Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát most jólkiszúrsz velünk :D remélem még hülyeségbőlsem fordult meg a fejedben :)

Dehogynem!

Tegnap mondtam is a Zasszonynak, hogy már a héten költözünk! Hogy hová, még nem tudom, de innen el! Valami "melegebb" éghajlatra! :D :D :P ;)

Elküldve
Dehogynem!

Tegnap mondtam is a Zasszonynak, hogy már a héten költözünk! Hogy hová, még nem tudom, de innen el! Valami "melegebb" éghajlatra! :) :D :D :D

Na neszórakozz vazze :D melegebb csak egy helyen van de od nemenjetek :P ;)

Elküldve
Mire gondoltál?? Hogy a Zöld mértnem sárga mi?? :D :D Nagyékszer vagy :D :P

Ez a zöld jobb, mint amit megszavaztatok. Ebből adódóan viszont nem ugyanaz :) , úgyhogy szavazzunk újra! ;) :D ;) (azért ideírom zárójelbe, hogy ez csak egy rossz vicc volt, nehogy bárki komolyan vegye!)

Na, mindegy, én már nem írok többet a logóval kapcsolatban, mert a végén még azt hiszitek, hogy nekem ez olyan fontos.

Elküldve
Na, mindegy, én már nem írok többet a logóval kapcsolatban, mert a végén még azt hiszitek, hogy nekem ez olyan fontos.

nem is kell írd tudjuk mi hogy tiszta dili vagy a logóért :) :D

Elküldve
A csomagtartón nekem sincs kárpit,de az enyém rongyá volt törve.

1. üzemanyag nyomásmérő szelep.

2. nekem nincs de szerintem motorháztető nyitás érzékelő,vagy ilyesmi.

3. hiányzik róla a vákumcső.

Talin megtudod majd nézni az enyém hogy van,ha érdekel.

Igy jó?

Köszi, akkor talin majd átnézem! :)

Elküldve
Na jó, nem költözök! :D ;)

Dehogynem és én is jövök, ilyen logóval nem lehet létezni! :) :D :D

De legalább az vigasztal, hogy ami most lesz az nem hasonlít arra amit kiválasztottak! :D :P ;)

Elküldve
már amúgy valaki be is hekkelte a nevetek alá.

Egész pofás kis logó.

Xray! mi az eredeti szakmád? grafikus? :)

5-6 éve webgrafikázom szakmának nem szakma , csak hobby :D

Elküldve
5-6 éve webgrafikázom szakmának nem szakma , csak hobby :D

Akkor hadd legyek már kicsit bunker! :D A karika körül mi az a recés fekete kontúr? :)

Elküldve
Akkor hadd legyek már kicsit bunker! ;) A karika körül mi az a recés fekete kontúr? :D

Nem újdonság megszoktam már :P Amúgy az Drop Shadow és Kontúr így stílusos :D :D De az neked recés?? :D nálam oan szép sima remélem nem 640*480 ba használod a mondcsit ;) :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.