Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dologgal egyenlőre.. szal türelem! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D

Ok. :D

Megosztás:

Akkor szerda estig szavazzon mindenki, de csak egyre! Aztán, ha úgy alakul, akkor lesz egy második forduló is :)

Azt hiszem, bőven lejárt a szavazásra kiírt idő.

A két legtöbb szavazatot kapott logót újra indítjuk.

Szóval most már csak ezekre lehet szavazni, mondjuk vasárnap estig:

1. mlogo2.png

2. mediterran9.png

Megosztás:

Azt hiszem, bőven lejárt a szavazásra kiírt idő.

A két legtöbb szavazatot kapott logót újra indítjuk.

Szóval most már csak ezekre lehet szavazni, mondjuk vasárnap estig:

Ezen egyiken sincs pálmafa, se csaj ! :D :) :D

Megpróbálom összeszedni, ha vmelyiket rosszul írtam javítsátok:

1. gergolabs, Xray

2. opzsolt, Tiu

Megosztás:

Astra XE-hez kell?? Laposszíj, vag ékszíj??

Igen C20XE hez kell mindkettő :) A generátoré keresztbordás a szervóé meg hosszanti bordás! A 2 nálunk kb 5000Ft de ha van 30% kedvezmény és úgy is találkozunk akkor ha jólszámolok te megkapod 3500Ft ért! :D És köszönöm előre is! :D

Megosztás:

Igen C20XE hez kell mindkettő :D A generátoré keresztbordás a szervóé meg hosszanti bordás! A 2 nálunk kb 5000Ft de ha van 30% kedvezmény és úgy is találkozunk akkor ha jólszámolok te megkapod 3500Ft ért! :P És köszönöm előre is! ;)

Szombaton mikor jöttök?? Mert délig van a Bárdi és lehet, hogy jobb volna, ha időben ideérnél. Lehet, hogy nekem benzinre is kölcsön kell kérnem. :) :D

De jövő héten még szóljál kedd szerda táján és akkor megrendelem. Ha nem szólsz elfelejtem. Ha nem érsz ide időben valahogy megoldom a lóvét is. :D

Megosztás:

Szombaton mikor jöttök?? Mert délig van a Bárdi és lehet, hogy jobb volna, ha időben ideérnél. Lehet, hogy nekem benzinre is kölcsön kell kérnem. :) :D

De jövő héten még szóljál kedd szerda táján és akkor megrendelem. Ha nem szólsz elfelejtem. Ha nem érsz ide időben valahogy megoldom a lóvét is. :D

Figyi ha előtte adsz egy számlaszámot elutalom csak mond meg mennyi az annyi és megoldjuk :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.