Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish:

(Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D )

Elküldve
Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish:

(Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D )

egy nagy far ! :devlish:

Elküldve
Urak!

X14NZ motort keres egy barátom, ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában.

No olyat nem tudok, de van nálam egy marék jókívánság, ezt most jól szétszórom!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Elküldve

cső!

nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak.

ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket .

ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden.

kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban.....

Elküldve
Nem kell a duma Kori, próbálgattad a sper-t... :D

Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :devlish:

Elküldve
Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :D

Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet....

Elküldve
Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet....

Kivánja ő,csak még nem tudja :lol:

Tegnap is megállt a Rekord és volt ám torok hang :D.Reki elindult egy két nyafi és csönd,mély alvás.

Elküldve
cső!

nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak.

ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket .

ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden.

kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban.....

Így utólag is Boldogabb,szebb jövőt.

Nem értelek Zsolti,dübörög a gazdaság,"szárnyal" a forint,a fizetés meg havonta mínusz 20.000,- nettóban.Kell ennél több? :lol:

"...azér van hogy a szegény embereknek MEGLEGYEN TEREMTVEEEEEE!!!!!..."Háát mi folyik itt Gyöngyösön?!!! :D

• 2 weeks later...
Elküldve

cső!

...

... és itthon vagy még? :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.