Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor engem kifogtok tagadni,mert én eggyáltalán nem iszok alkoholt. Colából is csak a Cocát,pepsit csak ha nincs más.

Na énsem vagyok az a nagy alkohol pusztító de ha alkalom van rá akkor amit a szervezet megkíván :)

Elküldve
Én meg a Sanyi is csak ritkán iszunk, alvás közben például soha! :)

Na és álmodban??? :D Vicc: Hajléktalan melegítené álmában a töltött káposztát 1 szál gyufa van ,, leesik... lehajol érte és ahogy áll fel beveri a fejét a nyitott konyhaszekrény ajtóba felébred,,,, Megszólal a Pics...ba ménem ettem meg hidegen :D

Elküldve
Norbi! Szerdán megy a srác a Laterumba, és olyan sacc 10 kg lesz a súlya.(eddig az összeg alapján annyinak saccolom) :D

:) Akkor addigra oda kell készítenem egy nagyobb dobozt, mert a mostaniba annyi már nem fér bele.

Elküldve
Akkor engem kifogtok tagadni,mert én eggyáltalán nem iszok alkoholt. Colából is csak a Cocát,pepsit csak ha nincs más.

Én sem ittam alkoholt, amíg el nem kezdtem klubozni. Igaz azóta is csak néha-néha iszom.

Elküldve
Majd rászoktatunk jobban :)

97. óta nem iszok,mert bebaszva csináltunk egy kis balhét. 3 bordám bánta,eltörték a rendőrök. 4 hónap szenvedés elég volt.

Elküldve

Én soha nem is ittam pl..

De a nők..

Megette a fene az egészet.

Miketnem írok, hiszen ezt bárki olvashatja..

Idegen nőkkel soha nem kezdek !!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve
Korábbi válaszom még mindig áll. ;)

Szerintem is jó lesz Norbi. Mondjuk szívesen elvállalom a társmoderátori címet, ha úgy hozza a szükség, mert jó sokat ülök a gép előtt. Csak ez nem mindig van így, ezért nem ajánlom magamat főállásúnak. :) :D :D :D :P

Elküldve
Én soha nem is ittam pl..

De a nők..

Megette a fene az egészet.

Miketnem írok, hiszen ezt bárki olvashatja..

Idegen nőkkel soha nem kezdek !!!!!!!!!!!!!!!!

Idegenekkel soha, de ismerősökkel! Hajajj...! :) :D

Elküldve

Na gyerekek, bezöldültem! Szerencsére nem "sötétzöld" lettem! :)

Ebből két dolog következik:

1. Az én avatarom alatt nem fog ott díszelegni az új Mediterrán régiós logó, akármelyiket is választjuk :D

2. Mostantól rend lesz itt a régiós topikokban! :D (Mert én már nem OFF-olhatok! De akkor Ti se :D ) :P

Elküldve

Hát úgy néz ki :D

Csak az "zavar" (na jó, azért talán nem fogok ezért depresszióba esni :D ), hogy így a felhasználók listájában kikerültem a Mediterrán régiósok közül :)

Elküldve
Hát úgy néz ki :D

Csak az "zavar" (na jó, azért talán nem fogok ezért depresszióba esni :D ), hogy így a felhasználók listájában kikerültem a Mediterrán régiósok közül :)

Nyugi nekünk így is Mediterrános maradsz! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.