kori Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Norbi listájából sztem a legjobb az első sárga, majd a zöld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Az "Xray-féle sokból" nekem ezek maradtak bent. Ezek közül a sárga és a zöld a nyerőbb, viszont a kör alakú emblémát mindenképpen az eredeti színben (szürke) hagynám. Én is meghagynám a kört eredetiben ha lehet és a sárgák közül bármelyik megfel nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Na akor majd válogassatok PLS aztán ha még mindíg nem akkor még csinálok :) Most megey Aludni mert reggel 4:30 kor kukurikú :) Sziasztok Részemről az "Xray - sárga" a befutó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nekem alulról második vagy harmadik jönne be. Szerintem felülről a harmadik legyen. A sárga, de nem narancs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Akkor írdd be magad, végre talizhatunk. :) Hova is kell ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Az "Xray-féle sokból" nekem ezek maradtak bent. Ezek közül a sárga és a zöld a nyerőbb, viszont a kör alakú emblémát mindenképpen az eredeti színben (szürke) hagynám. Igen igazad van , az eredeti színben jobb csak gondoltam meglessük úgy is szal amik ezekután lesznek azoknál a logo original lessz , csak kicsit megdomborítom :) De válogattok majd,amelyik tetszik mondom és ha még mindígnem jók akkor még lehet akármilyet csinálni aztán a sokból megszavazza a többség. ma valószínű rádcsengetek telefonon pár szót beszélni :) Psze ha nem problem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 ... ma valószínű rádcsengetek telefonon pár szót beszélni :) Psze ha nem problem. Nem gond, de ha Neked is jó, akkor inkább este 6 után, mert addig dolgozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hova is kell ??? :) Mondjuk IDE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem gond, de ha Neked is jó, akkor inkább este 6 után, mert addig dolgozok. Akkor majd máskor, én 14:00 ig melózom este meg vacsorázni viszem a családot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Akkor csörögj rám 13 és 14 óra között, olyantájt nyugisabb szokott lenni a helyzet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Látom a mediterrán részen is vannak, akik korán kelnek, mert melóznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Látom a mediterrán részen is vannak, akik korán kelnek, mert melóznak. De már csak holnap! Utána egy hét lazítás! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Látom a mediterrán részen is vannak, akik korán kelnek, mert melóznak. igen de holnaptól 2 nap jólmegérdemelt pihi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 huhuuu... én meg ma kezdtem a 6 délelőttöt. (csak annyi a baj, hogy félve olvasom a fórumot is, mert pl. igen sok kolléga kapott most a cégnél iwiw látogatás miatt büntit(sávosan, aki többet használta, nagyobb bünti)... mert aláírtuk, hogy magán célra nem használjuk a netet, így a java csak délután kerül elolvasásra.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 huhuuu... én meg ma kezdtem a 6 délelőttöt. (csak annyi a baj, hogy félve olvasom a fórumot is, mert pl. igen sok kolléga kapott most a cégnél iwiw látogatás miatt büntit(sávosan, aki többet használta, nagyobb bünti)... mert aláírtuk, hogy magán célra nem használjuk a netet, így a java csak délután kerül elolvasásra.) Én régnem iwiwezek sajnos nem arra hazsnálják sokan amire készült, engem is mindenfélem idióta emberek bejelöltek aztsem tudttam ki mi :) aztán inkább töröltem az accom,,, maci szolidalításból nekem is lessz jövőhéten 6 abból 1-2 12 óra szal érezd úgy hogy nem vagy egyedül :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 :) Micsoda szigor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Akkor csörögj rám 13 és 14 óra között, olyantájt nyugisabb szokott lenni a helyzet. :) rendben , ha elfelejteném akor sorry de Akkor MSN en pótiljuk vagy skypon tegnap nem vettelek fel mert nemsokat voltam neten , kicsit ismeretfelújítót tartottam magamnak gyengeáramú dolgokból mert vagy 12 éve nem építettem semmit most hogy ilyen autóm van megint elkezdett foglalkoztatni a dolog :) psze melette még Programozást is tanulok szal ehh,,, ha láttál már hülyeembert akönyv felett görnyedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Az egy hét pihi után nekem is 9*12óra meló zsinórban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 na igen. van szigor. Amúgy az iwiw már rég nem az, mint aminek indult. pl. nem értem azokat, akik ott társalognak... lassú az egész. Én is csak ha jelölnek, akkor nézek rá. Xray, köszi a szolidalitást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 na igen. van szigor. Amúgy az iwiw már rég nem az, mint aminek indult. pl. nem értem azokat, akik ott társalognak... lassú az egész. Én is csak ha jelölnek, akkor nézek rá. Xray, köszi a szolidalitást. Mi opeltulajok tartsunk össze szívell lélekkel :lol: Hát sajnos aztkell mondjam hogy 3 műszakozással lehet csak megfelelő életszinvonalat tartani , bár ezsincs megfizetve amit abből adódik nálam PL: alvászavar állandó fáradságérzet nemi identitás érzékének elvesztése :) PL: fiúvagyok e vagy lány :D egy húzósabb túlórázások uát :) na az utóbbi csak vicc volt,de biztos is az iwiw egy elbaltázott dolog már kezdetben jóvolt mostmeg,,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Az egy hét pihi után nekem is 9*12óra meló zsinórban :) hát szó szó Norbi , nem irigyellek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 megyek is, mert dolog van... asszem elfáradunk rendesen 13.00-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 hát szó szó Norbi , nem irigyellek :) Nemrég volt 13*12 óra is :) (a beosztást én csinálom :) ) Cserébe azért nem kell megszakadni, bár aznap másra már nem nagyon jut idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Látom a mediterrán részen is vannak, akik korán kelnek, mert melóznak. Hát igen, sajnos attól, hogy mediterrán még a balkánon van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Mi opeltulajok tartsunk össze szívell lélekkel :) Hát sajnos aztkell mondjam hogy 3 műszakozással lehet csak megfelelő életszinvonalat tartani , bár ezsincs megfizetve... Én is dolgoztam 3 műszakban, mocskosul utáltam.Aztán futár lettem, bevállaltam 4 hónapot úgy, hogy nem volt szabadnapom, minden nap 12 óra, hétvégén 15!Na annak a vége felé néha nem tudtam megmondani a saját nevem.De hát kellett a zsé, akkor épült a Kadett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts