Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

látom itt a megemlékezés boldog és üde önfeledt pillanata !!! , hát én is csatlakoznék, a vitézurakhoz, e nemes neves napon !

:o

isten éltessen titeket ! kerüljön betegség ,házatokat víz hada,lovatokat rozsda, s sántaság ! :D

Elküldve
Szia.

Te ki vagy? :lol:

csáó :excl: ööö...uj pécsi opel tulaj :lol: idáig nemvolt autóm,bár megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon.ööö voltam insignia tesztvezetni is.Am Kelemen Zoltán vagyok 21 éves pécsi lakos.tervezek majd regelni ilyen opeles helyekre,itt kezdtem.mondjuk már régóta regeltem ide,de most szereztem egy opelt.nem is akármilyet :( kérdezzétek Lomha urat,neki már volt szerencséje hozzá! na igy ennyi hirtelen :lol:

Elküldve
csáó :excl: ööö...uj pécsi opel tulaj :lol: idáig nemvolt autóm,bár megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon.ööö voltam insignia tesztvezetni is.Am Kelemen Zoltán vagyok 21 éves pécsi lakos.tervezek majd regelni ilyen opeles helyekre,itt kezdtem.mondjuk már régóta regeltem ide,de most szereztem egy opelt.nem is akármilyet :( kérdezzétek Lomha urat,neki már volt szerencséje hozzá! na igy ennyi hirtelen :lol:

Nem kell a rizsa, te vetted meg Zsoltee autóját drága barátom. :lol: :lol:

Elküldve
csáó :excl: ... megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon.

Akkor itt te vagy a jobb oldalon:

93843031.jpg

Üdv ismét köztünk. Remélem sok örömöd lesz az új gépedben.

Elküldve
hy!!!ide is muszáj beirnom!!nem tud valaki s.o.s.-be egy bordáskereket/tárcsát B omegára a vezérmütengelyre?x20se-re kéne de szetem NE is jó rá!!!tegnapra kéne!!!

Holnap nézek neked bent, de szerintem beszélj Kojakkal vagy Kutyival, hátha van nekik.

Elküldve
Holnap nézek neked bent, de szerintem beszélj Kojakkal vagy Kutyival, hátha van nekik.
tegnapra kell baxod!!azaz max pécsröl vagy siklósról vagy a környékröl!!engem szekálnak vele mert már kell a sóginak az autó a kölkök miatt!! :excl:
Elküldve
tegnapra kell baxod!!azaz max pécsröl vagy siklósról vagy a környékröl!!engem szekálnak vele mert már kell a sóginak az autó a kölkök miatt!! :excl:

Akkor add oda nekik a tiédet! :(

Elküldve

Ide is berakom, hátha valamelyik Omegás kollega ilyesmit keres:

Rondell alufelni, 8x18, ET35. Pereme itt-ott padkás, egyiket görgőzni kell. 65.000- /4db

Két felnin van Good Year Eagle NCT5 gumi, 245/40 R18, 4mm mintával. Ez a két gumi külön is eladó, 15.000- /2db

image-8FFF_4CE3F4BA.jpg

Elküldve
Elvileg mi tudunk szerezni 3700 körül, ha kell szólj.

hát ha ez nekem szólt akkor szerintem kell!de katát meg kell kérdeznem!!(hogy nem e talált)mert uj az valami 15 körül van!!vagyis annyiért talált!!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.