Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hogyhogy nem?! :) Rákattintottál a 688-as hozzászólásomban a Mediterrán Opel Club-ra? Megvan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Már majdnem indultam Siklósra megmutatni, hogy hol találod! :D Semmi langyi!!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Fórumnak azért van némi szabályzata is :) Nekem mindegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ...Főleg a langyi hajlamúak! :) :) :) Nem értem miről beszélsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az a baj, hogy én sem! :) :) Na, megyek alunni, mert reggel 4:50-kor ébresztő! :) Jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jó éjt Mediterrán Klub! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Xray, Lomha 8V, Ha gondoljátok, tudok még nyomtatni az Alapító Okiratból a következő talira. Szerintem mindenki alá fogja írni. :) Ahogy gondolod, ha a többiek is rábólintanak akkor oké. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Tiu oké renben,de mikor lessz kövi tali ??:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sztem is olyan vállalja a weblapok fejlesztését, karnatartását, aki ért is hozzá. Aki moderátor az pedig sokat olvasgassa a topikokat. Bár a modi dolgát a jelez gombbal is lehet segíteni. Nem is tudjam mit mindjak a gyorsan zajló események miatt. Kicsit könny csordult a szemem sarkába az örömtől :) Asszem ez is kicsit langyi. Azt hiszem ma tényleg beugrok Norbihoz. De mint példaképünk mondta: De semmi buzulás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ami már majdnem biztos a köv talival kapcs: Kaposváron lesz, és vmelyik hétvégén. Azt kell megbeszélni kinek melyik hétvége a jó, mert többen váltóban, illetve összevissza dolgozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ha időben eldől, akkor nekem szinte mindegy, hogy melyik hétvége lesz. Mondjuk a március 1-2 nekem nem nagyon jó, de még talán az is megoldható. Jó lenne, ha egy héten belül ki tudnánk tűzni az időpontot, mert akkor ahhoz igazítom a beosztásomat. Én mondjuk preferálnám a 8-9-ét, az még viszonylag közel van :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ha időben eldől, akkor nekem szinte mindegy, hogy melyik hétvége lesz. Mondjuk a március 1-2 nekem nem nagyon jó, de még talán az is megoldható. Jó lenne, ha egy héten belül ki tudnánk tűzni az időpontot, mert akkor ahhoz igazítom a beosztásomat. Én mondjuk preferálnám a 8-9-ét, az még viszonylag közel van :) . akkor majd pontosítani kell mert nekem is jóval előtte szolnom kell a szabiért sztem a 8-9 nekem is jólehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 akkor majd pontosítani kell mert nekem is jóval előtte szolnom kell a szabiért sztem a 8-9 nekem is jólehet! :) Te is dolgozol hétvégeken is? :) Más: a weboldal karbantartását vállalnád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Te is dolgozol hétvégeken is? :) Más: a weboldal karbantartását vállalnád? :) Hát psze hogy dolgozom :) 3 műszakozom én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Más weboldal, mármint a régióéra gondolsz?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Talált, süllyedt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Talált, süllyedt! :) megbeszélhetjük, Skyp vagy MSN hogy pontossan mit is kellene csinálni és hogy :) Skyp: bumblebee1781208 MSN: xray78@freemail.hu Ha gondolod :D Bár ídőm sajna annyi nincs amenyit szeretnék , de nemproblem :) Tel: 0620/3900610 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ha tudnám, hogy mit kellene csinálni, no és persze értenék a web-hez, akkor bevállalnám én, de sajnos nem így van. Szerintem nem lenne vele sok munka :) , a találkozókról kellene felrakni ezt-azt, esetleg a tagokról-autókról képeket, leírásokat. Magukat a leírásokat más is megcsinálhatja (mindenki a saját magáét, a találkozókét meg valaki a résztvevők közül), aztán küldjük Neked, Te meg felrakod. Gondolom kb. ennyi lenne, ha már végleges a weboldal. De nem értek hozzá, ezek csak az én elképzeléseim. Majd elmondják a hozzáértők. Már jó régen használtam ezeket, de ha jól emlékszem: MSN: ivannorbi@gmail.com skype: ivannorbi 30/473-0228 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem is tudjam mit mindjak a gyorsan zajló események miatt. Bizony látszik, hogy nagyon hiányzott már ennek a régiónak egy Klub. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Csoporttagságot jelző csíkot kinek van kedve kicsit faragni betűtipusügyileg ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Maradjatok légyszi a weboldal témánál. :) :) Kezd nagyon langyi lenni a topik. Látod Lomha! Ezt jól megkaptuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Csoporttagságot jelző csíkot kinek van kedve kicsit faragni betűtipusügyileg ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Csoporttagságot jelző csíkot kinek van kedve kicsit faragni betűtipusügyileg ? :) Erről lenne szó?? Ha igen beválalom :) Otthon megszerkeztem mert most melóhelyen vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Rendben beválalom a webbes részt , egyébként tetszik a Régió oldala bár nekem más a webes ízlésem de a Logo és menü az remek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Erről lenne szó?? Ha igen beválalom :) Otthon megszerkeztem mert most melóhelyen vagyok :) Ühüm-ühüm :) Weboldal abajgatása pedig admin felületen keresztül történik. Tagok profiljának feltöltése, hírek, találkozók, beszámolók + amit szeretnétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts