hening Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Inkább nem sürgős. De aktuális. Majd Dunaújvárosban átveszem májusban. Miért kérdezted??? Ha sürgős lett volna , akkor levihettem volna most 8.-án. :) De mivel nem az, akkor nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 A pénzgyűjtőknek jelzem, hogy a gyűjtést meghosszabbították március 9.-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 A MOTE meg november 30-ig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Engem meg kihagy. A 9-es is langyi.... :D :D :D :P :) Te meg mit műveltél itten? ivannorbi Mi az, hogy mit műveltem?? Reklamáltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Mi az, hogy mit műveltem?? Reklamáltam. :D És az idézet elejével mit műveltél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 És az idézet elejével mit műveltél? :) Hátttőőőőőőőő: a Z'aurám biztos. :D :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Akkó állicsd be a Z'aurádat, mert rosszú jár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Logószavazás: 1.Gergolabs 2. Xray,hening, Kojak 3. Tiu, kori 4. 5. 6. 7. 8. ivannorbi,opzsolt,Lomha 8V 9. Alex.79 10. Asszem leszavaztatok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ma aláirattam Gyulávala megállapodást. Holnap küldöm Pestre, hogy a Motétól is aláírja vki, és onnantól hivatalosan él a 10%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ma aláirattam Gyulávala megállapodást. Holnap küldöm Pestre, hogy a Motétól is aláírja vki, és onnantól hivatalosan él a 10%. de mire is ? :) ( nem vagyok képben ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Aki Mote klubtag, és ezt tagsági kártyával tudja bizonyítani, az 10% engedményt kap a nála vásárolt termékek árából. Amúgy Opel-Ford alkatrészbolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Aki Mote klubtag, és ezt tagsági kártyával tudja bizonyítani, az 10% engedményt kap a nála vásárolt termékek árából. Amúgy Opel-Ford alkatrészbolt. ja ja Pécsen a Jakab ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ma aláirattam Gyulávala megállapodást. Ez jó! Gratulálok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ez jó! Gratulálok! :D megnézem Pakson ki hajlandó tárgyalni iylen ügyben :) Ha sikerül intézek én is valamit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 megnézem Pakson ki hajlandó tárgyalni iylen ügyben :) Ha sikerül intézek én is valamit! :D Továbbra is fennáll, hogy Kaposváron a Bárdinál van 30%-om. Ha valakinek kellene valami ... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Továbbra is fennáll, hogy Kaposváron a Bárdinál van 30%-om. Ha valakinek kellene valami ... :P ;) :D Oké akkor 8. ára 2 szíj rendelne :D C20XE motorhoz Szervósziv.szíj és generátor szíj :D Köszi! nem nagy összeg de ha 30% ocsóbb akkor kell :D és úgy is találkozunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 .... Cali ismerősöd megkapta a fórumtagság aktíválásához szükséges mailt ? Mert ha megvan és nem kattint a benne fellelhető limkre, akkor nem fog tudni belépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Cali ismerősöd megkapta a fórumtagság aktíválásához szükséges mailt ? Mert ha megvan és nem kattint a benne fellelhető limkre, akkor nem fog tudni belépni. Azért annyira nem sötét :) , az a gond, hogy nem kapja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 mail címet jól adta meg? Spam szűrő nem szortírozza a levelet rossz helyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Hol lesz legközelebb találkozó ? Igyekszem odafigyelni, de állandóan megyek mostanában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Hol lesz legközelebb találkozó ? Igyekszem odafigyelni, de állandóan megyek mostanában. :D Akkor a jövő héten szombaton Kaposvár felé menjél, és ott megtalálsz minket :D Pontos időpont még nincs, de majd lesz. Az Okiratért mikor jössz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Akkor a jövő héten szombaton Kaposvár felé menjél, és ott megtalálsz minket :D Pontos időpont még nincs, de majd lesz. Az Okiratért mikor jössz? :) Hol vagy most ? Most ebédelek, és mindjárt ill. nemsokára indulok vissza a városba. Lett mégegy elfoglalatosságom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Dolgozok. Amúgy előre jelzem, hogy nálunk nincs kiadó szoba pásztorórák eltöltésére! Főleg családosoknak nincs! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Dolgozok. Amúgy előre jelzem, hogy nálunk nincs kiadó szoba pásztorórák eltöltésére! Főleg családosoknak nincs! :) :D Szoba??? Az maradi nekem jó kocsim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Na akkor jöhetnek mailban képek+leírás mindenkitől megvan a hozzáférés és akkor kezdjük el feltöltögetni a tagokat,,, na nem fog gyorsan menni mert ismerkedem a dolokkal egyenlőre.. szal türelem mert én másrendszerű oldalt használok de mndenki kintlessz időben! :) dudasla@tolna.net tárgyként a nicket írjátok pls :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts