Tiu Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish: (Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D )
opzsolt Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish: (Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D ) egy nagy far ! :devlish:
ivannorbi Elküldve December25, 2011 Szerző Elküldve December25, 2011 Én is kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! :lol:
Lomha 8V Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 Urak! X14NZ motort keres egy barátom, ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában.
ivannorbi Elküldve December31, 2011 Szerző Elküldve December31, 2011 Boldog Új Évet, Mediterrán Klub! :lol: Igen, boldog, könnyebb, probléma-, és balesetmentes új évet Mindenkinek! :D
andrew Elküldve December31, 2011 Elküldve December31, 2011 Urak! X14NZ motort keres egy barátom, ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában. No olyat nem tudok, de van nálam egy marék jókívánság, ezt most jól szétszórom! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
opzsolt Elküldve Január1, 2012 Elküldve Január1, 2012 cső! nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak. ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket . ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden. kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban.....
kori Elküldve Január3, 2012 Elküldve Január3, 2012 Nem kell a duma Kori, próbálgattad a sper-t... :D Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :devlish:
andrew Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :D Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet....
brezsy Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet.... Kivánja ő,csak még nem tudja :lol: Tegnap is megállt a Rekord és volt ám torok hang :D.Reki elindult egy két nyafi és csönd,mély alvás.
brezsy Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 cső! nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak. ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket . ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden. kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban..... Így utólag is Boldogabb,szebb jövőt. Nem értelek Zsolti,dübörög a gazdaság,"szárnyal" a forint,a fizetés meg havonta mínusz 20.000,- nettóban.Kell ennél több? :lol: "...azér van hogy a szegény embereknek MEGLEGYEN TEREMTVEEEEEE!!!!!..."Háát mi folyik itt Gyöngyösön?!!! :D
Tiu Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 cső! ... kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban..... ... és itthon vagy még? :rolleyes:
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 ... és itthon vagy még? :rolleyes: hali ! :) még igen ! :D :(
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 ez most ne megy nekem ??? valami nem oké itt......
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 most oké! :P téli álmot alszik itt mindenki ! akkor most azt írok amit akarok úgy sem olvassa senki sem ! :D. :P WTF ?????
Recommended Posts