Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Megnyomtam vagy 20x, de nekem még mindig feketekontúrosnemszépes, miért nem halványodik mint az eredeti?Xray, félre ne értsd, nem buzgálni akarlak és amúgy is köszi, hogy szenvedtél vele.

Kedves Lomha kolléga legyen szíves azt a böngészőt úgy beálítani hogy minden idításkor hasonlítsa össze a gyorsítótárban lévő adatokat az oldalonlévő adatokkal :D Amúgy nemtom milyen recéről beszélünk de én még 1024*768 ban sem 800*600 ban sem láttam recét :)

Megosztás:

Mi ez a tojás alakú MOTE logó??? :) és ez most mitől NEM pixeles körbe :D na nekem ennél a pontnál van a stopp tegyetek barátaim olyan logót amilyet csak akartok felelőlem lehet sárgadinnye is is rajta :D

Ööö, valamit félreértettél.Nem a pixelesség volt már a probléma, hanem a fekete kontúr ami az eredeti logón nincs.Azt én leszedtem, csak a kör formáját kéne belőni ha tojásos.

Megosztás:

Ööö, valamit félreértettél.Nem a pixelesség volt már a probléma, hanem a fekete kontúr ami az eredeti logón nincs.Azt én leszedtem, csak a kör formáját kéne belőni ha tojásos.

Az azért van hogy valahogy mutasson is :) Mivel a zöld alapon ottvan ezért tettem a MOTE emblémára is hogy valahogy kinézzen, de mondom inenntől kezdve a ti bulitok én itt kiszáltam a logo farigcsából :D

Megosztás:

Roppant érdekes kérdés.

Szerintem így kellene működnie :

Vezérlőpult > Személyes adatok > Személyes portál beállitások > Moderátori eszközök > Új megjegyzés > Bekapcsolva

Ezt már rég megcsináltam!Valaki próbáljon írni rám egy megjegyzést, vagy valami.Még mindig azt írja, hogy nem engedélyeztem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.