ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Elküldve Február24, 2008 Jó a színe! :D (Mi a kódja?) A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :) Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni.
Xray Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ivannorbi írta: Jó a színe! ;) (Mi a kódja?) A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :) Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni. Igen a hátsó ívet cserélték 1,5 éve és a gitt sztem vastagon lett rátéve aztán olyan lett, majd kilessz tavasszal javítva, vannak apróságok máshol is de az nem ennyire szembetűnő. :D hát az ajtónyitogatásra alergiás vagyok én is, enyémen is vannak apró karcok az ajtófelöl de horpadva nincs hála, hát én nem az ajtaját tépem le ha meglátom, hanem a kis buznyáknak száját. De tervbe van 2 felirat az ajtóablakra parkoláásnál ilyen felirattal: Ne b@..d a kocsimnak az ajtód, ha még is akkor a jó huha,,, anyukád :P haragszom rájuk én is nagyon!
Xray Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Hú te a kódja fingom sincs a forgalmiba 10-es fekete van írva de ez attól messze van :D nemtudom de utánajárok mert nekem is kell úgy is :)
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Elküldve Február24, 2008 Szerencsére nekem sem horpadt, illetve ha igen, akkor rögtön vissza is ugrott, viszont úgy 3x5cm-es fehér horzsolás lett rajta ("alig" látszik a grafitszürke kocsin :) ) Amúgy a színkódot a jobb ajtónál lévő "adatlap" alsó sorában megtalálod (az enyém Z266)
hening Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Cép ótó. :) Tegnap este hamar leléptem a szerverről, mert a Laci fiam belázasodott. Mára ki is derült, hogy Ő is bárányhimlős. Laci, ma este is jössz COD-ozni?
Xray Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 hening írta: Cép ótó. :D Tegnap este hamar leléptem a szerverről, mert a Laci fiam belázasodott. Mára ki is derült, hogy Ő is bárányhimlős. Laci, ma este is jössz COD-ozni? Psze hogy megyek csak tegnap is úgyfelhúztam magam hogy kiléptem,psze jól széjjelőtek,,, állandóan ugyanoda dobott ez a szar vissza ésmégcsak felsem tudttam álni wáááááá mondom pi..ba,,, :)
Xray Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 ivannorbi írta: Szerencsére nekem sem horpadt, illetve ha igen, akkor rögtön vissza is ugrott, viszont úgy 3x5cm-es fehér horzsolás lett rajta ("alig" látszik a grafitszürke kocsin :) ) Amúgy a színkódot a jobb ajtónál lévő "adatlap" alsó sorában megtalálod (az enyém Z266) na nekem is ilyesmi van horzsolás,, csak kicsibe a színkódot meg majd megnézem :D
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Xray írta: Psze hogy megyek csak tegnap is úgyfelhúztam magam hogy kiléptem,psze jól széjjelőtek,,, állandóan ugyanoda dobott ez a szar vissza ésmégcsak felsem tudttam álni wáááááá mondom pi..ba,,, :) Egért túlélte ? Vagy vettél valami betonegeret ? :D :D
Xray Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 mélykék76 írta: Egért túlélte ? Vagy vettél valami betonegeret ? :D :P Igen most megúszta,történetesen tegnap csúcsformában voltam folyton kinyírtak :D Most a régi egeremet használom ami, a microsoftnak a legjobban sikerült terméke ;) na ezt az egeret nem bántom mert ez hibátlan itt ha nemúgymegy akkor énvagyok a hunyó :D már a multkorit is sajnálom de oylat csinált hogy célzok .... mondom most lantinak bevérzik a szeme.. erre elkezd pörögni a kép mint a helikopter :D ... és ezt eljátszotta 3* 4* :)
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Elküldve Február25, 2008 Na, mi lesz a logóval? :) Nagyon elcsendesedtünk e téren!
Xray Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 ivannorbi írta: Na, mi lesz a logóval? :D Nagyon elcsendesedtünk e téren! Megvannak még :D Vagy csináljak hozzá még?? :D Most megyek veszek egy centrál motort az anyós ülés felére mert be sz@rt :)
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Elküldve Február25, 2008 Xray írta: Megvannak még :D Vagy csináljak hozzá még?? :D Le kellene cserélni a régit, mert elég sivár :)
Xray Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 ivannorbi írta: Le kellene cserélni a régit, mert elég sivár :) Rajtam nem múlik :D
hemi Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Xray fog mindent megoldani, ha adtam neki hozzáférést. Kis türelem:) Emailban egyeztetünk, aztán lehet mindent:)
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 ivannorbi írta: Na, mi lesz a logóval? :) Nagyon elcsendesedtünk e téren! Mondjuk sikerült eldönteni, hogy a sok közül melyiket szeretnétek ? :D
Xray Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Akkor újra :) Beszámoztam, így könnyebb szavazni :D Szerk: ivannorbi
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Ez az összes akkor, ami közül választani akartok?
Xray Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 mackosajt írta: Ez az összes akkor, ami közül választani akartok? Hát ezt rájuk bízom ennyit csináltam azttán csinálhat más is :D Nekem 8 :) Jóljönnek az ötletek!
Xray Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Mondjuk nekem ami tetszik az ez A szín miatt kb eredeti logo színe! :D :)
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Döntsétek el, mi közül akartok választani, aztán próba-cseresznye egy szavazós topik.
Alex.79 Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Nekem mindegy hogy melyik lesz az a lényeg hogy mindenkinek ugyan az legyen. Szegény Norbi kivételével. A kocsi tesztje nagyon jól sikerült! Semmi zaj semmi folyás.
kori Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 nekem is tetszik a második. Azon kívül még a harmadik és ötödik is tetszik.
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Elküldve Február25, 2008 Akkor szerda estig szavazzon mindenki, de csak egyre! Aztán, ha úgy alakul, akkor lesz egy második forduló is :)
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Elküldve Február25, 2008 Logószavazás: 1. 2. Xray 3. 4. 5. 6. 7. 8. ivannorbi 9. 10.
Recommended Posts