ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 rasztahajú négert inkább nem kérünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 és egy rasztahajú néger csóka aki egy Opel Astra Caravan hátsó részében Mohitó koktélt kever, közben a kocsiból száll a cigifüst. :) :) :) ehh ez jó! Erről jut eszembe, hogy be kell raknom 1 kemping asztalt meg székeket, ha már jobb lesz az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 rasztahajú négert inkább nem kérünk! :) Megelőztél. De igazad van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ehh ez jó! Erről jut eszembe, hogy be kell raknom 1 kemping asztalt meg székeket, ha már jobb lesz az idő. Asztal minek ? Székeket meg ki sem veszem a kocsiból cirka 2 éve :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Asztal minek ? Székeket meg ki sem veszem a kocsiból cirka 2 éve :D :lol: Mert akkor kipakolok a kocsi mögé, van mire rakni a hamutálat, innivalót(pia) stb. Kész lakóautó feeling. Bármikor, bárhol. Akár a belvárosban is!!!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 rasztahajú négert inkább nem kérünk! :) Pedig azok jó zenét nyomnak. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Pedig azok jó zenét nyomnak. :) :) Na ebbe a "jó" zenébe inkább ne menjünk bele. Van akinek az, van akinek más fajta/stílusú zene jön be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ebbe a "jó" zenébe inkább ne menjünk bele. Van akinek az, van akinek más fajta/stílusú zene jön be. :) :) Na mindegy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 :) Na mindegy... :) Remélem nem sértődtél meg. Én nem azt mondtam, hogy ne hallgass rasta zenét, csak ecseteltem, hogy másnak esetleg az nem tetszhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Szerintem jó lett a Mediterrán csak a klubtagok nincsenek még fent,mármint a nevek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Remélem nem sértődtél meg. Én nem azt mondtam, hogy ne hallgass rasta zenét, csak ecseteltem, hogy másnak esetleg az nem tetszhet. Nem vagyok sértődős, csak az azért rosszul esett hogy mondtam poénból valamit és lehurrogtál. Ezt is meg lehetett volna fogalmazni finoman. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Skacok milenne ha iwiwen átírnám a pécsi opelosok-at Mediterrán opel club-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem vagyok sértődős, csak az azért rosszul esett hogy mondtam poénból valamit és lehurrogtál. Ezt is meg lehetett volna fogalmazni finoman. :) :) Pedig nem annak szántam, bocsi. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Pedig nem annak szántam, bocsi. :) :) No para. Mondtam hogy nem vagyok sértődős fajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No para. Mondtam hogy nem vagyok sértődős fajta. :) OK. Nem parázok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No para. Mondtam hogy nem vagyok sértődős fajta. :) Ne legyen már ilyen mimóza mert így nem kap a szülinapjára Budapest téképet :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Skacok milenne ha iwiwen átírnám a pécsi opelosok-at Mediterrán opel club-ra? Tedd azt! Igaz van fölös meghívóm, de már így is annyi opeles felhasználó van, hogy inkább ne növeljük a számukat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Szerintem jó lett a Mediterrán csak a klubtagok nincsenek még fent,mármint a nevek. :) Kellene egy moderátor a soraitokból illetve egy személy aki foglalatoskodik a weblapokokkal. Utóbbit vállalod ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kellene egy moderátor a soraitokból illetve egy személy aki foglalatoskodik a weblapokokkal. Utóbbit vállalod ? :) :) Inkább legyen ivannorbi a moderátorunk. Ő sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz,többett van fent az oldaon is. Meg szerintem ő az eggyik legalkalmasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább legyen ivannorbi a moderátorunk. Ő sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz,többett van fent az oldaon is. Meg szerintem ő az eggyik legalkalmasabb. Aztán majd jól kimoderálom a dupla hozzászólásaidat! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább legyen ivannorbi a moderátorunk. Ő sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz,többett van fent az oldaon is. Meg szerintem ő az eggyik legalkalmasabb. Az utóbbi a http://mediterran.opelclub.hu/ karbantartása lenne :) Nos-nos-nos ? :) Moderátort döntsétek el ti - jó lenne ha szekciótok minden tagja nyilatkozna -, akkor 1 szavazat Norbira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem elsőre jó volt, és tök szuper!!! :) Igaz, egy fürdőruhás (monokinis) néni hiányzik róla (mondjuk a nagy pálmafa tövébe) :) :D Hoppá! Először az új Weboldal témát néztem meg, de látom erről már szó esett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az utóbbi a http://mediterran.opelclub.hu/ karbantartása lenne :) Nos-nos-nos ? :) Moderátort döntsétek el ti - jó lenne ha szekciótok minden tagja nyilatkozna -, akkor 1 szavazat Norbira. 2 szavazat Norbira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Aztán majd jól kimoderálom a dupla hozzászólásaidat! :D :) :lol: Úgyse teszed! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az utóbbi a http://mediterran.opelclub.hu/ karbantartása lenne :) Nos-nos-nos ? :D Moderátort döntsétek el ti - jó lenne ha szekciótok minden tagja nyilatkozna -, akkor 1 szavazat Norbira. A karbantartás mit jelent? Elég hülye vagyok a webes dolgokhoz (is) :) . Erre a feladatra talán Xray cartárs lenne a legalkalmasabb, szerintem neki ez biztosan nem okozna különösebb gondot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts