Lomha 8V Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Azért az sem veszélytelen, ha mögötted tolatok... :goofy: ;) Ez gyenge volt, Te is érzed. :D A fenébe, pazarlom a drága hozzászólásaimat! :D
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Elküldve Február1, 2012 Ja, hogy Neked csak 5 hsz-ed van egy nap... :evilgrin: Aggyak kőccsön? :hiya: :icon10:
opzsolt Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Mikor mehetek? :D Vasárnap jár le a műszaki... :goofy: Fel kellene rakni egy vonóhorgot is, + van 1-2 dolog, amit rendbe kellene rakni rajta. Amúgy tudom nélkülözni a kocsit, úgyhogy akár ott is hagyhatom hosszabb időre is (1-2 hét). akkkó ahogy beszéltük :) ne mán 5 hsz em van :D na akkor pááááá :D egy nek most :D
Tiu Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 akkkó ahogy beszéltük :) ne mán 5 hsz em van :D na akkor pááááá :D egy nek most :D Már elég régóta, csak eddig nem figyelted és nem is hiányzott több. :D ;)
Tiu Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Holnap megyünk Lánycsókra, de szerintem nem lesz idő semmire. Ha mégis, majd csörgök.
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Elküldve Február1, 2012 Norbi, nem jött össze a hosszabbítás? :rolleyes: Nem is próbálkoztam vele, mert túl macerás, van jobb megoldás is... :sneaky: Holnap megyünk Lánycsókra, de szerintem nem lesz idő semmire. Ha mégis, majd csörgök. Ez kinek szólt? :goofy:
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Elküldve Február1, 2012 ne mán 5 hsz em van :D na akkor pááááá :D egy nek most :D Nyomnyad csak, majd összevonnyuk őket! :sick: ;)
Tiu Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Nem is próbálkoztam vele, mert túl macerás, van jobb megoldás is... :sneaky: Ez kinek szólt? :goofy: Nekem bejött eddig. :) A Zsoltinak, hátha otthon lesz. :icon1: Nyomnyad csak, majd összevonnyuk őket! :sick: ;) Az enyémeket szoktad összevonni :omg: , találtál más játékot? ;) :icon6:
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Elküldve Február1, 2012 Nekem bejött eddig. :) Persze, Te már tapasztalt vagy e téren, és megvan a szükséges kapcsolatod is. Én nem az időt akartam húzni, csak úgy emlékeztem, hogy később jár le a műszakim. :goofy: Az enyémeket szoktad összevonni :omg: , találtál más játékot? ;) :icon6: Jó, hogy szósz! :icon10: ;)
Lomha 8V Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 Így nézett ki a dolog kb. fél órája. Lehet, hogy a képen nem sok fog látszani, de az autótól balra -kb. 1.5 méterre- van a szűz hó, ahol nem lapátoltuk el meg nincs letaposva. Na az jelenleg az autó oldalán lévő díszlécnél kb. 5 centivel feljebb van már és még mindig folyamatosan esik, mint a fene.
gergolabs Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 Szerintetek belevágjak ebbe a verdába? http://suchen.mobile...ml?id=154137194 A bal eleje volt megütve, sajnos nem szépen javítva, de azon kívül szépen indult hidegen/melegen, minden működött, amit ki tudtam próbálni. Ügy érzem kéne 1 ilyen autó, amit tudok bütykörészni, meg nyáron kicsit kocsikázni. Opel kereskedésben áll, de magánszemélyé. Felemeltük, elől fékbetéteket érdemes cserélni, hátul fékcsöveket. A klímát nemtom télen hogy kéne tesztelni. Kell rá műszaki 100 Euró. Mi a véleményetek?
Lomha 8V Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 Tudom, hogy ott nem divat visszatekerni az órát, de ebben akkor van 140.000 km. mikor a p*na dalol. Egy olyan autóban amit elvileg inkább csak jó időben használnak, ennyi km. alatt nem rohad el a hűtő teteje. A kormány is nagyon gázul néz ki, azt fogják hazudni, hogy azért mert sokat sütötte a nap, mikor lent volt a tető, de a lóf*szt. A bőrülés nehezen kopik meg, de ezen már a jobb oldali is kezdi megadni magát. A váltószoknya is kellően szarul néz ki, nem igazán illik a futásteljesítményhez. A motorteret túpucolták szerintem, leszedték róla a védőréteget. Ezt bármikor megismerem, mert a hülye fejemmel én is megcsináltam még anno a GSi-n, ez hagyta a sárgás foltokat, meg az oxid nyomokat. Attól még nem biztos, hogy rossz vétel, én csak a meglátásaimat írtam le. Az ára elég jó, ha úgy érzed, hogy ennyiért lenyeled ezeket a dolgokat, akkor érdemes meggondolni.
opzsolt Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 van benne kihívás ! (az jó hogy egynyócas) de ! cserébe occó ! :) (ha már ennyire fedélnélküli/hajléktalan verdára gyúrsz én lehet valami hátsókerekes darabot is megnéznék. de,, előtte egy ilyennel menj amit ide linkeltél ! legyen egy kis összehasonlítási alap ;) )
gergolabs Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 A kormány retkes, csak ez a képeken nem látszik. :-D Sajnos csak az Opel az ami ennyire olcsó, néztem sok mindent, ami normális méretű. Mondjuk ennyi pénzért, még nem nagyon láttam hasonlót. Majdnem az összes 1,6-os.
brezsy Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 Kojak, isten éltessen sokáig,gumid forogjon rogyásig!! :D
gergolabs Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 ennyiért jó. ennyiért! Túl sokáig tököltem... A biztosítás kicsit drága itt kint 500€ szezonra(ápr-nov.) Ja és boldog születésnapot Kojaknak! Szakállad érjen bokáig!
opzsolt Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Tivadar! én itthon voltam ! Gergő ! nem szabad tökölni! le kell csapni! az 500 ajró meg nem gyenge ! vohh.....
Tiu Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Boldog szülinapot kojak. ;) Köszi a km spirált. :icon13:
ivannorbi Elküldve Február14, 2012 Szerző Elküldve Február14, 2012 Boldog szülinapot kojak. ;) Jaja! Heppi börszdéj! :hug: (kell egy kis langyulás) ;)
Tiu Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Tivadar! én itthon voltam ! Gergő ! nem szabad tökölni! le kell csapni! az 500 ajró meg nem gyenge ! vohh..... Sajnos nem volt idő semmire :blush: , de majd legközelebb. ;) Jó lenne már sütni együtt egy kis szalonnát ezt-azt. B)
ivannorbi Elküldve Február14, 2012 Szerző Elküldve Február14, 2012 Jó lenne már sütni együtt egy kis szalonnát ezt-azt. B) Küldjek? :goofy: ;)
Tiu Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Küldjek? :goofy: ;) Ne küldjél, hozzál !!! ;) :P :D Egy kis jó idővel és a többiekkel együtt. :) Tényleg kiástátok magatokat a hó alól? :rolleyes:
ivannorbi Elküldve Február14, 2012 Szerző Elküldve Február14, 2012 Tényleg kiástátok magatokat a hó alól? :rolleyes: Miazhogy?! Szinte minden nap felmegyek a telekre :icon10: Igaz, tegnap nem sikerült alulról feljutnom, úgyhogy fentről támadtam. Ma viszont feljutottam. Hólánccal a szomszédok is felszenvedik magukat. Nekem nincs kedvem felrakni...
Recommended Posts