Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem újdonság megszoktam már :D Amúgy az Drop Shadow és Kontúr így stílusos ;) ;) De az neked recés?? :D nálam oan szép sima remélem nem 640*480 ba használod a mondcsit :P :) :D

1024x768-ban tolom és olyan recés mint állat!Legközelebb ne reszelővel csináld. :D

Megosztás:

Persze, másképp miért mondanám?De jó is volt, simán visszamennék ugyanazzal a társasággal még egy körre!Voltak nagy mulatságok. :D

Nem azt kérdeztem, hogy voltál-e, hanem hogy MIKOR?! :)

Bár, most néztem, hogy Te még elég fiatal csikó vagy, biztos utánam voltál valamikor :D

Megosztás:

Akkormár csak anyivolt mint egy terhesség :) Kollégium volt szülői értekezlettell?? :D Én 1997 ben voltam Mi voltunk az uccsó 12 hónapos állomány ! Pedíg szívesen lefaragtam volna 3 hónapot én is!

Én szívesen cseréltem volna veled, mi nagyon jól elvoltunk!És "érdekes" módon akkor mindig volt pénzem. :D

Megosztás:

Én szívesen cseréltem volna veled, mi nagyon jól elvoltunk!És "érdekes" módon akkor mindig volt pénzem. :D

Én is jól elvoltam a fenébe is 9 hetente jöttem haza kitettek minket objektumra és nemhogy civil emereket nem láttunk de mégcsak egy házatsem , amúgy

szerettem én is Katona lenni igaz először átkellett esni a tűzkeresztségen de utána hawai volt. Én Hiradós voltam RR állomásokat kezeltünk! Akartam maradni szerződéses állományba csak vártak vissza a melóhelyemre ahonnan eljöttem! :)

Megosztás:

Én is jól elvoltam a fenébe is 9 hetente jöttem haza kitettek minket objektumra és nemhogy civil emereket nem láttunk de mégcsak egy házatsem , amúgy

szerettem én is Katona lenni igaz először átkellett esni a tűzkeresztségen de utána hawai volt. Én Hiradós voltam RR állomásokat kezeltünk! Akartam maradni szerződéses állományba csak vártak vissza a melóhelyemre ahonnan eljöttem! :)

Milyen jól tetted, hogy nem maradtál. :D Ha tehetném én se lennék már, de nem engednek, B@CCCCÁk meg.

Megosztás:

DSC00806_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mekkora Ganyék a gyártók.. ráírják figyeljetek 2*100W 15A bizti van védelemnek namost ha kiszámolom 12V*15A =180W csúcsban namost hogy ezt leadja kikell menjen a 12v fesz a subládára a subláda hangszóró 1,5 sor van tekerve 3/4 es csévetesstre (kapásból leégne) aszthiszem 0,35 vastagságú rézvezetékkből.

Na én lemértem márcsak azért is max hangerőn iszonyat torzítás mellett csúcsban 6v * 8A tehát =48W megy ki a subra.

Amikor még szépen szól (nem hangosan ;)) akkor 5v és 6A a terhelés ebből adódóan kijelenthetem hogy 2*30W os :) :D

A sub vigyázzatok iszonyat nagy szám van ráírva 450W Hóhó öcsém mekkora ku..va nagyot szólhat :D ellentétben kb 100W zeneit tud :D

A cucc MACaudio Thunder 2000 subcső Jensen 25cm átmérővel! Na szal jóreményében ezt megvesszük a kiírások alapján drágapénzért és hisszük hogy akár 200W is dübcsizik a kocsiban és közben meg kb 60W (jóindulattal) :P De ettől független nagyon kellemes hátlöködős a cucc és emelett szépen is szól, megy a kocsiba a héten!

Megosztás:

Megnyomtam vagy 20x, de nekem még mindig feketekontúrosnemszépes, miért nem halványodik mint az eredeti?Xray, félre ne értsd, nem buzgálni akarlak és amúgy is köszi, hogy szenvedtél vele.

Tisztázzunk valamit.

Az előző recés volt, mert nem tudtam jobban megcsinálni.

Mostaninak valóban van körbe egy kis fekete kontúr.

Ha valakinek ez így nem felel meg, akkor bárki játszadozhat vele, hisz az alap logó be lett linkelve :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.