Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Sztem is olyan vállalja a weblapok fejlesztését, karnatartását, aki ért is hozzá. Aki moderátor az pedig sokat olvasgassa a topikokat. Bár a modi dolgát a jelez gombbal is lehet segíteni.

Nem is tudjam mit mindjak a gyorsan zajló események miatt. Kicsit könny csordult a szemem sarkába az örömtől :) Asszem ez is kicsit langyi. Azt hiszem ma tényleg beugrok Norbihoz. De mint példaképünk mondta: De semmi buzulás. :)

Megosztás:

Ha időben eldől, akkor nekem szinte mindegy, hogy melyik hétvége lesz. Mondjuk a március 1-2 nekem nem nagyon jó, de még talán az is megoldható. Jó lenne, ha egy héten belül ki tudnánk tűzni az időpontot, mert akkor ahhoz igazítom a beosztásomat. Én mondjuk preferálnám a 8-9-ét, az még viszonylag közel van :) .

Megosztás:

Ha időben eldől, akkor nekem szinte mindegy, hogy melyik hétvége lesz. Mondjuk a március 1-2 nekem nem nagyon jó, de még talán az is megoldható. Jó lenne, ha egy héten belül ki tudnánk tűzni az időpontot, mert akkor ahhoz igazítom a beosztásomat. Én mondjuk preferálnám a 8-9-ét, az még viszonylag közel van :) .

akkor majd pontosítani kell mert nekem is jóval előtte szolnom kell a szabiért sztem a 8-9 nekem is jólehet! :)

Megosztás:

Ha tudnám, hogy mit kellene csinálni, no és persze értenék a web-hez, akkor bevállalnám én, de sajnos nem így van. Szerintem nem lenne vele sok munka :) , a találkozókról kellene felrakni ezt-azt, esetleg a tagokról-autókról képeket, leírásokat. Magukat a leírásokat más is megcsinálhatja (mindenki a saját magáét, a találkozókét meg valaki a résztvevők közül), aztán küldjük Neked, Te meg felrakod.

Gondolom kb. ennyi lenne, ha már végleges a weboldal. De nem értek hozzá, ezek csak az én elképzeléseim. Majd elmondják a hozzáértők.

Már jó régen használtam ezeket, de ha jól emlékszem:

MSN: ivannorbi@gmail.com

30/473-0228

:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.