Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Látom vízálló a gipszed. ;) :D :D

Ha nem, és még nem veszik le addig, akkor lehet, kezdheted fóliázni. :D

Már 3 hete nincs rajtam a gipsz. A múlt héten még 2 mankóval jártam, ezen a héten többnyire már csak 1-el, ma meg már próbálok segédeszköz nélkül közlekedni (lakáson belül).

Pedig lassan kezdődik a szarvasbőgés, a sánta bikáknak nem sok esélyük van ilyenkor... ^_^

Elküldve
Már 3 hete nincs rajtam a gipsz. A múlt héten még 2 mankóval jártam, ezen a héten többnyire már csak 1-el, ma meg már próbálok segédeszköz nélkül közlekedni (lakáson belül).

Pedig lassan kezdődik a szarvasbőgés, a sánta bikáknak nem sok esélyük van ilyenkor... ^_^

Végre valami jó hír. :D :D Csak edzeni, hadd szokja. ;)

Akkor arra vigyázz, nehogy újra sánta legyél. :D :D :D

Elküldve

Sztem mindenki süsse el most a jó poénjait, így nem a talin fog a csődör megsértődni ^_^

Amúgy egyik kollegám pont vadászás közben sérült le. Részleges bokaszalag szakadása lett.

Elküldve
Mi a szösz? ^_^

A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint.

Elküldve

Te aztán kipihentél.

Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem ^_^

Elküldve
A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint.

Már azt hittem, hogy nem kapok konkrét választ... ^_^ :D

Elküldve
Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem ^_^

Hát akkor jobbulást. :D

Elküldve

Na húzzá' el a 197-be. ^_^ :D :D :D

Elküldve
Te aztán kipihentél.

Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem :D

Ez túl ratyi kifogás, ettől még meg kell rendezned a Mediterrán Opel Club szokásos, éves "medencepusztító" partiját! :D

Ui: Jobbulást! ^_^

Elküldve
Te aztán kipihentél.

Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem :D

Tényleg jobbulást Neked, remélem már túl vagy rajta. :D ^_^

Elküldve

Elkészült az autó elejére a G díszrács :D , már nagyon untam ezt a Tátra teherautós formát. Most szárad, még majd össze kell raknom.

Ha már fényezni kellett, az erősen szürkülő kilincsek is színre lettek fújva. Szidtam aki megtervezte a belső kilincsburkolatot, mert biztos én nem tudom a titkot :D , de ahhoz, hogy kijöjjön a kilincs, el kellett állítani a jól működő rudazatot. Majd állítgathatom mikor rakom össze. ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.