ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Úgyse teszed! :) :) Na, erre ne vegyél mérget! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 OK. Nem parázok. :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A karbantartás mit jelent? Elég hülye vagyok a webes dolgokhoz (is) :) . Erre a feladatra talán Xray cartárs lenne a legalkalmasabb, szerintem neki ez biztosan nem okozna különösebb gondot. :) Adminisztrációs felületen keresztül képek, hírek, beszámolók feltöltése + amit szeretnétek látni tartalmat az oldalatokokn annak a "létrehozása". Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Adminisztrációs felületen keresztül képek, hírek, beszámolók feltöltése + amit szeretnétek látni tartalmat az oldalatokokn annak a "létrehozása". 1 szavazat Xray-re, mint weblapos ügyintéző :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na, babu, gyerünk szójj be, ha mersz! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Norbi, Jó az Egész alakos képed az iwiw-en. :D Csak semmi langyi ! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Norbi, Jó az Egész alakos képed az iwiw-en. :lol: Csak semmi langyi ! :) :) :) Jól hallottam, langyi téma van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi! :) Hirtelen megijedtem, hogy tényleg van rólam valami egész alakos kép, de megnyugodtam, hogy csak a Caravan-ról van szó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jól hallottam, langyi téma van? :) Nana! Mindjárt közétek csapok! Nehogy bemelegedjünk! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nana! Mindjárt közétek csapok! Nehogy bemelegedjünk! :) :) :) Ááá, távol álljon tőlünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Norbi, Jó az Egész alakos képed az iwiw-en. :lol: Csak semmi langyi ! :) :D :lol: Ja, amúgy miért függ még a kapcsolatunk?! :) :) Ui: Na azzééé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ja, amúgy miért függ még a kapcsolatunk?! :) :) Én nem találom iwiw-en a clubot, pedig már mindenhogy beírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Mediterrán Opel Club Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Lomha: Ha Pécsre eljutsz, akkor bárki elvisz, pl. én is! :) Köszi, Pécsig bármikor bejutok, élni fogok a lehetőséggel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ja, amúgy miért függ még a kapcsolatunk?! :) :) Ööö... mint láthattad, egy hónapja jártam arra, de kiköszörültem a csorbát. :lol: Most már (majdnem) visszavonhatatlan a kapcsolatunk. :D :lol: :lol: Meg tudsz nekem bocsájtani? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi, Pécsig bármikor bejutok, élni fogok a lehetőséggel. :) Miről maradtam le? Hová kellene vinni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ööö... mint láthattad, egy hónapja jártam arra, de kiköszörültem a csorbát. :lol: Most már (majdnem) visszavonhatatlan a kapcsolatunk. :) :) :D Meg tudsz nekem bocsájtani? :lol: :) Ne mentegetőzz, bezzeg az egész alakos képemet meg tudtad nézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Miről maradtam le? Hová kellene vinni? :) Majd a talira, ami odébb van még, de gondoltam bebiztosítom magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ja, oké! :) A Mediterránt megtaláltad az iWiW-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A moderátorsággal és weblapgondozással kapcsolatban: Nekem mindegy ki csinálja a weblapot, lényeg, hogy hozzáértő legyen, ezzel gondolom mindenki egyetért.Viszont a moderálást közösen beszéljük meg, mert moderálni mindenki tud, de nem mindegy mit moderálunk és mit nem.Ezt mindenképp beszéljük meg előtte, később ne legyen veszekedés belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ja, oké! :) A Mediterránt megtaláltad az iWiW-en? Még nem!Nem tudom mi van, majd meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ne mentegetőzz, bezzeg az egész alakos képemet meg tudtad nézni! :) Ilyen egész alakos képet sem lát mindennap az ember. :) Ha sokáig folytatjuk, holnapra sok ismerősöd lesz, és elkopik a billentyűzet a sok visszajelöléstől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Még nem!Nem tudom mi van, majd meglesz. Hogyhogy nem?! :) Rákattintottál a 688-as hozzászólásomban a Mediterrán Opel Club-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ilyen egész alakos képet sem lát mindennap az ember. :lol: Ha sokáig folytatjuk, holnapra sok ismerősöd lesz, és elkopik a billentyűzet a sok visszajelöléstől. :D Jólvanám! Most már biztos mindenki megnézi az egész alakos képemet! Főleg a langyi hajlamúak! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ....Viszont a moderálást közösen beszéljük meg, mert moderálni mindenki tud, de nem mindegy mit moderálunk és mit nem.Ezt mindenképp beszéljük meg előtte, később ne legyen veszekedés belőle.... Fórumnak azért van némi szabályzata is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts