mackosajt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nemrég végeztünk... az effektív melóval. Most várjuk a váltást. Kellemesen elfáradtam/tunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Én is dolgoztam 3 műszakban, mocskosul utáltam.Aztán futár lettem, bevállaltam 4 hónapot úgy, hogy nem volt szabadnapom, minden nap 12 óra, hétvégén 15!Na annak a vége felé néha nem tudtam megmondani a saját nevem.De hát kellett a zsé, akkor épült a Kadett. :) Padkarosszériás ismerősödnek bemutathatsz engem is. Szerintem azt a munkát én is elvégeztem volna ingyen is. :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Tiu Ilyesmire gondoltál??? Vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Részemről a második a nyerő, de az első is jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 ....Szerintem azt a munkát én is elvégeztem volna ingyen is. :) :D :lol: :lol:.... Mesélj csak, milyen munkát végzel ingyen ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Srácok, ha megvan vkinek a Gergő száma , az küldje már el PÜ-ben. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ment :) Megjött. THX. :) Akkor elkülditek az aprót, vagy sem? Már kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Na sárgából ennyi egyenlőre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Megjött. THX. :) Akkor elkülditek az aprót, vagy sem? Már kérdeztem. Szerintem gyűjtjük, amíg lehet, aztán beváltom, és utalom az összeget. Ha jól tudom így is lehet. Szerintem így a legegyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szerintem gyűjtjük, amíg lehet, aztán beváltom, és utalom az összeget. Ha jól tudom így is lehet. Szerintem így a legegyszerűbb. nekem is van 1 forintosom... viszem is a talira... Vagy ti kinek gyűjtötök??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 nekem is van 1 forintosom... viszem is a talira... Vagy ti kinek gyűjtötök??? :) Melyikre? Mert a márciusira már késő lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Melyikre? Mert a márciusira már késő lesz! Tegnap úgyvolt megyek a Lurdyhoz és Gabinak odaadom csak nemtudttam elmenni mert mára nem adttak szabit... Szal akkor nemtudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nekem is van 1 forintosom... viszem is a talira... Vagy ti kinek gyűjtötök??? :) Az már későn lesz, most 24.-ig kéne eljuttatni pstre, vagy vhová. Ide folyik a gyüjtés. Szerintem gyűjtjük, amíg lehet, aztán beváltom, és utalom az összeget. Ha jól tudom így is lehet. Szerintem így a legegyszerűbb. OK, csak azért kérdeztem, mert holnap talizok Gabival és az itt összegyűltet átadom neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Addig még van egy hetünk a gyűjtésre, és még lehet, hogy a mackósajt-féle apró sem ért ide. Pedig állítólag sok lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Segítő szándékkal gyűjteni soha nem késő :) Szépek a logók ügyesek vagytok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Segítő szándékkal gyűjteni soha nem késő :) Szépek a logók ügyesek vagytok. MOTÉNAK is csináltam pár bemutatót előrébb láttad?? :) Ha kell megcsinálom az összeset csak szóljatok :D Admint is meg szekciót is bármit :) ITTVANNAK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Tiu Ilyesmire gondoltál??? Igen, köszi. Maradok az "Xray - sárga" híve :) , esetleg azokkal a vékonyabb betűkkel, amilyenek a felette levő képen vannak. :) Lásd: ITTVANNAK , eggyel feljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 A 803-as hozzászólásból a második logo nagyon bejön, én arra szavazok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Padkarosszériás ismerősödnek bemutathatsz engem is. Szerintem azt a munkát én is elvégeztem volna ingyen is. :) :) :D :lol: Köszi kopaszkám, én is szeretlek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Az már későn lesz, most 24.-ig kéne eljuttatni pstre, vagy vhová. Ide folyik a gyüjtés. OK, csak azért kérdeztem, mert holnap talizok Gabival és az itt összegyűltet átadom neki. Én úgy emlékszem, hogy amikor a talin kori beszélt a hemi-vel és/vagy Gepard-dal, arról volt szó gyűjthetjük egész évben, és majd felteszik az oldalra, hogyan tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 A 803-as hozzászólásból a második logo nagyon bejön, én arra szavazok. :) Ezt mondtam én is :) (lásd. 804. hsz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 <<<<< Na ez milyen??? kinek hogy tetcik?? Na szerintem ez néz ki jól. A többinek langyi a színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Köszi kopaszkám, én is szeretlek! :) Ne írogass ilyeneket, hogy szeretsz, mert alaptalanul hírbe hozol. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem is tecc a 803/2-es. Ha minden igaz, szombaton küldök még egy kis aprót Norbi ládájába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts