Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

"Sajnos" pénteken csak 2-ig tart a munkaidőm, addigra haza kell érnem.

Amúgy céges Opel-lel megyek (G Astra Caravan), a C Vectra-t nem kaptam meg. Pedig az kemény 1.8-as :goofy:

Akkor mindketten dolgozunk.

Jó utat Neked. ;)

Biztos ismernek, hogy nem adják a másik autót. :D ;) Azért a G sem rossz.

Bár erről Lomha tudna mesélni. :icon1:

Elküldve

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Szeretnék egy 2003. novemberi 1.0 12V OPEL Agilát. Olyan kérdésem lenne hogy ugye ebben már digitális a kilóméteróra, állapotra is kitűnő de németből hozták be! Namost az óra szerint 79 000 km van benne. Eltárolja valahol a kocsi a kilómétert és ki lehetne olvastatni a szervízben? Vagy tényleg ennyi lenne benne? Mert mint mondottam nagyon tutin néz ki és a motortér is egész pofás, a beltér meg tényleg kúltúrált! .

Dolgozni szeretnék vele járni napi kb 30 km-t mert az Astrat már nagyon sajnálom!

Segítségeteket előre is Köszönöm!

Üdv.: Gergő

Elküldve

Ha alaposak, akkor az Ecu-ban is visszatekerik az órát. Ha tetszik, és nincs semmi gondja vedd meg. De ha nem nagyon értesz az autókhoz, vigyél magaddal szerelőt.

Elküldve

Köszönöm Kori!

A szerelő barátomat mindenképpen viszem jövő szombaton! Kipróbáljuk meg minden! Aztán ha ő is azt mondja hogy érdemes megvenni akkor le is foglalózom!

Elküldve

Tényleg gyanús a km., de attól még lehet igaz. A kormány kopottságát nézd meg alaposan, a váltókarét meg a pedálokét. Ezek árulkodnak a legjobban, főleg a pedál, mert azt nemigen cserélik. Értelemszerűen a hézagokra is vess egy pillantást, a kédergumikat nézd körbe, azokat ritkán sikerül úgy visszarakni, ahogy a gyárban felkerült.

Elküldve

Segítség kéne. Szüleim ott laknak Kaposvár mellett, kellene egy megbízható szerelő, egyik henger nem kap benzint, szikra van. Tehát olyan kéne aki az injektorhoz ért :) 1.4 16V a motor, tud valaki olyat aki megnézné, megcsinálná?

Elküldve

Sziasztok! nem tudja valaki véletlen, hogy a piros olajat szereti-e a Frontera dti? Köszi!

az már nem igen. :(

bár 2 hsz. es fórumlakónak ilyen bizalmas kérdést senki nem mer majd válaszolni.

szép napot :)

Elküldve

Kell vkinek Blitzes matrica? Ha igen, akkor úgy kérek.

ha van kicsi is azt esetleg meg ha nem horror pénz :D

(ha arra jársz felém lekoccanhatnál akár)

Elküldve

Kell vkinek Blitzes matrica? Ha igen, akkor úgy kérek.

A szutyokra rakhatok ilyet?! :icon1:

Akkor egy pici jöhet ;)

A nagyot úgyse tudnám hová rárakni :D

Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT!

Elküldve

A szutyokra rakhatok ilyet?! :icon1:

Akkor egy pici jöhet ;)

A nagyot úgyse tudnám hová rárakni :D

Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT!

Úgy emlékszem csak egy fajta matrica szokott lenni, mondjuk ettől még idén változhat a dolog. :icon1:

Csatlakozunk a jókívánságokhoz, boldog névnapot a Kornéloknak. ;)

Elküldve

Mi a fene az avatarom alatt a "Figyelmeztetés státusz" felirat???

Biztos beszótá valakinek amíg itt sem voltál. ;) :lol: :hehe:

Ha jól olvastam, akkor azzal a gonbbal lehet megnézni, hogy volt-e valaki figyelmeztetve.

Elküldve

Biztos beszótá valakinek amíg itt sem voltál. ;) :lol: :hehe:

Ha jól olvastam, akkor azzal a gonbbal lehet megnézni, hogy volt-e valaki figyelmeztetve.

Ja, kemény vagyok! :D Mostanra eltűnt, nem értem a dolgot.

Elküldve

ja hideg sör,meg jeges maci a villany cigibe extra mentollal.Na be is fejeztem,mielőtt le leszek oltva, hogy nem toltam ide a pofámat oly sokáig :D .

ui.:Blitzen hányan leszünk innen?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.