ivannorbi Elküldve Július11, 2012 Szerző Elküldve Július11, 2012 Mi is elgurulunk arra. :icon1: Mi meg nem. :P
Lomha 8V Elküldve Július12, 2012 Elküldve Július12, 2012 Mi biztos nem megyünk, totális a csóróság. Már azon gondolkozom, hogy eladom a Toyotát. Más: Haver keres 13"-as Opel lemezeket. Ha valakinek lenne, ne tartsa magában.
ivannorbi Elküldve Július12, 2012 Szerző Elküldve Július12, 2012 Bammeg, kibe fér bele egy 13-as lemezfelni? Pláne egy garnitúra!? Bár, ha jobban belegondolok, vannak itt nagy darab emberek... :D
Tiu Elküldve Július15, 2012 Elküldve Július15, 2012 Mi újság a legkisebbel? Caravan elkészült már? :rolleyes:
opzsolt Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 2 db. Lanos felnim van . Olcson. Mondjuk opel is van hozza mwg ketto.
Lomha 8V Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 2 db. Lanos felnim van . Olcson. Mondjuk opel is van hozza mwg ketto. Ok, szólok a srácnak. Szerintem majd fészbúkon rád ír, ha még nem talált. Köszi!
opzsolt Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 Lomha úr ok ! :) van valakinek ács ismerőse aki nem iszik és dolgozik is ? Mohács környékén . valami normális szaki kellene ! SOS ! (qva nagy tetőt kellene építenem még az idén :) ) (nem tudom pl. mi van MirageKornélkával hiávba írok neki valahogy semmi válasz esetleg Lomha úr tud valamit róla? pl. hívtam is oszt semmi .... lehet diszidált ? )
Lomha 8V Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 Hát pár napja még teljesen jól volt. :) Írtál neki arckönyvön?
andrew Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 ja hideg sör,meg jeges maci a villany cigibe extra mentollal.Na be is fejeztem,mielőtt le leszek oltva, hogy nem toltam ide a pofámat oly sokáig :D . ui.:Blitzen hányan leszünk innen? Mi is jövünk!
opzsolt Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 Hát pár napja még teljesen jól volt. :) Írtál neki arckönyvön? mailt kalapáltam de hát válasz semmi . faakkkbukon még nem nyomtam le billentyűt ezügyileg :)
Lomha 8V Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 mailt kalapáltam de hát válasz semmi . faakkkbukon még nem nyomtam le billentyűt ezügyileg :) Inkább ott próbálkozz, szerintem a mail-t nem nézi.
brezsy Elküldve Július20, 2012 Elküldve Július20, 2012 Lomha úr ok ! :) van valakinek ács ismerőse aki nem iszik és dolgozik is ? Mohács környékén . valami normális szaki kellene ! SOS ! (qva nagy tetőt kellene építenem még az idén :) ) (nem tudom pl. mi van MirageKornélkával hiávba írok neki valahogy semmi válasz esetleg Lomha úr tud valamit róla? pl. hívtam is oszt semmi .... lehet diszidált ? ) Zsolti bácsi a Dobszai Gabi sógorát keresd.
opzsolt Elküldve Július22, 2012 Elküldve Július22, 2012 Zsolti bácsi a Dobszai Gabi sógorát keresd. eszembe de jutott ! :) (boldogított párszor az öreg asconával Iván a neve ha jól rémlik)
Korzika Elküldve Július23, 2012 Elküldve Július23, 2012 Helló!Ti Mediterránosok szoktatok időközönként találkozni valahol,összejönni? Nem kell megijjedni,csak azért kérdezem,mert hétvége felé Pécsen/Harkányban leszek és ha ilyentájban van tali valahol ,akkor elgurulnák megnézni benneteket!
Tiu Elküldve Július23, 2012 Elküldve Július23, 2012 Szia. Szoktunk találkozni párszor egy évben, de úgy gondolom most mindenki Blitzre készül, utána pedig a szokásos lánycsóki talira. Így nem hiszem, hogy hétvégén lesz valami, de majd a többiek is írnak valamit. ;)
Lomha 8V Elküldve Július24, 2012 Elküldve Július24, 2012 Helló!Ti Mediterránosok szoktatok időközönként találkozni valahol,összejönni? Nem kell megijjedni,csak azért kérdezem,mert hétvége felé Pécsen/Harkányban leszek és ha ilyentájban van tali valahol ,akkor elgurulnák megnézni benneteket! Harkányban összefuthatunk, ha gondolod. Ott lakok mellette, SIklóson. :)
Korzika Elküldve Július24, 2012 Elküldve Július24, 2012 Harkányban összefuthatunk, ha gondolod. Ott lakok mellette, SIklóson. :) Tényleg ,akkor Siklósra is átnézünk valamikor! :icon1:
ivannorbi Elküldve Július24, 2012 Szerző Elküldve Július24, 2012 Szevasztok! Nagyon hanyagoljuk a fórumot... <_< Legalábbis én biztos :blush: Ma elvittem a szutykot egy ingyenes állapotfelmérésre, mert augusztus 16-ig érvényes a műszaki. Illetve csak volt, mert olyan jól sikerült a felmérés, hogy mindjárt le is műszakiztattam, úgyhogy most :icon10:. Ami pozitív változás az eljárásban, hogy nem a vizsga napjától számítják a két évet, hanem a műszaki érvényesség lejártának napjától. Tehát az esetemben 2014. augusztus 16-ig érvényes a műszakim. Az érvényesség lejárta előtt 1 hónappal lehet így elvinni az autót a vizsgára. Tehát az sajnos nem műxik, hogy most elviszem 3szor, és megkapom 6 évre :goofy: Ami a szívás volt, hogy mivel összkerekes a szutyok, majdnem 5ezerrel többe kerül a vizsga. Pedig semmi pluszt nem vizsgálnak rajta. Ezért elkölthettem volna qrvára is, vagy legalább bekaphatta volna az ügyfélszolgálatos csaj... :evilgrin:
kori Elküldve Július25, 2012 Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem.
brezsy Elküldve Július25, 2012 Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. csak az alkohol.... :D
Lomha 8V Elküldve Július25, 2012 Elküldve Július25, 2012 Tényleg ,akkor Siklósra is átnézünk valamikor! :icon1: B a ssz u s, most kapcsolok, hogy péntek-vasárnap nem leszek itthon. Meddig lesztek? Csütörtök vagy hétfő is jó?
Lomha 8V Elküldve Július25, 2012 Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. Ezt telefonról írtad? Elég érdekes. :D
kori Elküldve Július25, 2012 Elküldve Július25, 2012 IGEN. MOST MEG NEM ENGED KISBETUŰRE VAÁLTANI. EGYSZER MAÁR VOLT ILYEN, DE AZ JAVIÍTVA LETT.
ivannorbi Elküldve Július25, 2012 Szerző Elküldve Július25, 2012 Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. Éppenséggel a héten járhatok arrafelé, nem olyan nagy kitérő. Látod-látod?! Kell ilyen hótolót felszerelni? :evilgrin: IGEN. MOST MEG NEM ENGED KISBETUŰRE VAÁLTANI. EGYSZER MAÁR VOLT ILYEN, DE AZ JAVIÍTVA LETT. Mert ugyebár a telefon telefonálásra való, nem pedig Netezésre... :evilgrin: Tudtok ajánlani valami jó kis okostelefont :D Occón jót :goofy: (a cégnél változik a flottás előfizetés, ami tartalmazni fog 2giga ingyenes adatforgalmat, jó lenne kihasználni...) Szevasztok! Nagyon hanyagoljuk a fórumot... <_< Legalábbis én biztos :blush: Bakker!!! :blink: Maradjunk annyiban, hogy főleg én hanyagolom a fórumot... Most néztem, hogy írtatok párszor, csak nem kaptam róla értesítést... :omg:
ivannorbi Elküldve Július25, 2012 Szerző Elküldve Július25, 2012 Mi újság a legkisebbel? Caravan elkészült már? :rolleyes: Na, most, hogy olvastam a kérdést: Szenvedünk a kis szarossal, mert igencsak hasfájós, a kedvenc helye a képen látható hordozókendő... A Caravan még pihenőpályán van (a telken parkol a "garázsban"), néha felnyergeljük, ha sok a cumó. Most hétvégén is felmálházzuk szegényt.
Recommended Posts