kori Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 House, mi? Várjon, most jön a hőmérő! :lol: De most tényleg emberére akadt. :huh:
ivannorbi Elküldve Január4, 2008 Szerző Elküldve Január4, 2008 House, mi? Várjon, most jön a hőmérő! :huh: Te, most nem a Penthouse-ról van szó! :lol: :D
gergolabs Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 De most tényleg emberére akadt. :huh: Aztán a végén az egymáséi lesznek! :lol: :D
kori Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Akkor nagyot csalódnék House-ban. Inkább az aszisztenst kapná el.
corsarulez Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Néha már idegesít House, amikor kiugróan bunkó.... Amúgy vicces. De az egyik múltkori részben, mikor kiugrott valakinek a szeme, na az nagyon gusztus nélküli volt!!!!
opzsolt Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Isuzus dízelbe lesz ez a wahler.:-) Lassan, indulok is :lol: akkor jó munkát :huh: gondolom meg volt :D
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Valakinek nincs véletlenül Kaposvár Pécs vonalon egy rossz E kadett hátsó ajtaja?? CSak a rendszám helye kellene kivágva, úgyhogy tökéletes lenne kissé törött vagy rozsdás ajtó is. Esetleg máshol ajtó, amiből ki tudná vágni és elpostázni.
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Dráma a vezetés ma délután.:-( Pogány-Pellérd.. Ebben az ónos esőben 15 km, vagy egy óra volt. Egy Skoda 120-as ember előzni akart egy kanyarban. Én kb. 30-40-el mentem. Miután mellém ért, elkezdett csúszkálni, majd visszament a sávba.
kori Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Tényleg kegyetlen az idő. Ilyenkor legjobb inkább otthon maradni.
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Kíváncsi leszek, holnap milyen idő lesz. Ilyen jeges úton már tökmindegy milyenek a gumik. :huh:
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Tényleg kegyetlen az idő. Ilyenkor legjobb inkább otthon maradni. én is ezt tettem :huh:
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Dráma a vezetés ma délután.:-( Pogány-Pellérd.. Ebben az ónos esőben 15 km, vagy egy óra volt. Egy Skoda 120-as ember előzni akart egy kanyarban. Én kb. 30-40-el mentem. Miután mellém ért, elkezdett csúszkálni, majd visszament a sávba. akkkor mákod volt hogy nem koccolt le ! a francnak erőlködik ha látja hogy jeges az út :huh:
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Elküldve Január5, 2008 :lol: Ajajajjj! Én meg most indulok, igaz, csak várososn belül. :huh:
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 :D Ajajajjj! Én meg most indulok, igaz, csak várososn belül. :lol: itt mohácson csúszik rendesen minden . dörzsölik a tenyerüket a maszek kasztnisok ilyenkor :D csak óvatosan :huh:
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Elküldve Január5, 2008 itt mohácson csúszik rendesen minden . dörzsölik a tenyerüket a maszek kasztnisok ilyenkor :D csak óvatosan :huh: nem is volt olyan vészes csak a kocsi jégtelenítése tartott sokáig :lol:
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Figyeljetek, ilyen időben autózni.. Még mindig nem térek észhez.. A pogányi kis lejtőn, ami kivisz a harkányi útra, 3-ból visszaraktam 2-be, hogy motorfékezzek, kb. 30-as tempónál, erre majdnem keresztbeálltam. Hátul 3 gyerek, asszony. :huh: Tényleg Debrecenben jó most :lol:
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Elküldve Január5, 2008 merre jártál Norbi? :huh: az asszonyt vittem el tanulni a melóhelyemre, meg a gyerekért mentem el a szüleimhez itt a városban annyira nem gáz a helyzet
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 A városban lehet jó az út, de pl. harkányi úton látszott egyértelműen, hogy a két keréknyom amolyan latyakos féle, olvadt, de letérve a keréknyomról, már káosz.. Ahogy beértem falumba, látszott a sok fényből, Görcsöny felé az úton a hosszú kocsisor. Szerintem nem tudtak fölmenni az emelkedőn.
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 ebből a megfontolásból maradtam én itthon pedig dunaföldvárra mentem vólna de fene ott egye nem sürgős az annyira
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Elküldve Január6, 2008 Autóztam egyet a Mecseken (Árpádtető-Lapis-Misina), de nem volt valami jó, mert már össze-vissza volt taposva a pálya :huh:
egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Árpádtető? Misina? Húúúú.. Nem volt túl húzós arra?
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Elküldve Január6, 2008 Árpádtető? Misina? Húúúú.. Nem volt túl húzós arra? A széttaposott, jégbordás út miatt nem lehetett száguldozni, de már ott fent is olvadt, és eső esett. Gyerekaltató úton jártam arra, aludt is végig :huh: .
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Elküldve Január6, 2008 Amúgy autókázás közben lezúzhattam volna egy hülye suzukist, meg is érdemelte volna. A Komlói úton mentünk fölfelé, elől egy Laguna kombi és egy régi 3-as BMW. Mögöttük a suzukis meg én. A Lagunás teljesen semlegesen ment a belső sávban (50-60-as tempóval), míg a BMW-s srác a kis töketlen suzukist bosszantva mindig a Laguna mellett ment, elég egyértelműen feltartva azt (mármint a mutyukist). Én a belső sávban a Laguna mögül szemléltem a fejleményeket. Aztán a bömös jobbra kanyarodás miatt lelassított, a kis kötschög meg lassítás helyett elém vágott. Ha nem fékezek egy erőteljeset, akkor biztos megpördítem az úton, mert a kocsim eleje az ő kocsijának a hátsó kereke vonalában lehetett. Ledudáltam a fejét, de egy pofánvágás is ráfért volna. A Mecseken utolértem, ott már nem volt olyan nagy legény. Az 1.0-es motorja biztos nem bírta az emelkedőt.
Recommended Posts