Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Alex gyorsveddki az img /img-t Norbi lefog moderálni ezzel az indokkal : képpel nemidézünk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Alex gyorsveddki az img /img-t Norbi lefog moderálni ezzel az indokkal : képpel nemidézünk :) :D Vagy cserédd ki url-re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hát most jólkiszúrsz velünk :D remélem még hülyeségbőlsem fordult meg a fejedben :) Dehogynem! Tegnap mondtam is a Zasszonynak, hogy már a héten költözünk! Hogy hová, még nem tudom, de innen el! Valami "melegebb" éghajlatra! :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Dehogynem! Tegnap mondtam is a Zasszonynak, hogy már a héten költözünk! Hogy hová, még nem tudom, de innen el! Valami "melegebb" éghajlatra! :) :D :D :D Na neszórakozz vazze :D melegebb csak egy helyen van de od nemenjetek :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na akkor a zöld végleges formályában ahogy kértétek : Kérdem jó e így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na akkor a zöld végleges formályában ahogy kérted : http://xray78.extra.hu/images/mediterranv.png Kérdem jó e így :) Gyó.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na jó, nem költözök! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na jó, nem költözök! :P ;) Mire gondoltál?? Hogy a Zöld mértnem sárga mi?? :) :D Nagyékszer vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Mire gondoltál?? Hogy a Zöld mértnem sárga mi?? :D :D Nagyékszer vagy :D :P Ez a zöld jobb, mint amit megszavaztatok. Ebből adódóan viszont nem ugyanaz :) , úgyhogy szavazzunk újra! ;) :D ;) (azért ideírom zárójelbe, hogy ez csak egy rossz vicc volt, nehogy bárki komolyan vegye!) Na, mindegy, én már nem írok többet a logóval kapcsolatban, mert a végén még azt hiszitek, hogy nekem ez olyan fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na, mindegy, én már nem írok többet a logóval kapcsolatban, mert a végén még azt hiszitek, hogy nekem ez olyan fontos. nem is kell írd tudjuk mi hogy tiszta dili vagy a logóért :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 nem is kell írd tudjuk mi hogy tiszta dili vagy a logóért :P ;) :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Áthelyeztem a találkozós topicba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nah, akkor megvan a nyertes, és végső logó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nah, akkor megvan a nyertes, és végső logó? Megbiza :) És szép a színe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Megbiza :) És szép a színe! :D http://xray78.extra.hu/images/mediterranv.png De cííííííp ám. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 De cííííííp ám. :D :P Olyan MH-zöld, mi? :D ;) A francba, már megint beleszóltam a logó-s témába :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Olyan MH-zöld, mi? :D :D Hasonlít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 A csomagtartón nekem sincs kárpit,de az enyém rongyá volt törve. 1. üzemanyag nyomásmérő szelep. 2. nekem nincs de szerintem motorháztető nyitás érzékelő,vagy ilyesmi. 3. hiányzik róla a vákumcső. Talin megtudod majd nézni az enyém hogy van,ha érdekel. Igy jó? Köszi, akkor talin majd átnézem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na jó, nem költözök! :D ;) Dehogynem és én is jövök, ilyen logóval nem lehet létezni! :) :D :D De legalább az vigasztal, hogy ami most lesz az nem hasonlít arra amit kiválasztottak! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Megbiza :D És szép a színe! :D Erre a rondára szavaztam??? Nem lehetne a sárga inkább??? :P ;) :D Na jólvan csak vicceltem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 már amúgy valaki be is hekkelte a nevetek alá. Egész pofás kis logó. Xray! mi az eredeti szakmád? grafikus? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na akkor Pista egy Gif is! :) Ezmeg egy próba a másik szekciókra: És egy Admin : És egy Moderátor : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 már amúgy valaki be is hekkelte a nevetek alá. Egész pofás kis logó. Xray! mi az eredeti szakmád? grafikus? :) 5-6 éve webgrafikázom szakmának nem szakma , csak hobby :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 5-6 éve webgrafikázom szakmának nem szakma , csak hobby :D Akkor hadd legyek már kicsit bunker! :D A karika körül mi az a recés fekete kontúr? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor hadd legyek már kicsit bunker! ;) A karika körül mi az a recés fekete kontúr? :D Nem újdonság megszoktam már :P Amúgy az Drop Shadow és Kontúr így stílusos :D :D De az neked recés?? :D nálam oan szép sima remélem nem 640*480 ba használod a mondcsit ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts