Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Inkább nem sürgős. De aktuális. Majd Dunaújvárosban átveszem májusban. Miért kérdezted???

Ha sürgős lett volna , akkor levihettem volna most 8.-án. :)

De mivel nem az, akkor nem. :D

Elküldve

Ma aláirattam Gyulávala megállapodást. Holnap küldöm Pestre, hogy a Motétól is aláírja vki, és onnantól hivatalosan él a 10%.

Elküldve
Ma aláirattam Gyulávala megállapodást. Holnap küldöm Pestre, hogy a Motétól is aláírja vki, és onnantól hivatalosan él a 10%.

de mire is ? :) ( nem vagyok képben )

Elküldve

Aki Mote klubtag, és ezt tagsági kártyával tudja bizonyítani, az 10% engedményt kap a nála vásárolt termékek árából. Amúgy Opel-Ford alkatrészbolt.

Elküldve
Aki Mote klubtag, és ezt tagsági kártyával tudja bizonyítani, az 10% engedményt kap a nála vásárolt termékek árából. Amúgy Opel-Ford alkatrészbolt.

ja ja Pécsen a Jakab ?

Elküldve
Továbbra is fennáll, hogy Kaposváron a Bárdinál van 30%-om. Ha valakinek kellene valami ... :P ;) :D

Oké akkor 8. ára 2 szíj rendelne :D C20XE motorhoz Szervósziv.szíj és generátor szíj :D Köszi! nem nagy összeg de ha 30% ocsóbb akkor kell :D és úgy is találkozunk :)

Elküldve
Cali ismerősöd megkapta a fórumtagság aktíválásához szükséges mailt ?

Mert ha megvan és nem kattint a benne fellelhető limkre, akkor nem fog tudni belépni.

Azért annyira nem sötét :) , az a gond, hogy nem kapja meg.

Elküldve
Hol lesz legközelebb találkozó ?

Igyekszem odafigyelni, de állandóan megyek mostanában. :D

Akkor a jövő héten szombaton Kaposvár felé menjél, és ott megtalálsz minket :D

Pontos időpont még nincs, de majd lesz.

Az Okiratért mikor jössz? :)

Elküldve
Akkor a jövő héten szombaton Kaposvár felé menjél, és ott megtalálsz minket :D

Pontos időpont még nincs, de majd lesz.

Az Okiratért mikor jössz? :)

Hol vagy most ?

Most ebédelek, és mindjárt ill. nemsokára indulok vissza a városba.

Lett mégegy elfoglalatosságom. :D

Elküldve
Dolgozok.

Amúgy előre jelzem, hogy nálunk nincs kiadó szoba pásztorórák eltöltésére! Főleg családosoknak nincs! :) :D

Szoba??? Az maradi nekem jó kocsim :D

Elküldve

Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dolokkal egyenlőre.. szal türelem mert én másrendszerű oldalt használok de mndenki kintlessz időben! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.