Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nem ééééértiiii. :) :D Tényleg nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Tényleg nem. :) Csak a Logó érdekel mert eztfogjátok nézegetni még régió a régió! :D A helyesírást meg hanyagoljuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Oldaladra? ez egy új dal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ...A helyesírást meg hanyagoljuk... -Mondja mindenki aki nem tud helyesen írni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Oldaladra? ez egy új dal? jaja hátmost kapok a pofámra a helyesírás miatt.,... gondolom más tök hibátlanúl nyomja mivel ugye nem az van a szavazásban amit szeretnének így már nincs másba belekötni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hehe, Xray, most kiszíjjuk a véredet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hehe, Xray, most kiszíjjuk a véredet. :D Csak azét aki hagyja barátom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 nekem mindegy a szavazás. :) Amúgy szerintem olyan gyorsan gépelsz, hogy sokat kihagysz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 nekem mindegy a szavazás. :) Amúgy szerintem olyan gyorsan gépelsz, hogy sokat kihagysz. :D Hát napiszinten jópár oldal PHP kódot megírok annak meg a zöme angol, ékezet sincs ha meg lassan programozok soha nem végzek , egyébként kiöli a magyart az ember újjaiból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 akárcsak a cod2. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hát napiszinten jópár oldal PHP kódot megírok annak meg a zöme angol, ékezet sincs ha meg lassan programozok soha nem végzek , egyébként kiöli a magyart az ember újjaiból! :) Nos igen, viccet félretéve, az internet és eleve a számítógéphasználat+az sms-ek gyilkolják a Magyar nyelvet.A mai kisdiákok zöme borzalmasan olvas és annál is sokkal rosszabbul ír.Szomorú tendencia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Igen többekközt az is sajna , de majd ha nagyleszek megtanulok helyesen írni :) Addíg meg jó így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nos igen, viccet félretéve, az internet és eleve a számítógéphasználat+az sms-ek gyilkolják a Magyar nyelvet.A mai kisdiákok zöme borzalmasan olvas és annál is sokkal rosszabbul ír.Szomorú tendencia. egy példa az online gyerekekről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Úgyhalottam / olvastam hogy a magyar nyelv nyelvtanilag a legnehezebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Na ez szép, azért ennyire talán nemnyomom dúrván :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 jaja hátmost kapok a pofámra a helyesírás miatt.,... gondolom más tök hibátlanúl nyomja mivel ugye nem az van a szavazásban amit szeretnének így már nincs másba belekötni :) Bááz én is arra szavaztam, amira te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 akárcsak a cod2. :D Este meg majd jól megkapjuk tőle. Fel sem tudunk majd egyenesedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szavazhatok én is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szavazhatok én is? :) Persze. Sőt, kötelező. :D Ha jól emlékszem 13 tag van, ha mindenki szavazna nem lehetne döntetlen az eredmény. Szerk. Megnéztem, hiányzik még a Te, babu, Gyurka, és Alex.79 szavazata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Okés szerinted ezek mienek?? >>>> :) Az elsőnek sem annyira langyi a színe, de még mindig a második teccik jobban. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Kojak de szekszárdon is van Bárdi autó .... oda is érvényes ez a kedvezmény? Azt sajnos nem tudom, hogy általánosan érvényes-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Az elsőnek sem annyira langyi a színe, de még mindig a második teccik jobban. :D :D :D Hmmm hmmm.. Nehéz lehet a választás srácok! Langyi sárga, vagy libafos zöld. :) Mind a két szín jó amúgy. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Még midig lázadok! Másikra nem szavazok! Akkor lesz amelyik lesz. :) Csak arra figyelj, hogy ne csapógyj a langyikhoz, mert a szín kötelez utána... :D :D Pont mint ez. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csak azét aki hagyja barátom :D :) Főleg mert ha a Főlangyi vért mondd, ....-ot szív. Vagy ez már korhatáros??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hmmm hmmm.. Nehéz lehet a választás srácok! Langyi sárga, vagy libafos zöld. :) Mind a két szín jó amúgy. :D Messziről jött ember azt mondd, amit akar. :D :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts