Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Kojak de szekszárdon is van Bárdi autó .... oda is érvényes ez a kedvezmény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hát ahogy gondolod, ezt csak a poén kedvért csináltam de még ahybrid most készül :D Látom unatkozol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Látom unatkozol! :) Nacsak elkezdtem törni a fejem hogy is lehetne mert 50/50 az arány szal mindenkinek a kedvére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nacsak elkezdtem törni a fejem hogy is lehetne mert 50/50 az arány szal mindenkinek a kedvére :) Nem lessz itt 50/50. :D 1. gergolabs, Xray, Kojak, kori,hening 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nem lessz itt 50/50. :D 1. gergolabs, Xray, Kojak, kori,hening 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi Natessék éljenek a ződek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Natessék éljenek a ződek :D :D Hehehe :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hehehe :P :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 én lázadok kitartok az mellett amire elsőként szavaztam,mégha kiesett akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :D :P ;) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :D :D :P :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 én lázadok kitartok az mellett amire elsőként szavaztam,mégha kiesett akkor is. Hát azzal nem sokra mész! :) Inkább pártolj át az ahhoz hasonlóhoz, mert különben nagyon más lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hát azzal nem sokra mész! :) Inkább pártolj át az ahhoz hasonlóhoz, mert különben nagyon más lesz! :D Még midig lázadok! Másikra nem szavazok! Akkor lesz amelyik lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Még midig lázadok! Másikra nem szavazok! Akkor lesz amelyik lesz. :) Te tudod! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Irtam iwiw üzenőfalra a taliról úgyhogy lehet hogy lesz még aki jön ha beírom a helyszint és az indulás időpontot. Persze ezeket még nem tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Irtam iwiw üzenőfalra a taliról úgyhogy lehet hogy lesz még aki jön ha beírom a helyszint és az indulás időpontot. Persze ezeket még nem tudom. :) Pedig már csak alig több, mint egy hét, jó lenne tudni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Irtam iwiw üzenőfalra a taliról úgyhogy lehet hogy lesz még aki jön ha beírom a helyszint és az indulás időpontot. Persze ezeket még nem tudom. :) Én is kiírtam az ldalamon! de én csak azt hogy hol lessz! :D de kellene hogy mikor?????? :D Most vasárnap megyek a lurdyhoz,, Ottlessz a krémlye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 én lázadok kitartok az mellett amire elsőként szavaztam,mégha kiesett akkor is. Ne baxál már ki velünk(meg magaddal), szavazz a sárgára!Nekem is az tetszett amelyik neked, de az nem játszik, úgyhogy szavazz a sárgára(lécci)! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ne baxál már ki velünk(meg magaddal), szavazz a sárgára!Nekem is az tetszett amelyik neked, de az nem játszik, úgyhogy szavazz a sárgára(lécci)! :D Szavazz a sárgára mert úgy is azöld lessz :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szavazz a sárgára mert úgy is azöld lessz :D :D :) Köcsög GSi-s... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én is kiírtam az ldalamon! de én csak azt hogy hol lessz! :D de kellene hogy mikor?????? :D Most vasárnap megyek a lurdyhoz,, Ottlessz a krémlye :D Hol írtad ki, ldaladon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hol írtad ki, ldaladon? :) Csak a mediterrán talit írtam ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Köcsög GSi-s... :D :P ;) Ez helytelen... ez a helyes>>>>> KÖCSÖG ZÖLD GSI-S :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csak a mediterrán talit írtam ki! :D Nem ééééértiiii. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nem ééééértiiii. :) :D A NAGY ZŐŐD LOGÓ MELETT :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts