ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem is tecc a 803/2-es. Ha minden igaz, szombaton küldök még egy kis aprót Norbi ládájába. Azaz holnap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Igen. Mint mondtuk muteromék mennek estéjre a Laterum ebédlőjébe. Gondolom a láda kinnt lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Igen. Mint mondtuk muteromék mennek estéjre a Laterum ebédlőjébe. Gondolom a láda kinnt lesz. Ja tényleg, már mondtad! A láda ott lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Na szerintem ez néz ki jól. A többinek langyi a színe. Maradj má, ez ilyen fosbarna és KRAZ-zöld keveréke, mi ebben a szép? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ne írogass ilyeneket, hogy szeretsz, mert alaptalanul hírbe hozol. :) :) :) Alaptalanul mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kojak!4 db. ugyanolyan 14"-es lemezfelni kellene, ET49 asszem.Aránylag normális állapotban.Ja és persze 4*100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kojak!4 db. ugyanolyan 14"-es lemezfelni kellene, ET49 asszem.Aránylag normális állapotban.Ja és persze 4*100. 4 db biztos nincs, azért kérdeztem múltkor is, hogy hány db kell. 2 vagy három talán van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Esetleg öt, de négy biztos nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Esetleg öt, de négy biztos nincs. :) Jóvanbazzeg. Van négy is, de azokat nem adom oda. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Na egy kép aMotor C20XE 100Km Város + 125km husszú út + 5-6Km es verseny egy BMW-vel ami 198 nál elfohyott és megelőztem :) kb 222 km/h val(nemvolt láűtványos mert 22km-es külömség az lassú de megvolt) Szal megbüntettema BMW-t és az ÁTLAGFOGYI Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kicsit leült a moderátor választás téma. Amennyiben nem érkezik vasárnap este 6ig több szavazat vali másra, mint Norbira a szekcióból, akkor ő a modi tőletek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kicsit leült a moderátor választás téma. Amennyiben nem érkezik vasárnap este 6ig több szavazat vali másra, mint Norbira a szekcióból, akkor ő a modi tőletek :) Részemről rendben Norbi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Bár nem is tom nekem is köll e szavazni :) Mert csak nagyarcal beírtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kérdés, hogy elvállalja-e? Ha igen én is rá voksolok. Xray sztem nyugodtan szavazhatsz, hiszen jelezted, hogy ebbe a szekcióba is szertnél tartozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kérdés, hogy elvállalja-e? Ha igen én is rá voksolok. Korábbi válaszom még mindig áll. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kérdés, hogy elvállalja-e? Ha igen én is rá voksolok. Xray sztem nyugodtan szavazhatsz, hiszen jelezted, hogy ebbe a szekcióba is szertnél tartozni. Akkor jó ,mondom lehet nem is ....... :) de akkor ezekszerint dehogyisnem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kicsit leült a moderátor választás téma. Amennyiben nem érkezik vasárnap este 6ig több szavazat vali másra, mint Norbira a szekcióból, akkor ő a modi tőletek :) Én is Norbira szavazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Én is Norbira szavazok. Jól van haver, akkor már 2 Coca-Cola light-ra vagy a vendégem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Norbi! Szerdán megy a srác a Laterumba, és olyan sacc 10 kg lesz a súlya.(eddig az összeg alapján annyinak saccolom) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Jól van haver, akkor már 2 Coca-Cola light-ra vagy a vendégem! :) :D De utálom a light colát...épp ezért arra hívsz meg mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 De utálom a light colát...épp ezért arra hívsz meg mi? :D Az olyan mint sörből az alkohol mentes :) Igya meg aki csinálta.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Az olyan mint sörből az alkohol mentes :) Igya meg aki csinálta.... :D Ezzel egyetértek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Dettó! :) Bár én nem csak a Light, hanem a Heavy Colát sem iszom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Akkor engem kifogtok tagadni,mert én eggyáltalán nem iszok alkoholt. Colából is csak a Cocát,pepsit csak ha nincs más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts