Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az mi volt? Mesélj ! ^_^ :D

Vasárnap kint voltam a pogányi EVO gyorsuláson és egy Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI-t kétszer is megkínáltam 1 másodperccel 402 méteren! :D

Elküldve
Vasárnap kint voltam a pogányi EVO gyorsuláson és egy Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI-t kétszer is megkínáltam 1 másodperccel 402 méteren! :D

Gratula! :D

Nem is reklámoztad, hogy mész a gyorsulásra. Nem mintha itthon lettem volna ^_^

Elküldve
Egy timeslip-et tartottam meg, azon 1/4 mérföld, 16.427 sec.

És még azt mondják nekem, hogy jobban megy az NE-nél az Firebird 5.0 V8 170 LE-vel. Meg a dögnehéz Chevy van 6.0, vagy 6,6-os motorral .^_^ :D

Érzésre mindkettő a 2.7-es szívó diesel Kia Pregionkra emlékeztet. :D :D

Elküldve
Bazzeg akkor gyakoroljál. Szerintem minimum 15,7-et kellene menned.

Ne-vel egyszer mentem 15,99-et.

Meg is lett volna, ha úgy ki lett volna pakolva mint a tiéd! De én teljesen utcai módon mentem! ^_^

Elküldve
Mutatós darabok :D

Beleférsz? ^_^

Kocsog! :D Ha a gyári GSi ülésben elfértem, akkor bármiben el fogok! Annál szűkebb maximum a csővázas ülés lehet. :D

Elküldve

Grat Lomha. Mi aznap indultunk nyaralni és ma értünk haza. Jó volt. Sok Astrát és Insigniát láttunk az olaszoknál és az osztrákoknál. Még H Astra és D Corsa fordult elő, az olaszoknál még A Meriva volt sok, C Vectra kevés volt, de a többi Opel típus mintha nem is létezne. Osszesen 4 db B Omegát láttam, amiből egy lengyel volt.

Boldogat doki és Tiu. Remélem szeptemberben ihatunk az egészségetekre.

Elküldve

Ma megtörtént a kinyomócsapágy csere. :D

Köszi opzsoltnak a távsegítséget, és kojaknak a szerszámokat. :D ^_^

A csapágy nyikorgott kicsit hidegebb időben, így kapott SKF-et.

A szerkezet és a tárcsa SACHS, még elmegy egy darbig. :D

Elküldve
Ma megtörtént a kinyomócsapágy csere. :D

Köszi opzsoltnak a távsegítséget, és kojaknak a szerszámokat. :D ^_^

A csapágy nyikorgott kicsit hidegebb időben, így kapott SKF-et.

A szerkezet és a tárcsa SACHS, még elmegy egy darbig. :D

nincs mit :D ja hogy volt szülcsi napcsi? akkor isten éltessen soká ! /édes borral nem koccintok/ ;)

Elküldve
Pipa mindenképpen, Boci kölcsönállat volt, Bomiéké, ha jönnek, akkor lesz, egyébként marad az asszony, ha lesz kedve eljönni.

Vettem ki szabit már oda, úgy hogy nincs már akadálya a dolognak.

Minden omegás dolgozik hétvégén?! ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.