Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Jó a színe! :D (Mi a kódja?)

A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :)

Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni.

Megosztás:

Jó a színe! ;) (Mi a kódja?)

A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :)

Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni.

Igen a hátsó ívet cserélték 1,5 éve és a gitt sztem vastagon lett rátéve aztán olyan lett, majd kilessz tavasszal javítva, vannak apróságok máshol is de az nem ennyire szembetűnő. :D hát az ajtónyitogatásra alergiás vagyok én is, enyémen is vannak apró karcok az ajtófelöl de horpadva nincs hála, hát én nem az ajtaját tépem le ha meglátom, hanem a kis buznyáknak száját. De tervbe van 2 felirat az ajtóablakra parkoláásnál ilyen felirattal: Ne b@..d a kocsimnak az ajtód, ha még is akkor a jó huha,,, anyukád :P haragszom rájuk én is nagyon!

Megosztás:

Cép ótó. :D

Tegnap este hamar leléptem a szerverről, mert a Laci fiam belázasodott. Mára ki is derült, hogy Ő is bárányhimlős.

Laci, ma este is jössz COD-ozni?

Psze hogy megyek csak tegnap is úgyfelhúztam magam hogy kiléptem,psze jól széjjelőtek,,, állandóan ugyanoda dobott ez a szar vissza ésmégcsak felsem tudttam álni wáááááá mondom pi..ba,,, :)

Megosztás:

Szerencsére nekem sem horpadt, illetve ha igen, akkor rögtön vissza is ugrott, viszont úgy 3x5cm-es fehér horzsolás lett rajta ("alig" látszik a grafitszürke kocsin :) )

Amúgy a színkódot a jobb ajtónál lévő "adatlap" alsó sorában megtalálod (az enyém Z266)

na nekem is ilyesmi van horzsolás,, csak kicsibe a színkódot meg majd megnézem :D

Megosztás:

Egért túlélte ?

Vagy vettél valami betonegeret ? :D :P

Igen most megúszta,történetesen tegnap csúcsformában voltam folyton kinyírtak :D Most a régi egeremet használom ami,

a microsoftnak a legjobban sikerült terméke ;) na ezt az egeret nem bántom mert ez hibátlan itt ha nemúgymegy akkor énvagyok a hunyó :D már a multkorit is sajnálom de oylat csinált hogy célzok .... mondom most lantinak bevérzik a szeme.. erre elkezd pörögni a kép mint a helikopter :D ... és ezt eljátszotta 3* 4* :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.