Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Oldaladra?

ez egy új dal?

jaja hátmost kapok a pofámra a helyesírás miatt.,... gondolom más tök hibátlanúl nyomja mivel ugye nem az van a szavazásban amit szeretnének így már nincs másba belekötni :)

Elküldve
nekem mindegy a szavazás. :)

Amúgy szerintem olyan gyorsan gépelsz, hogy sokat kihagysz. :D

Hát napiszinten jópár oldal PHP kódot megírok annak meg a zöme angol, ékezet sincs ha meg lassan programozok soha nem végzek , egyébként kiöli a magyart az ember újjaiból! :D

Elküldve
Hát napiszinten jópár oldal PHP kódot megírok annak meg a zöme angol, ékezet sincs ha meg lassan programozok soha nem végzek , egyébként kiöli a magyart az ember újjaiból! :)

Nos igen, viccet félretéve, az internet és eleve a számítógéphasználat+az sms-ek gyilkolják a Magyar nyelvet.A mai kisdiákok zöme borzalmasan olvas és annál is sokkal rosszabbul ír.Szomorú tendencia.

Elküldve
jaja hátmost kapok a pofámra a helyesírás miatt.,... gondolom más tök hibátlanúl nyomja mivel ugye nem az van a szavazásban amit szeretnének így már nincs másba belekötni :)

Bááz én is arra szavaztam, amira te. :D

Elküldve
Szavazhatok én is? :)

Persze.

Sőt, kötelező. :D

Ha jól emlékszem 13 tag van, ha mindenki szavazna nem lehetne döntetlen az eredmény.

Szerk. Megnéztem, hiányzik még a Te, babu, Gyurka, és Alex.79 szavazata.

Elküldve
Az elsőnek sem annyira langyi a színe, de még mindig a második teccik jobban. :D :D :D

Hmmm hmmm.. Nehéz lehet a választás srácok! Langyi sárga, vagy libafos zöld. :)

Mind a két szín jó amúgy. :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.