Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sztem a csajnak borogatnák a mellét, biztos elmúlna :) Én spec nem emlékszem erre, de igazából mindegy is volt mi szól :D

De ő még remélhetőleg fejlődik majd. :)

Itt biztos jobban tetszenek.

Mondjuk emlékezni én sem emlékszem, de ettől még lehetett. :( :o

Elküldve

Üdv Németországból. Már 1 hetet lehúztam a klinikán, nagyrészt beköltöztünk a "szolgálati lakásba", jó pár dolog hiányzik még, pl. internet, de lassan minden remélem összejön.

Elküldve
Üdv Németországból. Már 1 hetet lehúztam a klinikán, nagyrészt beköltöztünk a "szolgálati lakásba", jó pár dolog hiányzik még, pl. internet, de lassan minden remélem összejön.

üdv. ! :D net az kell az alap :) meg a csajok és a sör :) pálinka,,, :o

Elküldve
üdv. ! :D net az kell az alap :) meg a csajok és a sör :) pálinka,,, :o

Baràtnőjével ment.Tehát már csak pia kell. Meg net :#

Elküldve
ma történt hogy egy wv LT (teher izé mizé) motorterében tanyáztam le ez nem extra nálam ,de az igen hogy rányúltam egy tyúktojásra (egy motortérben!!! jobb esetben a gatyámban is van kettő meg a hűtőben is van otthon jaaa aza a tartalék jaaa :( no ) a vízcső közelében (ott ott !!) szerinted ZÁP volt ?? :o baxki ! ilyen egy büdös gennyyót még nem szagoltam ! :D menekülés egy külön sztori volt . még aki kint állt ,az is érezte! kb. úgy 6 méterről is ! azt a rohadt ! :)

nőne össze a segge a tyúknak aki oda tojta ! :( :)

Ne a tyúkot szidjad, valószínűbb, hogy egy nyest dugta oda a lopott tojást...

direkt ide írom ! AEZ 7x15 ET38 4 db. 25e !!!!!! ákciós ! olyan mint a kadettemen volt legutóbbin a bordón.

5 ágú szép felni !

Dobhatnál egy képet...

Elküldve
Ne a tyúkot szidjad, valószínűbb, hogy egy nyest dugta oda a lopott tojást...

Dobhatnál egy képet...

Norbi ! ha dobok biztosan meg is veszed ! :o tényleg megér bőven ennyit ! a bordó kadettemen volt ilyen . szép forma.

Elküldve
mijjez a punyesz itt ? semmi élet...

Hát, jön a tél...

Norbi ! ha dobok biztosan meg is veszed ! :D tényleg megér bőven ennyit ! a bordó kadettemen volt ilyen . szép forma.

Tényleg pofás darab.

Játszósnak sok, mindennapi használatra meg nem igazán van szükségem rá. Ha mégis ez lenne a sorsa, akkor viszont ráférne egy kis javítás. És akkor mi lenne a hullaszállító-style-lal?

Még meggondolom. :o

Ha valakinek kell, vigye nyugodtan, akkor legalább eldől a kérdés...

Elküldve

simán feketére festeném :D nekem is az jön be .

Hát, jön a tél...

pont ilyenkor kell többet olvasgatni :o legalábbis én ilyenkor szoktam többet.

Elküldve

Az a baj, hogy el kéne költeni egy csomó pénzt a vasra...

Ráférne egy komoly lakatosmunka, ebből kifolyólag a fényezés is elkerülhetetlen, kellene venni hátsó gátlókat (szintszabályozós), a mocitetőt is rendbe kéne rakni... :o

Elküldve

én a felnivel kezdeném ! :D amúgy ha akarnál venni épp , akkor ennyiért nem kapnál tuti ......

szitszabályzós minek neked ?? van jó rugóm ami nem lóg .... kombi is.... kasztnis meg van itt mohácson jó is meg megfizethető... mi is a gond? :o

pénz ? hááát,, az a legkevesebb ! :) vagyunk így ezzel többen is így :) fene ebbe a csuda nagy jólétbe ami itt van ebben a rohadt országban..... ország,,,, "-----"

hm....

Elküldve
én a felnivel kezdeném ! :) amúgy ha akarnál venni épp , akkor ennyiért nem kapnál tuti ......

szitszabályzós minek neked ?? van jó rugóm ami nem lóg .... kombi is.... kasztnis meg van itt mohácson jó is meg megfizethető... mi is a gond? :D

pénz ? hááát,, az a legkevesebb ! :( vagyunk így ezzel többen is így :) fene ebbe a csuda nagy jólétbe ami itt van ebben a rohadt országban..... ország,,,, "-----"

hm....

Én a felnivel kezdtem, hétvégén. :(

Kicsit kifényesedett, és ahol kellett, kapott alapozót.

Holnap jön a szín (még lehet, hogy ződ lesz, az van) és a lakk, csak legyen jó idő. :o

Elküldve
Norbi egy mail cím sokat lenditene az ügyön !

Miért nem teszed fel? Igaz most nem akarok másikat, de megnézném. :)

Az a baj, hogy el kéne költeni egy csomó pénzt a vasra...

Ráférne egy komoly lakatosmunka, ebből kifolyólag a fényezés is elkerülhetetlen, kellene venni hátsó gátlókat (szintszabályozós), a mocitetőt is rendbe kéne rakni... :)

Megveszed, a Caliét eladod, még nyerhetsz is rajta. (kibicnek semmi sem drága) :( :o :D

Elküldve

a képtáram nem valami stabil . :) mailban elküldtem norbinak lehet ő feltuggggya tenni ide ha szépen meg is kérem :D plííííz modi bácsi lécci lécci :o :)

Elküldve
a képtáram nem valami stabil . :) mailban elküldtem norbinak lehet ő feltuggggya tenni ide ha szépen meg is kérem :D plííííz modi bácsi lécci lécci :o :)

felni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
amúgy ha akarnál venni épp , akkor ennyiért nem kapnál tuti ......

Ez biztos így van.

szitszabályzós minek neked ?? van jó rugóm ami nem lóg .... kombi is....

Hát mert az olyan jó. :) Majdnem air-ride :D

kasztnis meg van itt mohácson jó is meg megfizethető... mi is a gond? :o

Rohad a küszöb, a hátsó kerékdob, meg még ki tudja mi. Hiába, a szabad ég alatt lakik (az utóbbi 6 évben biztos), és már 13 éves. A mocitető is okádék... Egy hete a csomagtérajtómat is megnyomták... No meg a jégverés nyomai... Ha ezt mind megcsináltatnám, az kb. teljes kasztnimunka, teljes fényezés. A motor sem a régi... Szóval lenne vele munka bőven. Eladni meg nem lenne szívem (fél milláért dobjam ki, és vegyek egy másik lutrit?)

Elküldve

ennyiért tényleg okés nagyon ! nekem nem kell mert nincs mire amire jó lenne azon meg van . kadetten jó volt az ilyen felnim mint ez . bírta a szembe bele bombát az útfelmarásba !!!!! azt hittem minden szét megy . de nem ! vaccsi új gumival grrrrrrrrrr nem gyengén lepődtem meg hogy felninek semmi baja nem lett . valamit csak tud az AEZ.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.