gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább nézd meg magad is. :) Tehát még1x http://mediterran.opelclub.hu Megnéztem....magam is. Ilyet feltételezni! :) :) Ua. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Biztos fejlesztés alatt van az oldal. :) Egyébként gartula nektek és sok sikert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 jóvanna. Pedig megy az oldal. :) Most megyek non ranked BF2-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megnéztem....magam is. Ilyet feltételezni! :) :) Ua. Ctrl+F5 bill komb. ürisd a casht... nem frissit a böngésződ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A csapat logo még javítva lesz... péntekre lesz végleges. Addig pici türelem. Most mára ennyi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ctrl+F5 bill komb. ürisd a casht... nem frissit a böngésződ. Nem a cache-vel van gond... Nekem sem megy. Most megpróbáltam pedig Ctrl+F5el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megszúrom magam! Az explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. :) Melik? IE7-ben tök ok. Keresek valahol IE6-ot, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megnéztem....magam is. Ilyet feltételezni! :) :) Ua. Pedig nekemis műxik. Céééép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Melik? IE7-ben tök ok. Keresek valahol IE6-ot, megnézem. Nekem IE7el nem megy. :) Sztem úgy értette hogy nem elérhető az oldal. Nem az hogy IEben nem jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én szúrom magam tökön:-) több helyről csekkoltam és minden böngészőben ok. "NEM MEGY" dolgot fejtsük mán ki. Pl screenshot? Nem gépelted el az oldal címét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nálam is csak kiszolgáló nemtalálhatót ír... hemi hogyvan ez 1 szeró és vhost van beálítva gondolom? mármint ami sz aldomainokat a megfelelő munkakönyvtárba irányítja http://mediterran.opelclub.hu <<<< ezen néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Most megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én mindig a megadott linkekre nyomkodtam, próbáltam ctrl+F5, manuálisan törölni a cache-t, de semmi. Most rebootolok Leopardba, azt megnézem a Safari mit kezd vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ok. Megnéznétek nekem ezeket is: Kecso klub Debrecen weblap Köszi a segítséget:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ok. Megnéznétek nekem ezeket is: Kecso klub Debrecen weblap Köszi a segítséget:) A mediterránnal együtt mostmár megy mind. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ok. Megnéznétek nekem ezeket is: Kecso klub Debrecen weblap Köszi a segítséget:) ezek teljesen rendben vannak Ie7 ből és Firefoxból is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A mediterránnal együtt mostmár megy mind. :) Írd ide a címet pls amin neked megy... köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Írd ide a címet pls amin neked megy... köszi :) Linkekre kattintottam én is. :) Klatty Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Linkekre kattintottam én is. :) Klatty Adíg értem én csak nekemsem akaródzik bejönni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Linkekre kattintottam én is. :) Klatty Én most tapipadot haszálok de műxik :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem teljesen érteni:) Az összes aldomain egyformán van konfigolva... ELvben a www.opelclub.hu nak se kellene akoo menni.. no mind1. Holnap is nézd meg:) Sziasztok, mentem haze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem teljesen érteni:) Az összes aldomain egyformán van konfigolva... ELvben a www.opelclub.hu nak se kellene akoo menni.. no mind1. Holnap is nézd meg:) Sziasztok, mentem haze. Először nem jött be, de késöbb azaz most már bejön. Vmi zavar volt az éterben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem elsőre jó volt, és tök szuper!!! :) Igaz, egy fürdőruhás (monokinis) néni hiányzik róla (mondjuk a nagy pálmafa tövébe) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem elsőre jó volt, és tök szuper!!! :) Igaz, egy fürdőruhás (monokinis) néni hiányzik róla (mondjuk a nagy pálmafa tövébe) :lol: :lol: és egy rasztahajú néger csóka aki egy Opel Astra Caravan hátsó részében Mohitó koktélt kever, közben a kocsiból száll a cigifüst. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts