ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Jó a színe! :D (Mi a kódja?) A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :) Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Jó a színe! ;) (Mi a kódja?) A bal hátsó sárvédődnél mintha lenne egy kis bibi :) Én tegnap reggel vettem észre, hogy megint rábactak egy ajtót a jobb első ajtómra :D , úgyhogy mégegy dekor lett rajta :D. Az ilyen kötscögnek letépném az ajtaját, hogy többet ne tudjon ilyet csinálni. Igen a hátsó ívet cserélték 1,5 éve és a gitt sztem vastagon lett rátéve aztán olyan lett, majd kilessz tavasszal javítva, vannak apróságok máshol is de az nem ennyire szembetűnő. :D hát az ajtónyitogatásra alergiás vagyok én is, enyémen is vannak apró karcok az ajtófelöl de horpadva nincs hála, hát én nem az ajtaját tépem le ha meglátom, hanem a kis buznyáknak száját. De tervbe van 2 felirat az ajtóablakra parkoláásnál ilyen felirattal: Ne b@..d a kocsimnak az ajtód, ha még is akkor a jó huha,,, anyukád :P haragszom rájuk én is nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Hú te a kódja fingom sincs a forgalmiba 10-es fekete van írva de ez attól messze van :D nemtudom de utánajárok mert nekem is kell úgy is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szerencsére nekem sem horpadt, illetve ha igen, akkor rögtön vissza is ugrott, viszont úgy 3x5cm-es fehér horzsolás lett rajta ("alig" látszik a grafitszürke kocsin :) ) Amúgy a színkódot a jobb ajtónál lévő "adatlap" alsó sorában megtalálod (az enyém Z266) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Cép ótó. :) Tegnap este hamar leléptem a szerverről, mert a Laci fiam belázasodott. Mára ki is derült, hogy Ő is bárányhimlős. Laci, ma este is jössz COD-ozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Cép ótó. :D Tegnap este hamar leléptem a szerverről, mert a Laci fiam belázasodott. Mára ki is derült, hogy Ő is bárányhimlős. Laci, ma este is jössz COD-ozni? Psze hogy megyek csak tegnap is úgyfelhúztam magam hogy kiléptem,psze jól széjjelőtek,,, állandóan ugyanoda dobott ez a szar vissza ésmégcsak felsem tudttam álni wáááááá mondom pi..ba,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szerencsére nekem sem horpadt, illetve ha igen, akkor rögtön vissza is ugrott, viszont úgy 3x5cm-es fehér horzsolás lett rajta ("alig" látszik a grafitszürke kocsin :) ) Amúgy a színkódot a jobb ajtónál lévő "adatlap" alsó sorában megtalálod (az enyém Z266) na nekem is ilyesmi van horzsolás,, csak kicsibe a színkódot meg majd megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Psze hogy megyek csak tegnap is úgyfelhúztam magam hogy kiléptem,psze jól széjjelőtek,,, állandóan ugyanoda dobott ez a szar vissza ésmégcsak felsem tudttam álni wáááááá mondom pi..ba,,, :) Egért túlélte ? Vagy vettél valami betonegeret ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Egért túlélte ? Vagy vettél valami betonegeret ? :D :P Igen most megúszta,történetesen tegnap csúcsformában voltam folyton kinyírtak :D Most a régi egeremet használom ami, a microsoftnak a legjobban sikerült terméke ;) na ezt az egeret nem bántom mert ez hibátlan itt ha nemúgymegy akkor énvagyok a hunyó :D már a multkorit is sajnálom de oylat csinált hogy célzok .... mondom most lantinak bevérzik a szeme.. erre elkezd pörögni a kép mint a helikopter :D ... és ezt eljátszotta 3* 4* :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Na, mi lesz a logóval? :) Nagyon elcsendesedtünk e téren! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Na, mi lesz a logóval? :D Nagyon elcsendesedtünk e téren! Megvannak még :D Vagy csináljak hozzá még?? :D Most megyek veszek egy centrál motort az anyós ülés felére mert be sz@rt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Megvannak még :D Vagy csináljak hozzá még?? :D Le kellene cserélni a régit, mert elég sivár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Le kellene cserélni a régit, mert elég sivár :) Rajtam nem múlik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Xray fog mindent megoldani, ha adtam neki hozzáférést. Kis türelem:) Emailban egyeztetünk, aztán lehet mindent:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 OK főnök! Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Na, mi lesz a logóval? :) Nagyon elcsendesedtünk e téren! Mondjuk sikerült eldönteni, hogy a sok közül melyiket szeretnétek ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Akkor újra :) Beszámoztam, így könnyebb szavazni :D Szerk: ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ez az összes akkor, ami közül választani akartok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ez az összes akkor, ami közül választani akartok? Hát ezt rájuk bízom ennyit csináltam azttán csinálhat más is :D Nekem 8 :) Jóljönnek az ötletek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Mondjuk nekem ami tetszik az ez A szín miatt kb eredeti logo színe! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Döntsétek el, mi közül akartok választani, aztán próba-cseresznye egy szavazós topik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nekem mindegy hogy melyik lesz az a lényeg hogy mindenkinek ugyan az legyen. Szegény Norbi kivételével. A kocsi tesztje nagyon jól sikerült! Semmi zaj semmi folyás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 nekem is tetszik a második. Azon kívül még a harmadik és ötödik is tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Akkor szerda estig szavazzon mindenki, de csak egyre! Aztán, ha úgy alakul, akkor lesz egy második forduló is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Logószavazás: 1. 2. Xray 3. 4. 5. 6. 7. 8. ivannorbi 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts