Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jövő héte kész lesz a kocsi,legalábbis úgy néz ki. :) Akkor lesz csak keret a váltóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Akkor addig csak kímélő üzemmódban közlekedsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Akkor addig csak kímélő üzemmódban közlekedsz? Addig sajnos sehogy mert a darab még aváltóban van,meghát igy kifröcsizi az olajat is. Már ami maradt benne,Ha levan szedve csinálok róla képet,csak egy kicsit letisztítom mert tiszta olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ma csináltam jobb képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hát ez szép lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ma csináltam jobb képeket. Huha nagyon szép lett tényleg... mintha NEW lenne lehet nekem is ezt kellene csinálnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Huha nagyon szép lett tényleg... mintha NEW lenne lehet nekem is ezt kellene csinálnom :) Még emlékszem arra a havas január 29-ére, amikor átvettük az autót, tegnap ugyanaz az érzés fogott el, mintha az a 10 év el se telt volna. Jó munkát végzett az öreg. Mondtam neki, hogy majd Opel klub ügyben beszélhetnénk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Oké, részemről maradsz Lomha! :) Most legalább megvagy az iWiW-en is! :) Milyen egzotikus állatot tartasz? Visszajelöltelek! :) Honnan veszed az egzotikus állatot?Semmilyen állatom nincs, hol láttad ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 norbi egy kérdés volt időd megírni a szöveget mert nagyon kitenném a képek mellé,,, :) a képek már kintvannak RÉGIO Nem látni egyikünk kezét sem, csak nem hideg volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ma csináltam jobb képeket. Ez sukár lett!Nagyon szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kojak!Rosszul mondták, nem ET49, hanem 48, 4db kellene, mindegy milyen csak ugyanolyan legyen az összes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ej Lomha, mi nőtt a képed alá? :) Üdv a klubban! :) Mikor iszunk rá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Üdv a klubban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszönöm az üdvözléseket, és külön köszönet mélykék Úrnak a megelőlegezett bizalomért! :) Sanyikám, szerintem a következő tali(amire fuvart keresek) épp jó lesz egy "iszunk rá"-ra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ma csináltam jobb képeket. Jó lett az új avatarod, a szép autóval. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kojak!Rosszul mondták, nem ET49, hanem 48, 4db kellene, mindegy milyen csak ugyanolyan legyen az összes. Van ET48 Opelhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Srácok faca lett az oldalatokon a logó! Pedig én már a kecskebakot is ajánlottam volna, de Hemi nagyon eltalálta a dolgot, ezért csendben is maradok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Tényleg szép. :) Graulálok az új oldalhoz, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Üdv a klubban! Csatlakozom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Xray, Lomha 8V, Ha gondoljátok, tudok még nyomtatni az Alapító Okiratból a következő talira. Szerintem mindenki alá fogja írni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No nem csak az oldal, hanem a fórum "cuccok" is elkészültek,pl csoport logo: Feldobom a www.opelclub.hu -ra is, hogy van új klub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Srácok faca lett az oldalatokon a logó! Pedig én már a kecskebakot is ajánlottam volna, de Hemi nagyon eltalálta a dolgot, ezért csendben is maradok. :) Megszúrom magam! Az explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megszúrom magam! Az explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot. :) Sztem az oldal van fejlesztés alatt, azért nem. Vagy? Lomha: Ha Pécsre eljutsz, akkor bárki elvisz, pl. én is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No nem csak az oldal, hanem a fórum "cuccok" is elkészültek,pl csoport logo: Feldobom a www.opelclub.hu -ra is, hogy van új klub:) Már meg is jelent az avatarunk alatt. :) :) :) Ezt a logot kerestem. Köszi. - a meghajlós smile helye - Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Sztem az oldal van fejlesztés alatt, azért nem. Vagy? Lomha: Ha Pécsre eljutsz, akkor bárki elvisz, pl. én is! :) Inkább nézd meg magad is. :) Tehát még1x http://mediterran.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts