Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Szerintem is jó lesz Norbi. Mondjuk szívesen elvállalom a társmoderátori címet, ha úgy hozza a szükség, mert jó sokat ülök a gép előtt. Csak ez nem mindig van így, ezért nem ajánlom magamat főállásúnak. :) :D :D :D :P

Nem kell így túlreagálni, csak egy felajánlás volt. Többek között, mert Norbi mintha kicsit vonakodott volna...

Megosztás:

Nem kell így túlreagálni, csak egy felajánlás volt. Többek között, mert Norbi mintha kicsit vonakodott volna...

Felőlem jöhetsz "társmoderátorkodni", rajtam nem múlik :D

Aztán majd jól szétOFFolunk mindent! :)

Amúgy mikor vonakodtam? Csak azt írtam, hogy megpróbálhatjuk. Remélem el tudom látni ezt a feladatot. Legalábbis itt a Mediterránon belül (esetleg itt-ott, ha látok valami rendbontót) :D

Megosztás:

Sziasztok!

Bocs, hogy mostanában keveset szólok, de annyi dolgom van, hogy csuda. Pl.: Még most gipszkartonozok, így éjfélhez közeledve.

Bakker......

Corsika: Az a 256-os valójában 236-os, csak én kevertem össze. Bocs!

Nem kell a hülye duma, tudjuk hogy szarsz a pofánkra és inkább a suzuki fórumra jársz! :) :D :D

Megosztás:

Sztem Márciust akartálírni :D Sikerült beszkennelni az omi szerelési útmutatót. Sztem kiírom és Kaposváron odaadom. Esetleg prospektus is érdekelne? Van kb 180 db Opeles, és Opelhez kapcsolódó tuningos prosim. Pl Irmscher Classics, Lexmaul.

Jah igen asszem időzavarom van , márciust akartam írni ... hülye 3 műszak... :) Minden érdekel... ami opel :D

Megosztás:

Felőlem jöhetsz "társmoderátorkodni", rajtam nem múlik :D

Aztán majd jól szétOFFolunk mindent! :)

Amúgy mikor vonakodtam? Csak azt írtam, hogy megpróbálhatjuk. Remélem el tudom látni ezt a feladatot. Legalábbis itt a Mediterránon belül (esetleg itt-ott, ha látok valami rendbontót) :D

Csak a megpróbálhatjukra gondoltam.

Megosztás:

Hmmm... Nos, ezzel két gond van.

1. Nincs mérőszalagom

2. Egy barátomnál parkol mindhárom, jó messze (tavaly letörték a tükrömet, amikor sokat állt a parkolóban, ezért eldugtam)

De utánnanézek, holnapra szerintem lesz infó.

Ja, nem sürgős ám, ezért ne csinálj külön semmit.Majd ha arra jársz és lesz kedved tökölődni kicsit.Köszi :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.