hening Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dologgal egyenlőre.. szal türelem! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D Ok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Azért annyira nem sötét :D , az a gond, hogy nem kapja meg. Nem azt mondtam, hogy sötét, de el is lehet valamit nézni :) Jöjjön, de akkor írja át a mail címét pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Akkor szerda estig szavazzon mindenki, de csak egyre! Aztán, ha úgy alakul, akkor lesz egy második forduló is :) Azt hiszem, bőven lejárt a szavazásra kiírt idő. A két legtöbb szavazatot kapott logót újra indítjuk. Szóval most már csak ezekre lehet szavazni, mondjuk vasárnap estig: 1. 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Akkor melyik a 2. versenyző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 1. Gergolabs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 1. Gergolabs 1. re szavaszok én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 1. re szavaszok én is! 2. opzsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Azt hiszem, bőven lejárt a szavazásra kiírt idő. A két legtöbb szavazatot kapott logót újra indítjuk. Szóval most már csak ezekre lehet szavazni, mondjuk vasárnap estig: Ezen egyiken sincs pálmafa, se csaj ! :D :) :D Megpróbálom összeszedni, ha vmelyiket rosszul írtam javítsátok: 1. gergolabs, Xray 2. opzsolt, Tiu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 1. gergolabs, Xray 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Logószavazás: 1. gergolabs, Xray 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Logószavazás: 1. gergolabs, Xray, Kojak 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Oké akkor 8. ára 2 szíj rendelne :D C20XE motorhoz Szervósziv.szíj és generátor szíj :D Köszi! nem nagy összeg de ha 30% ocsóbb akkor kell :D és úgy is találkozunk :) Astra XE-hez kell?? Laposszíj, vag ékszíj?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Logószavazás: 1. gergolabs, Xray, Kojak 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi És le a langyi színnel!!!!!!!!!!!! :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Logószavazás: 1. gergolabs, Xray, Kojak, kori 2. opzsolt, Tiu, Lomha 8V, ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 És le a langyi színnel!!!!!!!!!!!! :) :D :P ;) Kinyalhatod! :D ;) :D Úgyis langyi lesz! :D Ui: Vagy mégse?! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Kinyalhatod! :D :P :D Úgyis langyi lesz! :D Ui: Vagy mégse?! :) ;) Usemlessz ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Astra XE-hez kell?? Laposszíj, vag ékszíj?? Igen C20XE hez kell mindkettő :) A generátoré keresztbordás a szervóé meg hosszanti bordás! A 2 nálunk kb 5000Ft de ha van 30% kedvezmény és úgy is találkozunk akkor ha jólszámolok te megkapod 3500Ft ért! :D És köszönöm előre is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Usemlessz ;) :) Te hibád az egész. Minek csinálsz ilyen színeket... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Te hibád az egész. Minek csinálsz ilyen színeket... :D :D :D :P Jaja igaz :D Már kár hogy nem csak a zöldet tettem ki :) akkor szavazni sem kéne ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Igen C20XE hez kell mindkettő :D A generátoré keresztbordás a szervóé meg hosszanti bordás! A 2 nálunk kb 5000Ft de ha van 30% kedvezmény és úgy is találkozunk akkor ha jólszámolok te megkapod 3500Ft ért! :P És köszönöm előre is! ;) Szombaton mikor jöttök?? Mert délig van a Bárdi és lehet, hogy jobb volna, ha időben ideérnél. Lehet, hogy nekem benzinre is kölcsön kell kérnem. :) :D De jövő héten még szóljál kedd szerda táján és akkor megrendelem. Ha nem szólsz elfelejtem. Ha nem érsz ide időben valahogy megoldom a lóvét is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szombaton mikor jöttök?? Mert délig van a Bárdi és lehet, hogy jobb volna, ha időben ideérnél. Lehet, hogy nekem benzinre is kölcsön kell kérnem. :) :D De jövő héten még szóljál kedd szerda táján és akkor megrendelem. Ha nem szólsz elfelejtem. Ha nem érsz ide időben valahogy megoldom a lóvét is. :D Figyi ha előtte adsz egy számlaszámot elutalom csak mond meg mennyi az annyi és megoldjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Figyi ha előtte adsz egy számlaszámot elutalom csak mond meg mennyi az annyi és megoldjuk :) Ok. Jövő héten szóljál lécci és akkor rendezzük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ok. Jövő héten szóljál lécci és akkor rendezzük. :D Okés szerinted ezek mienek?? >>>> :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Okés szerinted ezek mienek?? >>>> http://xray78.extra.hu/images/mediterran12.png http://xray78.extra.hu/images/mediterran13.png :) Kimoderáljalak? :D Most már késő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Kimoderáljalak? :D Most már késő! Hát ahogy gondolod, ezt csak a poén kedvért csináltam de még ahybrid most készül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts