hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Na most nem kell ocsit mosnom :D tisztalett ,rendes felhő szakadás volt! Most voltam Esztergomban Rtomi cartársnál. Olyan jégesőben mentünk, hogy 10 m-re alig láttam. Először azt hittem, hogy apró kavicsot fúj a szél, aztán rákezdett rendesen. Tomi is mondta, hogy nagy vihar volt náluk is. Mikor odaértem, egyből azt néztem, hogy maradtt-e festék az autón. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én meg éppen Kertvárosban lestem ügyfélnél, mikor becsapott a jég.. Majd összesz@rtam magam, hogy vajon szétveri-e az autót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Itt Siklóson van egy jégkáros Ignis ami úgy néz ki mintha valami rengeteg háborút megjárt középkori lovag páncélja lenne.Nagyon komoly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én pedig anyósomnál voltam tetőtjavítani a vihar után. 4-5 fát is kicsavart a környékükön. Szerencsére itt borsószemnyi volt a jég, és esővel jött. De a villámoktól és dörgéstől reszketett a család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Mi lenne, ha du 3-kor taliznánk KAposváron, mert akkor mindenki tudna otthon ebédelni, és jobban bírnánk a piát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Mi lenne, ha du 3-kor taliznánk KAposváron, mert akkor mindenki tudna otthon ebédelni, és jobban bírnánk a piát :) 1 Nem iszok ha vezetek.:D 2 A 3 óra nekem pöppet későn van, mert haza is kell érnem ám.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2008 A 15 óra szerintem a tiszteletbeli tagunknak egy kicsit késő lenne, bár ebben Ő tudna nyilatkozni. És még azt sem tudjuk, hogy Lomha barátunk mikor szeretne visszaindulni :) . Nekem egyébként mindegy (mint általában) :D Ui: Úgy látom az egyik érintett megelőzött a hozzászólásával Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 ..Ui: Úgy látom az egyik érintett megelőzött a hozzászólásával Kicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2008 Kicsit. :D Jóvanna! :) Én a hozzászólásom írása közben néztem az útvonaltervezőt is, hogy a mohácsi és a siklósi részleg melyik útvonalon tud jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Alex! Egyik barátom apja most vett egy olyan Vecit mint a tiéd és lenne pár kérdésünk! A csomagtérfedél le van kárpitozva gyárilag belülről? Ezen a képen mi az a kis szelep(ez a hengerfej hátsó része)? Ezen mi a torony mellett az a csúcsos izé(be lehet nyomni a tetejét)? Ezen pedig látszik egy kis szelepféle ami csak ott van és nem megy rá cső, nem kell rá semmi? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 mélykék!Megoldódott a belépési probléma, köszönjük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Alex! Egyik barátom apja most vett egy olyan Vecit mint a tiéd és lenne pár kérdésünk! A csomagtérfedél le van kárpitozva gyárilag belülről? Ezen a képen mi az a kis szelep(ez a hengerfej hátsó része)? Előre is köszi! Az a kis szelep, ott tudod megmérni az üzemenyagnyomást műszerrel , a 2. kép csak tipp szerintem az a nyitás érzékelő a motorháztetőnél 3. képen oda pedíg szerintem egy vákumcsőnek illene menni a vákumrendszertől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Lomha! 1. Benzinhíd, "légtelenítő szelep" letekerve a fekete kupakot egy benyomható szelep lesz elérhető 2. Asszem mocitér kapcsoló. Gondolom a riasztóhoz van bekötve. (most már legalább tudom, hogy minek a csatija lóg ott azon a környéken nekem :) ) 3. Vákuumos egr szelep. Ha nincs rajta a cső, akkor már ki van iktatva. Valahol nincs egy ledugózott vákuumcső a közelében? nem baj, ha nincs rajta a vákuum, legalább nem romlik el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Lomha! 1. Benzinhíd, "légtelenítő szelep" letekerve a fekete kupakot egy benyomható szelep lesz elérhető 2. Asszem mocitér kapcsoló. Gondolom a riasztóhoz van bekötve. (most már legalább tudom, hogy minek a csatija lóg ott azon a környéken nekem :D ) 3. Vákuumos egr szelep. Ha nincs rajta a cső, akkor már ki van iktatva. Valahol nincs egy ledugózott vákuumcső a közelében? nem baj, ha nincs rajta a vákuum, legalább nem romlik el. :D Egyhullámhossz :P :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 kb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Köszönjük a válaszokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na holvagytok héééééééééé :) senkisem ír?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na holvagytok héééééééééé :) senkisem ír?? :D Mi van, nem bírsz aludni?Vagy éjszakai műszakban vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Mi van, nem bírsz aludni?Vagy éjszakai műszakban vagy? :D Tudnék csak fórumozgatok hátha okosabb leszek egy két dologban :D Holnap kezdema délutánt elégvolt most az északásból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 2008.03.02 GSI club Hungary & GSI Devils clubb Találkozó Pár kép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 1. gergolabs, Xray, Kojak, kori,hening, egyhapsi 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi, Alex.79 Hát akkor megvan a végeredmény. :D :) :D :D A libafoszöld logó nyert. Azaz ez: 1. Xray! Akkor le tudod cserélni az eredetit? A vesztes csapat vígasztalására legalább a kör alakú részt cseréljük le a "langyiéra". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hát akkor megvan a végeredmény. :D :) :D ;) A libafoszöld logó nyert. Azaz ez: 1. Xray! Akkor le tudod cserélni az eredetit? A vesztes csapat vígasztalására legalább a kör alakú részt cseréljük le a "langyiéra". Megoldható psze de a szöldet is picit meglehet még varriálni ha gondoljátok :D nekem mondjuk annyi van hogy a logó előtt az eredeti szín van de megoldom :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azt csinálsz vele, amit akarsz! (Én úgyis kilépek a régióból, hogy ez lett a logónk! :) :D :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Alex! Egyik barátom apja most vett egy olyan Vecit mint a tiéd és lenne pár kérdésünk! A csomagtérfedél le van kárpitozva gyárilag belülről? Ezen a képen mi az a kis szelep(ez a hengerfej hátsó része)? Ezen mi a torony mellett az a csúcsos izé(be lehet nyomni a tetejét)? Ezen pedig látszik egy kis szelepféle ami csak ott van és nem megy rá cső, nem kell rá semmi? Előre is köszi! A csomagtartón nekem sincs kárpit,de az enyém rongyá volt törve. 1. üzemanyag nyomásmérő szelep. 2. nekem nincs de szerintem motorháztető nyitás érzékelő,vagy ilyesmi. 3. hiányzik róla a vákumcső. Talin megtudod majd nézni az enyém hogy van,ha érdekel. Igy jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azt csinálsz vele, amit akarsz! (Én úgyis kilépek a régióból, hogy ez lett a logónk! :D :D :D :D ) Hát most jólkiszúrsz velünk :P remélem még hülyeségbőlsem fordult meg a fejedben :) Én sz@rok logóra nemérdekel viszont a társaság annál jobban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts