami.Még mindig azt írja, hogy nem engedélyeztem. Biztos ezt akarod ?? :):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Biztos ezt akarod ?? :):lol: Ne merd beírni, hogy dagadt vagyok és csúnya! Nem szeretném ha kiderülne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ne merd beírni, hogy dagadt vagyok és csúnya! Nem szeretném ha kiderülne... :D Jól megkaptad! :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Működik, köszi Norbi(de nem felejtem el mit írtál be :) )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2008 nem felejtem el mit írtál be :) Remélem is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Bázkee beírtad?? :) :D azt a leborult szivarvégét :D Lomha valami kontrát nyomass b@..ki nehagyd magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2008 Bázkee beírtad?? :) :D azt a leborult szivarvégét :D Lomha valami kontrát nyomass b@..ki nehagyd magad :D A lehetőség adott! :P Csak miatta én is engedélyeztem a megjegyzéseket ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 A lehetőség adott! :) Csak miatta én is engedélyeztem a megjegyzéseket :D :P Tudom olvastam... :D Csak OFF-olok kicst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dolokkal egyenlőre.. szal türelem mert én másrendszerű oldalt használok de mndenki kintlessz időben! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ha belefér, ezeket is feltehetnéd, a többi mellé: Megalakulás Ha valamelyik képből több is van, lehet elég egy is. Így egy kivétellel az összes alapító aláírása megvan(lenne). :D Oké , na szal ismerkedős a téma türelem :) meglessz minden! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Megsem fordult a fejünkben Igaz Kojak?? :D :):lol: :D Eszembe sem jutott a provokáció. :D :P ;) :D Amúgy honnan mentitek az egyéb szmálylikat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Oké , na szal ismerkedős a téma türelem :) meglessz minden! Kellenek akkor a szíjak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Kellenek akkor a szíjak??? Természetesen, PÜ ben küldj egy számlaszámot és ma vagy holnap elutalom a manit! :) Köszi!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Eszembe sem jutott a provokáció. :) :D :D :D Amúgy honnan mentitek az egyéb szmálylikat??? Az alap szmájlik felett van egy ilyen, hogy "Összes Hangulatjel mutatása"!Katt rá, és előjönnek, hasonlóan mint a Kadettklubon.De bárhonnan menthetsz át szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A megbeszélt dolgok DVD-re nyomatva 5 db remélem elég! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Remélem szombatra jobban leszek tegnap 39,3 lázam volt :) valami vírusos sz@..ság.. úgyhogy puszit szombaton nemkaptok :D:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Természetesen, PÜ ben küldj egy számlaszámot és ma vagy holnap elutalom a manit! :) Köszi!:D Lapos szervoszíj kell és a generátorra ékszíj ugye??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Lapos szervoszíj kell és a generátorra ékszíj ugye??? A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Akkor ide is beírom hátha! Ha hallotok valakit aki venne vagy keres bontásra egy FOSTALICSKÁT Akkor szóljatok legyetek oly kedvesek köszönöm szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A generátor szíj keresztbordás , a szervószíj hosszanti de ha mondod hogy 92 Astrához C20XE motorhoz kell amiben nincs klíma akkor tudni fogják! :) Köszönöm előre is remélem ma vagy holnap reggel a lóvét tom utalni! generátorszíj 5396 szervoszíj 1115 = 6511 x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A megbeszélt dolgok DVD-re nyomatva 5 db remélem elég! :D Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Köcce :) . És próbálj meg rendbejönni szombatig, ne szégyengess minket, hogy holmi 39,3-al nem jössz el. :D Addígra kikúrálom maga :D Mamár csak 37 de az is lehet szombatig meg kihülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 generátorszíj 5396 szervoszíj 1115 = 6511 x 0.7 = 4557 Ft lenne a két szíj Psze kell nálunk 6000 lenne a 2 de mondom vagy ma vagy holnap utalok addíg PÜ ben dobj egy számlaszámot, ne a te szebedből menjen ki tudom én miylen sz@r ... másra várni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Psze kell nálunk 6000 lenne a 2 de mondom vagy ma vagy holnap utalok addíg PÜ ben dobj egy számlaszámot, ne a te szebedből menjen ki tudom én miylen sz@r ... másra várni :) Ment PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts