Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Aha! Na, olyat nemigen tudok. De majd kérdezősködök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Aha! Na, olyat nemigen tudok. De majd kérdezősködök. :D Köszike. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nincs mit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) :D Főnök.:-) Szólhatok ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Főnök.:-) Szólhatok ? :) :D Persze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Először is köszönöm Gergőnek a zöldkártya iránti lehetőséget, de ma szerencsésen túlestem rajta.:-) Nagyon jól bírta az autó, és jól teljesített. :) :D Khrrrrr, a sok ügyfél ismeretsége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szerintem is jó lesz Norbi. Mondjuk szívesen elvállalom a társmoderátori címet, ha úgy hozza a szükség, mert jó sokat ülök a gép előtt. Csak ez nem mindig van így, ezért nem ajánlom magamat főállásúnak. :) :D :D :D :P Nem kell így túlreagálni, csak egy felajánlás volt. Többek között, mert Norbi mintha kicsit vonakodott volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Gergolabs!Tavaly volt eladó féktárcsád 256-os ,betéttel...megvan még?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az weblapot elválalom itt is írom meg amott is :D De besegíthet nekem is valaki majd ha pl negyőzök rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Aprópó akkor Február 8-9 én kaposváron lessz összeröfi vagy nem vagy mikor?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem kell így túlreagálni, csak egy felajánlás volt. Többek között, mert Norbi mintha kicsit vonakodott volna... Felőlem jöhetsz "társmoderátorkodni", rajtam nem múlik :D Aztán majd jól szétOFFolunk mindent! :) Amúgy mikor vonakodtam? Csak azt írtam, hogy megpróbálhatjuk. Remélem el tudom látni ezt a feladatot. Legalábbis itt a Mediterránon belül (esetleg itt-ott, ha látok valami rendbontót) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Aprópó akkor Február 8-9 én kaposváron lessz összeröfi vagy nem vagy mikor?? :) Szerintem 8-ra betervezhetsz egy kaposvári utat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szerintem 8-ra betervezhetsz egy kaposvári utat! :D :) Okés holnap íratom is ki a szabim :D Oklevelet hozzatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sztem Márciust akartálírni :) Sikerült beszkennelni az omi szerelési útmutatót. Sztem kiírom és Kaposváron odaadom. Esetleg prospektus is érdekelne? Van kb 180 db Opeles, és Opelhez kapcsolódó tuningos prosim. Pl Irmscher Classics, Lexmaul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sziasztok! Bocs, hogy mostanában keveset szólok, de annyi dolgom van, hogy csuda. Pl.: Még most gipszkartonozok, így éjfélhez közeledve. Bakker...... Corsika: Az a 256-os valójában 236-os, csak én kevertem össze. Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sziasztok! Bocs, hogy mostanában keveset szólok, de annyi dolgom van, hogy csuda. Pl.: Még most gipszkartonozok, így éjfélhez közeledve. Bakker...... Corsika: Az a 256-os valójában 236-os, csak én kevertem össze. Bocs! Nem kell a hülye duma, tudjuk hogy szarsz a pofánkra és inkább a suzuki fórumra jársz! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) :D :D Legalább a találkozós topikba bevéshetnéd a neved! Oda március 8-hoz! :P Segítsek gipszkartonozni? Nem biztos, hogy jól járnál velem! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sztem Márciust akartálírni :D Sikerült beszkennelni az omi szerelési útmutatót. Sztem kiírom és Kaposváron odaadom. Esetleg prospektus is érdekelne? Van kb 180 db Opeles, és Opelhez kapcsolódó tuningos prosim. Pl Irmscher Classics, Lexmaul. Jah igen asszem időzavarom van , márciust akartam írni ... hülye 3 műszak... :) Minden érdekel... ami opel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Felőlem jöhetsz "társmoderátorkodni", rajtam nem múlik :D Aztán majd jól szétOFFolunk mindent! :) Amúgy mikor vonakodtam? Csak azt írtam, hogy megpróbálhatjuk. Remélem el tudom látni ezt a feladatot. Legalábbis itt a Mediterránon belül (esetleg itt-ott, ha látok valami rendbontót) :D Csak a megpróbálhatjukra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2008 Gyermeked biztos szívesen pakol :D Ne is mondd! Minden este megy a hiszti a lefekvés miatt (általában 22-23 óra között), sokszor már a testi fenyítést is be kell vetni. Szerintem a házban azt hiszik, hogy nem vagyunk normálisak :D Lehet, hogy tényleg nem? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Norbi! 11 kg érkezett a Laterumba! Most beszéltem a haverral, és mondta, hogy valami leányzó segített elraktározni egy szekrénybe. :) Remélem valahogy el tudod jutattni a MOTE székhelyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 ...sokszor már a testi fenyítést is be kell vetni... Ha nem mész aludni mikor ők játszanának még, akkor szétvernek mi? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sörös Sanyi!Lenne egy kérésem!Mivel a te Mantád is azzal a fajta kasznival rendelkezik ami nekem kéne, lemérnéd nekem a hosszát és a szélességét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Hmmm... Nos, ezzel két gond van. 1. Nincs mérőszalagom 2. Egy barátomnál parkol mindhárom, jó messze (tavaly letörték a tükrömet, amikor sokat állt a parkolóban, ezért eldugtam) De utánnanézek, holnapra szerintem lesz infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Hmmm... Nos, ezzel két gond van. 1. Nincs mérőszalagom 2. Egy barátomnál parkol mindhárom, jó messze (tavaly letörték a tükrömet, amikor sokat állt a parkolóban, ezért eldugtam) De utánnanézek, holnapra szerintem lesz infó. Ja, nem sürgős ám, ezért ne csinálj külön semmit.Majd ha arra jársz és lesz kedved tökölődni kicsit.Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts