Lomha 8V Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 MOTE Évzáró 2010, Ring Fogadó - Mogyoród - 2010.november 13. ide megy valaki?? :) Biztos... ...hogy én nem. :D
ivannorbi Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Elküldve Szeptember27, 2010 Biztos... ...hogy én nem. :D Mé, má megin nem kaptál szállást :) :D :D :D
kojakarettenetes Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Itt vannak képek a felniről. Felpróbáltam a felniket, és éppen jók lettek. Hátul még 5mm hely maradt a gumi és a műanyag betét között terhelésnél. Ahogy néztem elöl inkább necces, de ott viszont messzebb van a kerék a műanyag betéttől. Hátul kanyarban engednek a szilentek is valamennyit. Akkor még beleérhet. De most nézem a képeket, olyan magas, hogy át lehet alatta szaladni. Csak nem fog beleérni. :)
Tiu Elküldve Szeptember28, 2010 Elküldve Szeptember28, 2010 Hátul kanyarban engednek a szilentek is valamennyit. Akkor még beleérhet. De most nézem a képeket, olyan magas, hogy át lehet alatta szaladni. Csak nem fog beleérni. :D Köszi. :D Lehet majd tavasszal, mikor felkerülnek alakítok a betéteken kicsit hőlégfúvóval. Nincs ültetve az biztos, de ezeknek a rugózása: beleteszek egy labdát hátra, és leül 10 cm-t. :) :D Azért mikor próbáltuk, ketten ültek a csomagtartóban, én a hátsó ülésen és nem ért bele.
omcsi Elküldve Szeptember28, 2010 Elküldve Szeptember28, 2010 Köszi. :D :) Kezdek igazat adni azoknak, akik azt mondják, ha egyszer elkezd az ember valamiféle csinosítást, akkor nincs vége. Most látszik, hogy a következő lépés lehetne a lökösök színre fújása, és az oldal díszcsíkok levétele. :D Na, nem álmodozom tovább. :D igen ezt jól látod ,én is így jártam ,dobok egy -két képet ha valakit érdekel nézze meg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0155...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0161...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/1022764...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0136...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/n_vtele...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/5825269...ltoltes.hu_.jpg
Tiu Elküldve Szeptember29, 2010 Elküldve Szeptember29, 2010 igen ezt jól látod ,én is így jártam ,dobok egy -két képet ha valakit érdekel nézze meg ... Jók, az Opel jel ötletes. :)
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2010 Szerző Elküldve Szeptember29, 2010 Jó az az opel jel, csak szerintem egy kicsit erős a ledek fénye. Legalábbis a képeken úgy tűnik. :)
opzsolt Elküldve Szeptember29, 2010 Elküldve Szeptember29, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :) 740.- beszer áron /db.
Tiu Elküldve Szeptember29, 2010 Elküldve Szeptember29, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :D 740.- beszer áron /db. OK. Köszi. :D Írj pü-ben egy számlaszámot, elutalom és majd egyszer összefutunk, akkor megkapom. :D Ha jó így. :)
Tiu Elküldve Október3, 2010 Elküldve Október3, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :D 740.- beszer áron /db. A Zsolti elhozta ma a szilenteket (nem volt jobb dolga) :D Közben beszervezte kojakot és Lomhát is, így összejött egy mini mediterrán tali. Jó volt összefutni pár percre. :D Zsolti! Köszi a biszbaszokat. :D :)
opzsolt Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 szííívesen !!! :D jót autóztam rámfért egy kis lazítás ! (ma már egy opel komplett futóművét újítom egy kínlódás a sok berohadt csavar ..... :) kell a pihi néha .... ) jaja ! tényleg pont jól jött ki a dolog :D Kojakékat elnézve jó lehetett a 7végéjük :D élni tudni kell :D :D Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!!
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 szííívesen !!! :D jót autóztam rámfért egy kis lazítás ! (ma már egy opel komplett futóművét újítom egy kínlódás a sok berohadt csavar ..... :) kell a pihi néha .... ) jaja ! tényleg pont jól jött ki a dolog ;) Kojakékat elnézve jó lehetett a 7végéjük :P élni tudni kell :P :D Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!! Kellemes kis spontán összejövetel volt. :D A hétvége meg igazi pesti wellnessezés volt Egykutynál. Ping pong-galéas pálinkával, meg sok sörrel. ÉS sok húsos, zsíros kajával. :D :D :D
kori Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!! Köszi a lehetőséget. Lehet, holnap le is nézek feléd, úgyis rossz időt mond, nem lehet a házam tetejét javítani :)
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Szerző Elküldve Október6, 2010 Dombóváron nem jár véletlenül valaki? :)
Tiu Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 Dombóváron nem jár véletlenül valaki? :) Nincs tervben, de mi kell? :D
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Szerző Elküldve Október6, 2010 Nincs tervben, de mi kell? :) Nem fontos, csak a megrendelt opeles párnákat próbálom eljuttatni hozzám. Annyiért postázzák (1700), amennyiért én is el tudnék menni érte kocsival, és azt legalább még élvezném is. Igaz, ahhoz light-osan kéne nyomni, és ez a Mecseken keresztül számomra nehezen kivitelezhető... Valahol a pusztában még el tudnék furikázni 90-100-al 5-ben, de a Mecseken át? :D Na jó, valahol ott is elég a 90-100... :D :D
Tiu Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 Nem fontos, csak a megrendelt opeles párnákat próbálom eljuttatni hozzám. Annyiért postázzák (1700), amennyiért én is el tudnék menni érte kocsival, és azt legalább még élvezném is. Igaz, ahhoz light-osan kéne nyomni, és ez a Mecseken keresztül számomra nehezen kivitelezhető... Valahol a pusztában még el tudnék furikázni 90-100-al 5-ben, de a Mecseken át? :D Na jó, valahol ott is elég a 90-100... :D :P Ja, én tudnám messzebb hozni Pécstől, az nem jó ? :) :D :D Mecseken keresztül, ha megkéred Lomhát, biztos elkísér. :D
egykuty Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 ... pesti wellnessezés volt... pesti a nénikéd, szszm az alföld része. :)
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Szerző Elküldve Október7, 2010 Ja, én tudnám messzebb hozni Pécstől, az nem jó ? :D :D :D Ez jó ötlet... :P :D Mecseken keresztül, ha megkéred Lomhát, biztos elkísér. :D Sőt, talán el is visz végre egy kis élményautózásra... :) Csak ez nem lenne gazdaságos az adott probléma megoldására... :D
Lomha 8V Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Sőt, talán el is visz végre egy kis élményautózásra... :) Csak ez nem lenne gazdaságos az adott probléma megoldására... :D Hát igen, nálad kimarad a sok tankolás, de sajnos ugyanez a helyzet az élvezeti faktorral is. :D :D
omcsi Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Boldog szülinapot Andrew! :) Szülinapodra barátom nem tudom, mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok, és ha ezt nem bírja vágyatok igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Szerző Elküldve Október7, 2010 Hát igen, nálad kimarad a sok tankolás, de sajnos ugyanez a helyzet az élvezeti faktorral is. :D :D De van élvezeti traktor... :) :D Boldog szülinapot Andrew! :D Csatlakozom! Boldog szülinapot! Gyújts rá egy vízipipára! :D
Recommended Posts