Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ugyan már! Nincs it kitagadás! Kojak sem iszik alkoholt, mégis oszlopos tag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Én meg a Sanyi is csak ritkán iszunk, alvás közben például soha! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Való igaz! Alvás közben borotválkozunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Akkor engem kifogtok tagadni,mert én eggyáltalán nem iszok alkoholt. Colából is csak a Cocát,pepsit csak ha nincs más. Na énsem vagyok az a nagy alkohol pusztító de ha alkalom van rá akkor amit a szervezet megkíván :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Én meg a Sanyi is csak ritkán iszunk, alvás közben például soha! :) Na és álmodban??? :D Vicc: Hajléktalan melegítené álmában a töltött káposztát 1 szál gyufa van ,, leesik... lehajol érte és ahogy áll fel beveri a fejét a nyitott konyhaszekrény ajtóba felébred,,,, Megszólal a Pics...ba ménem ettem meg hidegen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Norbi! Szerdán megy a srác a Laterumba, és olyan sacc 10 kg lesz a súlya.(eddig az összeg alapján annyinak saccolom) :D :) Akkor addigra oda kell készítenem egy nagyobb dobozt, mert a mostaniba annyi már nem fér bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 De utálom a light colát...épp ezért arra hívsz meg mi? :D Akkor két bögre 2,8%-os tej? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Az olyan mint sörből az alkohol mentes :) Igya meg aki csinálta.... :D Meg mint nőből a gumi! Bacca, aki csinálta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Való igaz! Alvás közben borotválkozunk. :P :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Akkor engem kifogtok tagadni,mert én eggyáltalán nem iszok alkoholt. Colából is csak a Cocát,pepsit csak ha nincs más. Én sem ittam alkoholt, amíg el nem kezdtem klubozni. Igaz azóta is csak néha-néha iszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Én sem ittam alkoholt, amíg el nem kezdtem klubozni. Igaz azóta is csak néha-néha iszom. Majd rászoktatunk jobban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Csáááá srácok.:-) Beestem.:-) Az alkohol nem jó buli.. Bezzeg a nők.:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Csáááá srácok.:-) Beestem.:-) Az alkohol nem jó buli.. Bezzeg a nők.:-)) Régen láttunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Majd rászoktatunk jobban :) 97. óta nem iszok,mert bebaszva csináltunk egy kis balhét. 3 bordám bánta,eltörték a rendőrök. 4 hónap szenvedés elég volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Én soha nem is ittam pl.. De a nők.. Megette a fene az egészet. Miketnem írok, hiszen ezt bárki olvashatja.. Idegen nőkkel soha nem kezdek !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Korábbi válaszom még mindig áll. ;) Szerintem is jó lesz Norbi. Mondjuk szívesen elvállalom a társmoderátori címet, ha úgy hozza a szükség, mert jó sokat ülök a gép előtt. Csak ez nem mindig van így, ezért nem ajánlom magamat főállásúnak. :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 97. óta nem iszok,mert bebaszva csináltunk egy kis balhét. 3 bordám bánta,eltörték a rendőrök. 4 hónap szenvedés elég volt. Én csak 3 hónapja nem iszok. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Én soha nem is ittam pl.. De a nők.. Megette a fene az egészet. Miketnem írok, hiszen ezt bárki olvashatja.. Idegen nőkkel soha nem kezdek !!!!!!!!!!!!!!!! Idegenekkel soha, de ismerősökkel! Hajajj...! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Na gyerekek, bezöldültem! Szerencsére nem "sötétzöld" lettem! :) Ebből két dolog következik: 1. Az én avatarom alatt nem fog ott díszelegni az új Mediterrán régiós logó, akármelyiket is választjuk :D 2. Mostantól rend lesz itt a régiós topikokban! :D (Mert én már nem OFF-olhatok! De akkor Ti se :D ) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Üdv közöttünk! :) Akkor helyi seriff lettél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát úgy néz ki :D Csak az "zavar" (na jó, azért talán nem fogok ezért depresszióba esni :D ), hogy így a felhasználók listájában kikerültem a Mediterrán régiósok közül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát úgy néz ki :D Csak az "zavar" (na jó, azért talán nem fogok ezért depresszióba esni :D ), hogy így a felhasználók listájában kikerültem a Mediterrán régiósok közül :) Nyugi nekünk így is Mediterrános maradsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Kösz, még szerencse, hogy nem tagadtok ki! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az akkor következik, hogyha soxor beugatsz, ne offoljuk szét a topikokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Idegenekkel soha, de ismerősökkel! Hajajj...! :D ;) Ehhez mit tenne hozzá a nejed?? :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts