Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sajnos nem tároljuk el a képeket, valaki felrakja, utána megbeszéljük a látottakat aztán kész. De most, hogy mondod, tényleg össze kéne gyűjteni ezeket. Majd utánajárok.

köszike előre is ,

Elküldve
Nem is, mert '88-ban ezzel vitték körbe a pápát :excl:

Te meg hagyjad azt a tehenet, már fél éve volt, mindenkinek félresiklik néha az élete. :lol:

jaja meg szegény tehénnek is :(

Elküldve
nem látom a képet de nekem volt 1.6 SR em :excl:

Bocsánat, azt elfelejtettem, hogy Irmscher! :( Már megint nem látszanak a képek, ez a rohadt munkahelyi gépem megöl agyilag. Majd megpróbálom javítani.

Elküldve
lássuk a képet ! tényleg kiváncsi vagyok.

Valamiért nem hajlandó azt a képet berakni, de már meg sem nyitja sajnos. No mindegy, addig is itt van az Opel Junior 1983-ból:

OPELJunior.jpg

Elküldve
Lomha!

Jó lett a pilács. :( :lol:

Köszi a tippet!

Remélem ez nem fog hamar elfáradni. :excl:

Használd egészséggel. Ezek jól bírják a strapát, de ha berosál, nyugodtan hozd vissza, kicseréljük. De nem hinném, hogy gond lesz vele, az SMD led sokkal komolyabb mint a sima.

Elküldve

Hát tényleg nem szar, az biztos. Csak valahogy kevésnek érzem. Nem tudom milyen vetélytársakkal indult, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez lenne Európa legtuningabb autója.

Elküldve

Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :( :excl:

Elküldve
A Kadett, fél órával azután, hogy elhoztam a régi gazdájától:

Hát eléggé lerúgtad azóta... :( :lol:

Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :lol: :excl:

Nem kizárt a dolog. :lol:

Elküldve
Hát ez nagyon gáz... :excl:

Ez nem fake? Ha nem lenne rajta a jel, még csak az eszembe se jutna, hogy ez opel is lehet...

Olyannyira nem fake, hogy erről mintázták a B Corsát.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.