Lomha 8V Elküldve Április22, 2012 Elküldve Április22, 2012 Pontosan így van, mi vagyunk a leszart fajta.
opzsolt Elküldve Április22, 2012 Elküldve Április22, 2012 új autó ,,,,,, :D hungaroring ,,,,, rongyrázó party :D
opzsolt Elküldve Április30, 2012 Elküldve Április30, 2012 Jo nagy a csend . Latszik hogy strandos ido van ;-)
kori Elküldve Április30, 2012 Elküldve Április30, 2012 Meg dolgozós-építkezős :D Bár tegnap egy Passátautó belsejét kárpit-tisztítottam :)
opzsolt Elküldve Április30, 2012 Elküldve Április30, 2012 Figy vettem a zasszonynak egy dajevo lajost. Ma porszivoztuk de raferne egy alapos karpit pucc. Volna kedved? Kifizetem csak cep legyen . Szonyeg meg ulesek vannak. A tobbi nem nagy felulet.
Tiu Elküldve Május1, 2012 Elküldve Május1, 2012 Jo nagy a csend . Latszik hogy strandos ido van ;-) Jó is lenne, de nem értem oda a strandra, pedig UV-ellenőrők is járták az országot. :D Helyette felniket gumiztam, hogy el tudjam vinni kiegyensúlyozni a felniket a 256-os fékhez, mert ugye belül nem fér el a súly. :P Így legalább lesz játszós gumi pályanapra, már amennyire ezzel a vassal lehet nyomulni. :)
gergolabs Elküldve Május4, 2012 Elküldve Május4, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_1.6i_16v_klima_4legzsak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi.
opzsolt Elküldve Május5, 2012 Elküldve Május5, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznalta...sak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi. nincs ebbe semmi Dokk ! átlag hülyegyerek autója oszt egy hatos csoszogós motorral :D dájrekt szűrővel :D az kell bele :D az kell :D néztél már valami játszós autót ?
gergolabs Elküldve Május5, 2012 Elküldve Május5, 2012 néztél már valami játszós autót ? Folyamat, meg neked lámpaburákat. Kéne vmi, de itt üzemben tartani, max 10 év után éri meg. Szóval egyenlőre jegelem. Neked van vmi új?
Lomha 8V Elküldve Május5, 2012 Elküldve Május5, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznalta...sak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi. Csodás, valóban. :omg:
gergolabs Elküldve Május5, 2012 Elküldve Május5, 2012 néztél már valami játszós autót ? Ez? Jó haverja lehetne a Ratsunnak. Vagy ez a széria? http://www.hasznalta..._2.0_gt-5740537 Ez värosi rettenetnek? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=214187639
Lomha 8V Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Az első Celica pofás nagyon. Utána a körlámpás, szerintem botrányosan csúnya. Az Agila meg gondolom tökéletes arra, amire kitalálták.
opzsolt Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Lomha úr leírta megelőzött ;) ennyi :) az első tojóban a kiskorösi úti autókereskedések valamint a kilencvenes évek pécsi vásári szotyizós, sétálgatós , égett vattacukor illat keveredve, a lacikonyha fűszeres enyhén égett illatával,,,s' kezünkben sétálgatva némi készpénzzel, kerestük álmaink autóját . és AKKOR ÉS OTT ! egy ILYEN High-End HIFI megütötte a mércét ! Istenem ! felkiáltok magamban ! ez a Tolyota EZ , ! Ez meg ér annyit hogy már-csak az érzés AZ érzést megkaphassam! meg! , akkor mikor kitépném a fejegységet a bölcsőjéből ,és irgalmatlan lendülettel hajítsam ki ! ez megérne már csak, e miatt is ennyit ! ó ígérd meg ha meg kívánod az autót ,és magadévá teszed, engedd át nekem ezt :D hadd repítsem én hogy tovaszálljon ! :D az öreg cselika csak szólok hogy jó helyen hajt ! ;) na megyek pihenni ...
Tiu Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D
Tiu Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Lomha úr leírta megelőzött ;) ennyi :) az első tojóban a kiskorösi úti autókereskedések valamint a kilencvenes évek pécsi vásári szotyizós, sétálgatós , égett vattacukor illat keveredve, a lacikonyha fűszeres enyhén égett illatával,,,s' kezünkben sétálgatva némi készpénzzel, kerestük álmaink autóját . és AKKOR ÉS OTT ! egy ILYEN High-End HIFI megütötte a mércét ! Istenem ! felkiáltok magamban ! ez a Tolyota EZ , ! Ez meg ér annyit hogy már-csak az érzés AZ érzést megkaphassam! meg! , akkor mikor kitépném a fejegységet a bölcsőjéből ,és irgalmatlan lendülettel hajítsam ki ! ez megérne már csak, e miatt is ennyit ! ó ígérd meg ha meg kívánod az autót ,és magadévá teszed, engedd át nekem ezt :D hadd repítsem én hogy tovaszálljon ! :D Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6:
opzsolt Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6: azt azt !!!! :D Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D benne vagy a rock end rollban ! :D
ivannorbi Elküldve Május6, 2012 Szerző Elküldve Május6, 2012 Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6: Ja, aztán rakná be a zasszony Dévújába :evilgrin:
Tiu Elküldve Május6, 2012 Elküldve Május6, 2012 Ja, aztán rakná be a zasszony Dévújába :evilgrin: Az ám, a Lajosba. :icon6:
Lomha 8V Elküldve Május7, 2012 Elküldve Május7, 2012 Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D Királyság! Látom jó lett a digit, helyes! :)
opzsolt Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Az ám, a Lajosba. :icon6: az kéne még neki ! így is sok a tekergetni való még a végén összegubancolódik :D
ivannorbi Elküldve Május9, 2012 Szerző Elküldve Május9, 2012 3 órával ezelőtt belémhatoltak hátulról :pinch: Egy zebránál hirtelen megállt előttem egy pözsó 106-os, én még vészfékezés nélkül megálltam mögötte vagy fél méterrel, de a mögöttem befutó B corsa megvizsgálta az "új" vonóhorgomat... Ja, és ezáltal nekitolt a pözsónak, ami szintén vonóhoroggal van ellátva. Elől ránézésre csak a rendszámtáblám nyomódott meg egy kicsit, a lökősön nem látszik alatta semmi. A hátsó lőkősömnek és a csomagtérajtómnak reszeltek, hogy mélyebben mi a helyzet, még nem tudom. Erős a gyanúm, hogy a vonóhorog megnyomta az alvázat (a csomagtér alját), de ez majd kiderül a vallatásnál... A Corsának oda az eleje (lökős, hűtőrács, hűtő, zárhíd, mocitető, gondolom a lámpák, meg még ki tudja mik) Úgyis itt volt az ideje a rendberakásnak... Várom az okosságokat, hogy mit hogy... Betétlapot természetesen töltöttünk, amin a srác elismeri a vétkességét.
Tiu Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry: Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani. A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet. Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek.
spzoli Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 3 órával ezelőtt belémhatoltak hátulról :pinch: Egy zebránál hirtelen megállt előttem egy pözsó 106-os, én még vészfékezés nélkül megálltam mögötte vagy fél méterrel, de a mögöttem befutó B corsa megvizsgálta az "új" vonóhorgomat... Ja, és ezáltal nekitolt a pözsónak, ami szintén vonóhoroggal van ellátva. Elől ránézésre csak a rendszámtáblám nyomódott meg egy kicsit, a lökősön nem látszik alatta semmi. A hátsó lőkősömnek és a csomagtérajtómnak reszeltek, hogy mélyebben mi a helyzet, még nem tudom. Erős a gyanúm, hogy a vonóhorog megnyomta az alvázat (a csomagtér alját), de ez majd kiderül a vallatásnál... A Corsának oda az eleje (lökős, hűtőrács, hűtő, zárhíd, mocitető, gondolom a lámpák, meg még ki tudja mik) Úgyis itt volt az ideje a rendberakásnak... Várom az okosságokat, hogy mit hogy... Betétlapot természetesen töltöttünk, amin a srác elismeri a vétkességét. Oda a tuti gyári vonóhorgom?? :S
Recommended Posts