mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor hadd legyek már kicsit bunker! :D A karika körül mi az a recés fekete kontúr? :) Mert azt én faragtam kicsit és ilyen lett :D De már közel a cél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ahham, szal Te farigcsáltál először fekete hátteres mediterrán logót. :) :D Néztem volna én is, hogy hol, meg merre lehet ezzel játszani, de nem jöttem rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem újdonság megszoktam már :D Amúgy az Drop Shadow és Kontúr így stílusos ;) ;) De az neked recés?? :D nálam oan szép sima remélem nem 640*480 ba használod a mondcsit :P :) :D 1024x768-ban tolom és olyan recés mint állat!Legközelebb ne reszelővel csináld. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mert azt én faragtam kicsit és ilyen lett :D De már közel a cél :P Ööö, azt az Admin úr csinálta? :D Nagyon szép ám! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az ÁPER-ben voltam katona!Csukott szemmel, bombázás közben, seggrészegen is odatalálnék(mint régen)! :) Mikor voltál baka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mikor voltál baka? Persze, másképp miért mondanám?De jó is volt, simán visszamennék ugyanazzal a társasággal még egy körre!Voltak nagy mulatságok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Persze, másképp miért mondanám?De jó is volt, simán visszamennék ugyanazzal a társasággal még egy körre!Voltak nagy mulatságok. :D Nem azt kérdeztem, hogy voltál-e, hanem hogy MIKOR?! :) Bár, most néztem, hogy Te még elég fiatal csikó vagy, biztos utánam voltál valamikor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem azt kérdeztem, hogy voltál-e, hanem hogy MIKOR?! :) Bár, most néztem, hogy Te még elég fiatal csikó vagy, biztos utánam voltál valamikor :D 2004-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 2004-ben! Akkormár csak anyivolt mint egy terhesség :) Kollégium volt szülői értekezlettell?? :D Én 1997 ben voltam Mi voltunk az uccsó 12 hónapos állomány ! Pedíg szívesen lefaragtam volna 3 hónapot én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én '98-99-ben :D, ősztől tavaszig :) (nem egész 9 hónap) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkormár csak anyivolt mint egy terhesség :) Kollégium volt szülői értekezlettell?? :D Én 1997 ben voltam Mi voltunk az uccsó 12 hónapos állomány ! Pedíg szívesen lefaragtam volna 3 hónapot én is! Én szívesen cseréltem volna veled, mi nagyon jól elvoltunk!És "érdekes" módon akkor mindig volt pénzem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én szívesen cseréltem volna veled, mi nagyon jól elvoltunk!És "érdekes" módon akkor mindig volt pénzem. :D Én is jól elvoltam a fenébe is 9 hetente jöttem haza kitettek minket objektumra és nemhogy civil emereket nem láttunk de mégcsak egy házatsem , amúgy szerettem én is Katona lenni igaz először átkellett esni a tűzkeresztségen de utána hawai volt. Én Hiradós voltam RR állomásokat kezeltünk! Akartam maradni szerződéses állományba csak vártak vissza a melóhelyemre ahonnan eljöttem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én is jól elvoltam a fenébe is 9 hetente jöttem haza kitettek minket objektumra és nemhogy civil emereket nem láttunk de mégcsak egy házatsem , amúgy szerettem én is Katona lenni igaz először átkellett esni a tűzkeresztségen de utána hawai volt. Én Hiradós voltam RR állomásokat kezeltünk! Akartam maradni szerződéses állományba csak vártak vissza a melóhelyemre ahonnan eljöttem! :) Milyen jól tetted, hogy nem maradtál. :D Ha tehetném én se lennék már, de nem engednek, B@CCCCÁk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én Hiradós voltam RR állomásokat kezeltünk! Én is a híradós századba kerültem, mint sofőr, aztán postás lett belőlem :D. Hát nem sokat voltam a laktanyában :), főleg, mivel élettársi szerződésem is volt :D , így hazajártam aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Milyen jól tetted, hogy nem maradtál. :D Ha tehetném én se lennék már, de nem engednek, B@CCCCÁk meg. Miért, olyan rossz a helyzet? Nemsokára nyugdíjba mehetsz! Vagy nem :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Miért, olyan rossz a helyzet? Nemsokára nyugdíjba mehetsz! Vagy nem :D ? Tavalyelőtt decemberben mehettem volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mekkora Ganyék a gyártók.. ráírják figyeljetek 2*100W 15A bizti van védelemnek namost ha kiszámolom 12V*15A =180W csúcsban namost hogy ezt leadja kikell menjen a 12v fesz a subládára a subláda hangszóró 1,5 sor van tekerve 3/4 es csévetesstre (kapásból leégne) aszthiszem 0,35 vastagságú rézvezetékkből. Na én lemértem márcsak azért is max hangerőn iszonyat torzítás mellett csúcsban 6v * 8A tehát =48W megy ki a subra. Amikor még szépen szól (nem hangosan ;)) akkor 5v és 6A a terhelés ebből adódóan kijelenthetem hogy 2*30W os :) :D A sub vigyázzatok iszonyat nagy szám van ráírva 450W Hóhó öcsém mekkora ku..va nagyot szólhat :D ellentétben kb 100W zeneit tud :D A cucc MACaudio Thunder 2000 subcső Jensen 25cm átmérővel! Na szal jóreményében ezt megvesszük a kiírások alapján drágapénzért és hisszük hogy akár 200W is dübcsizik a kocsiban és közben meg kb 60W (jóindulattal) :P De ettől független nagyon kellemes hátlöködős a cucc és emelett szépen is szól, megy a kocsiba a héten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Karcsi , ma tényleg főhílak bentről tegnap valahogy sosem jutottam a tel közelébe! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ööö, azt az Admin úr csinálta? :D Nagyon szép ám! :) :D Lökött :P Nem én csináltam a logót, én csak próbáltam a fekete csíkot lesatírozni, ami a feltöltés után hozzáadódott kevés sikerrel :D Most viszont megvan a végleges verzió Xray kartárnak hála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Lökött :) Nem lökött, hanem Lomha. Én is nehezen jegyeztem meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Lökött :D Nem én csináltam a logót, én csak próbáltam a fekete csíkot lesatírozni, ami a feltöltés után hozzáadódott kevés sikerrel :) Most viszont megvan a végleges verzió Xray kartárnak hála. És mikor láthatjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 És mikor láthatjuk? Mit ? F5 sűrűn, ha recéket látsz még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem lökött, hanem Lomha. Én is nehezen jegyeztem meg. :) Te azért jegyzed meg nehezen mert a ráják már ráhúzódtak az agyadra! :D Tényleg, te jössz a talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mit ? F5 sűrűn, ha recéket látsz még :) Megnyomtam vagy 20x, de nekem még mindig feketekontúrosnemszépes, miért nem halványodik mint az eredeti?Xray, félre ne értsd, nem buzgálni akarlak és amúgy is köszi, hogy szenvedtél vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megnyomtam vagy 20x, de nekem még mindig feketekontúrosnemszépes, miért nem halványodik mint az eredeti?Xray, félre ne értsd, nem buzgálni akarlak és amúgy is köszi, hogy szenvedtél vele. Tisztázzunk valamit. Az előző recés volt, mert nem tudtam jobban megcsinálni. Mostaninak valóban van körbe egy kis fekete kontúr. Ha valakinek ez így nem felel meg, akkor bárki játszadozhat vele, hisz az alap logó be lett linkelve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts