mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 :) Hát persze, hogy szavazhatnak! Csak nem vesszük figyelembe. :D akkor a 8-as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 Na jó, a 8-ast figyelembe vesszük :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 hmm... vagy mégis inkább a 9-es? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ha a Zsoltnak is tetszik a 9-es, akkor átmehetünk oda, és akkor nagyobb lesz az előnyünk a fostosokkal szemben :) Nana nemám itten bundázunk :D Legyen csak sajátvélemény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 hmm... vagy mégis inkább a 9-es? :D Neked csak azér", mert ma vagy xXx. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 Nana nemám itten bundázunk :D Legyen csak sajátvélemény :D Csak egy picit :) Amúgy, nekem ez a kettő (8 és 9) tetszik a legjobban. Egy korábbi hozzászólásomban a 9-est találtam jobbnak, most meg a 8-ast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Csak egy picit :) Amúgy, nekem ez a kettő (8 és 9) tetszik a legjobban. Egy korábbi hozzászólásomban a 9-est találtam jobbnak, most meg a 8-ast. Nekem mindegy :D nagyfiúk vagytok eltudjátok dönteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Neked csak azér", mert ma vagy xXx. :) ez? vagy inkább ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ez? vagy inkább ez? :D Te melyiknek érzed magad Laci? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 khm ami mostvan az is ződd he :) Hát nem is szép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Te melyiknek érzed magad Laci? :) Inkább utóbbit érezném, de jó nekem az asszony is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én a 8.-ra és a 9.-re vagyok vevő, de halkan megjegyzem, hogy a 9. jobban bejön és abban van egy kis zöld is a fo*tosok kedvéért. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Inkább utóbbit érezném, de jó nekem az asszony is. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 fo*tosok kedvéért. :) :D :D Ez hülyeduma :D neked is azteccik tudom csak nem mered felválalni ;) :P:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ....mélykék, erre a péntekre tevődik a befizetés, bocsánat de nem volt betervezve ez a netzavar, elvitte a tagságra szánt pénzt.De ezen a pénteken meglesz! :).... Okézsoké :D Ha meglesz, akkor légyszi véss ez üzenetet neki : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=3973 ui. nekem a hármas tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ez hülyeduma :) neked is azteccik tudom csak nem mered felválalni :D :D:lol: Hát ha disznó lennék bejönne ez a moslék szín. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Okézsoké :) Ha meglesz, akkor légyszi véss ez üzenetet neki : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=3973 Oké, köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hát ha disznó lennék bejönne ez a moslék szín. :) Kinek a pap kinek a papné... nekem a lánya :D l, de akkor csinálj párat és lássuk a medvét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Kinek a pap kinek a papné... nekem a lánya :D l, de akkor csinálj párat és lássuk a medvét :) Akkor csinálnék, ha egyik sem tetszene, de a 8. és 9. rendben van, tehát nem csinálok, csak kampányolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Akkor csinálnék, ha egyik sem tetszene, de a 8. és 9. rendben van, tehát nem csinálok, csak kampányolok. :D oké oké :D Akkor Hajrá ZŐŐŐDDDDDDD mert a fo*stosok is számítanak.. tescoo... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Meg azért, mert nekem is volt KADETT-em, 2 is. :D Jut eszembe olvastam a Kadettklubb forumán, hogy vmi váltóház kell neked B.I.G.-től. Vagy ez már nem aktuális? :) Inkább nem sürgős. De aktuális. Majd Dunaújvárosban átveszem májusban. Miért kérdezted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Logószavazás: 1http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif. 2. Xray,hening(márha van beleszólásom :D ) 3. Tiu, kori 4. 5. 6. 7. 8. ivannorbi,opzsolt,Lomha 8V 9.Alex.79 + 1 női szempár :) 10. Engem meg kihagy. A 9-es is langyi.... :D :P ;) :D :D Te meg mit műveltél itten? ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 :D Hát persze, hogy szavazhatnak! Csak nem vesszük figyelembe. :D Akkor nem szavazok :D :P Pedig nekem is a 8 tetszik ;) :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Engem meg kihagy. A 9-es is langyi.... :P ;) :D ;) :D Te meg mit műveltél itten? ivannorbi Akkor itt tartunk most: Logószavazás: 1. 2. Xray,hening, Kojak 3. Tiu, kori 4. 5. 6. 7. 8. ivannorbi,opzsolt,Lomha 8V 9. Alex.79 10. Szerk.: Jajjjj ... ez a Moderátor Úr mindent kiszínez. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hajrá zőőd hajrá hajrá :D Eléggé megoszlanak itten a sztájlos ízlések :) kinek a f*s színű kinek a langyis, kinek a bágyadtt sárga :D Na ezérjó ez hogy senkise egyforma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts