Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Ühüm-ühüm :)

Weboldal abajgatása pedig admin felületen keresztül történik.

Tagok profiljának feltöltése, hírek, találkozók, beszámolók + amit szeretnétek.

oké néztem kb mithasználtok joomlára tippelek de szerintem az is :) akkor úgy egyszerűbb , bár a php kódot nagyon csípem :D de ezt most nem azért mondtam :)

Megosztás:

Köszi szépen! :)

Ha van időd és kedved, csinálhatsz egy Neked tetszőt, aztán majd meglátjuk...

nincsmit szívesen, jó az a lap én csak azértmondtam hogy más az izlésem mert a sötétebb szineket kedvelem,de ahogy néztem a Kecskeméti régiót azért jó ha egységes a MOTEN-n belül per pillanat énsem tudnék most nagyhirtelen szebbet jobbat csinálni :) Amúgy profi munka :)

Megosztás:

Meg nekem még nincs matricám,de akkor jöhetne rögtön "medirran.opelclub.hu-s"

A kártyával együtt. :)

Szerintem fölösleges túlbonyolítani :)

Az www.opelclub.hu pont elég, azon belül meg már megtalálják, ha akarják.

Szerinted kinek van ideje elolvasni meg megjegyezni egy olyan hosszú feliratot? :)

Megosztás:

Meg nekem még nincs matricám,de akkor jöhetne rögtön "medirran.opelclub.hu-s"

A kártyával együtt. :)

A kártyát az kb 2hét múlva postázzák:) az az nemsoká megkapod :) A matricát meg PL a GSI-s srácok csináltattak ,.,, mármint szekción belül..sztem az itt is úgylészen majd de ez megbeszélés kérdése :)

Megosztás:

Szerintem fölösleges túlbonyolítani :)

Az www.opelclub.hu pont elég, azon belül meg már megtalálják, ha akarják.

Szerinted kinek van ideje elolvasni meg megjegyezni egy olyan hosszú feliratot? :)

Oké főnök nem vitatkozok. :)

De megyek mert melóznom kell a ház körűl.

Holnap meg szedem szét a gépet.

Megosztás:

Nem rossz! :lol:

Esetleg kék háttérrel? :) Márcsak azért, hogy ne legyen olyan egyforma minden szekcióé-régióé, és különben is a bannerünk is kékes tónusú :)

természetesen megoldható :lol: Tudod mit átszabom az negészet :D akkor pláne nem lessz olyan :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.