Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Írd át a hullaszállítót tán :P

Hát ez nem akar összejönni :) :D

Hiába próbálom átírni, nem hagyja magát :D

Vezérlőpult > Adatok szerkesztése > átírom > Profil módosítás > "Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban." :D

Megosztás:

Nem is fog. Amióta modi vagyok, semmilyen személyes adatot nem tudok megváltoztatni, mindent Pista meg Mackó intéz helyettem. Valami hiba lehet a rendszerben. Tudod, a kanál nem is létezik! :D

szerbusz Sándor ! :D

a kanál pedig létezik igen ! :D de mán nem emléxem rája hogy hol is hallotam ezt :)

Megosztás:

szerbusz Sándor ! :D

a kanál pedig létezik igen ! :P de mán nem emléxem rája hogy hol is hallotam ezt :)

Cááábusz Zsolti! :D Talán étteremben hallhattad. Ott tényleg gáz, ha nem létezik a kanál. :D

(Amúgy a Mátrix első részében volt, amikor Neo és Morpheus meglátogatta az Orákulumot, vagy mifenét)

És

a jelenet.
Megosztás:

Na gyerekek, bezöldültem! Szerencsére nem "sötétzöld" lettem! :)

Ebből két dolog következik:

1. Az én avatarom alatt nem fog ott díszelegni az új Mediterrán régiós logó, akármelyiket is választjuk :P

2. Mostantól rend lesz itt a régiós topikokban! :D (Mert én már nem OFF-olhatok! De akkor Ti se :D ) ;)

Nédd már, hogy kinyílt a csipája!Tudod ezek után kivel kólázol... :D

Megosztás:

Cááábusz Zsolti! :D Talán étteremben hallhattad. Ott tényleg gáz, ha nem létezik a kanál. :D

(Amúgy a Mátrix első részében volt, amikor Neo és Morpheus meglátogatta az Orákulumot, vagy mifenét)

És

a jelenet.

Mátrixból idézgetsz? Itt látszik, hogy ki közöttünk a kocka rendszergizda... :) :D

Megosztás:

Gyorsan körbenéztem a Hasznaltauto.hu-n, és szerintem ott most ár/érték arányban ez a tuti befutó. Annyi, hogy egy GSi lökös kellene talán előre, mert az jobban mutat. Node az már 15000-ből meg is van. Továbbá a beltér kép egy kicsit szar, mert nem látom tisztán a váltót. Szerintem négysebességes. De ott sincs para, könnyen megoldható az ötös váltó egy kis munkával. Egyébként pöpec, a műszerfal sincs megrepedve ott, ahol mindenkinek meg van. Küszöbszpojlernek azt hiszem kb 8000 a párja, meg egy normális kipuff vég, és egyben is van a szekér. Ismerőstől most nem tudok eladó autót, de ez tényleg jól néz ki. Mondjuk a motor tuti nem az lesz, ami a forgalmiban szerepel. Illetve rosszul fogalmazok. A motorszám tuti passzol, csak a motor nem. :) Node minden Manta így van ezzel. :D

Megosztás:

Az meglehet. Monán is egy döccenő után derült ki, hogy szét van rohadva a nyúlvány, és ő is ennyibe fájt Melindának. Node a Mantával is csak annyi szívás van, mint a Kadettel. Öreg autók, de menthetők. :D Ritkán lehet olyat kifogni, amihez nem kell hozzányúlni. Ott van pl Sanyi Bogija. Hiába volt jól karbantartva Tomiéknál, akik jó gazdái voltak, mégis volt mit rajta csinálni. Én pedig direkt veszek roncsokat, mert olcsók, időm meg rendeteg. Egyszer csak elkészül az egyik. :D

Node elkanyarodtam, most Lomhának kacsintgatunk valami kishölgyet, aki szépen riszálja a popsiját. :)

Megosztás:

Az meglehet. Monán is egy döccenő után derült ki, hogy szét van rohadva a nyúlvány, és ő is ennyibe fájt Melindának. Node a Mantával is csak annyi szívás van, mint a Kadettel. Öreg autók, de menthetők. :D Ritkán lehet olyat kifogni, amihez nem kell hozzányúlni. Ott van pl Sanyi Bogija. Hiába volt jól karbantartva Tomiéknál, akik jó gazdái voltak, mégis volt mit rajta csinálni. Én pedig direkt veszek roncsokat, mert olcsók, időm meg rendeteg. Egyszer csak elkészül az egyik. :D

Node elkanyarodtam, most Lomhának kacsintgatunk valami kishölgyet, aki szépen riszálja a popsiját. :)

Nem ilyen egyszerű a képlet, vázolom a helyzetet.A GSi-m csak csúnya szopások árán fogja újra az utat hasítani és nem akarok csúnyán szopni. Új benne a motor, amit behelyeznék egy Mantába, ergo olyan kéne amit olcsóér adnak szétkúrt motorral, mert az nem szempont.Valahogy így.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.