Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry:

Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani.

A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet.

Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek.

Majd utánajárunk a dolgoknak.

Oda a tuti gyári vonóhorgom?? :S

Remélem nem.

Erőlködés nélkül levettem, nem látszik rajta sérülés.

De biztosat csak akkor lehet mondani, ha szét lesz szedve.

Elküldve

Remélem nem.

Erőlködés nélkül levettem, nem látszik rajta sérülés.

De biztosat csak akkor lehet mondani, ha szét lesz szedve.

Mondjuk elég masszív cucc. Inkább valószínű, hogy a fenéklemez ment beljebb.

Elküldve

Kojak, ha erre jársz, melyik nap mentek le Jennersdorf-ba?

Mi valószínű pénteken érkezünk, foglalnál nekem helyet? Nem baj, ha nem egyből mellettetek :-)))

2 omegára meg 2-3 sátorra valót. Előre is köszi.

Elküldve

Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry:

Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani.

A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet.

Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek.

Majd kiírja, mint Kori, hogy sposored by Corsa :-)

De persze ez csak vicc, sajnálom a dolgot. A télen én is megtörtem az Omegát, azóta is úgy van, bár járok vele.

Elküldve

Ma volt a kárbecslő, konkrétumot nem mondott. Még ki kell számítania a javítás várható költségeit. Mivel a vonóhorog rögzítési pontjánál nem látható sérülés, valószínűleg nem lesz gazdasági totálkár.

Ami eddig biztos: csomiajtócsere + fényezés, lökhárítócsere + fényezés, rendszámtábla javítás, + munkadíjak, a vonóhorgot meg a kipuffot még meg kell nézni.

Kell keresnem egy szakit, aki bevállalja a melót. Remélem olcsóbban vállalja, mint amennyit adnak a javításra. Ennek mondjuk nagy a valószínűsége, mert Opel Penthe-s árakkal, új alkatrészekkel számolnak... Nekem meg jó lesz a bontott cucc is, garázsban javítva...

Engem megint kísért a kabrió.

http://suchen.mobile...as46-1_c02_4202

Kellett nekem megint rákeresni. Már az ürgével is beszéltem.

Nem rossz ;)

Legalább, mindjárt lehet az íveket is megcsinálni.

Meg küszöböt, meg ki tudja (mondjuk a Zsolti sejti) még mit...

Norbi, részvétem, ha segi kell innen északról, akkor szólj!!!

Köszi! ;)

Szoktál errefelé járni?

Elküldve

Köszi! ;)

Szoktál errefelé járni?

Szoktam, de mostanában nincs tervben, dolgozunk mint állat. Ha úgy adódik szólok előtte 1-2 héttel és akkor gyorsan körbenézel van-e erre valami. Ha kell felgurulok érte Pöstre.

Elküldve

Omegásokat kérdezném, hogy van valami trükkje vagy buktatója a motorháztető teleszkóp cseréjének? Tegnap megjött faternak az új, de nem akarok csak így nekiesni.

Elküldve (edited)

Aki tud, légyszi segítsen!

10 óra folyamatos költöztetés után (őrült sógor sok cucca a harmadik emeletről utánfutóra fel utána egy kegyetlen emelkedőn egyesben felhúz)rohadtul elfáradtam és

kihagyott a figyelmem: a magas fűben tolatás közben a kölcsönkért utánfutót nekivertem a saját gépemnek.

Az utánfutónál a lámpabúra REPEDT SZÉT, a verdámon meg lejött picit a fény de az utóbbi aggaszt kevésbé.

Kölcsönkért dolgot illő épen visszaadni.

EZT a lámpatípust keresem meg azt lenne jó tudni, hogy milyen szofita izzó való bele (12V az oké csak hány W)

K_p0074_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szeretném megjavíttatni, de minél gyorsabban.

A jutalom nem marad el (belépek az OPELKLUBBA! minimum.)

Módosítva : webshark
Elküldve

Omegásokat kérdezném, hogy van valami trükkje vagy buktatója a motorháztető teleszkóp cseréjének? Tegnap megjött faternak az új, de nem akarok csak így nekiesni.

Ha kiszeded az egyiket, fogd a tetőt, mert a fejedre esik :) Amúgy semmi különös nincs a cserében.

Elküldve

Egy lökős

De előbb még be kell várnom a biztosító árajánlatát.

212.000,- forintocskát kapok a javításra.

Talán elég lesz még erre-arra. :icon10:

Úgyhogy kell keresnem egy jó lakatost és egy fényezőt is...

Elküldve

212.000,- forintocskát kapok a javításra.

Talán elég lesz még erre-arra. :icon10:

Úgyhogy kell keresnem egy jó lakatost és egy fényezőt is...

Nem rossz, de aztán szép legyen és jó is. ;) :icon1:

Elküldve

Ma volt a kárbecslő, konkrétumot nem mondott. Még ki kell számítania a javítás várható költségeit. Mivel a vonóhorog rögzítési pontjánál nem látható sérülés, valószínűleg nem lesz gazdasági totálkár.

Ami eddig biztos: csomiajtócsere + fényezés, lökhárítócsere + fényezés, rendszámtábla javítás, + munkadíjak, a vonóhorgot meg a kipuffot még meg kell nézni.

Kell keresnem egy szakit, aki bevállalja a melót. Remélem olcsóbban vállalja, mint amennyit adnak a javításra. Ennek mondjuk nagy a valószínűsége, mert Opel Penthe-s árakkal, új alkatrészekkel számolnak... Nekem meg jó lesz a bontott cucc is, garázsban javítva...

Nem rossz ;)

Meg küszöböt, meg ki tudja (mondjuk a Zsolti sejti) még mit...

?

hijjá fel !

megoldok itt mindent és nem fog fájni sem annyira.

van fényezőm,meg lakatyosom is !

(a vonóhorog meg ötösre vizsgázott.... kár érte ha baja lett .... )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.