Alex.79 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Lehet h plázához én is kimegyek ha lesz valami. Mert holnap reggel irány a balcsi.
ivannorbi Elküldve Július23, 2010 Szerző Elküldve Július23, 2010 Gyere. A Kori azt mondta, hogy 7-8 között indulnak, eljönnek értem, és úgy megyünk a Plázához.
opzsolt Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 valaki megy Blitzre ?? izé jövőhéten lesz :rolleyes: mintha valami későbbre emlékeztem volna .....
Tiu Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 valaki megy Blitzre ?? izé jövőhéten lesz <_< mintha valami későbbre emlékeztem volna ..... Mi megyünk, csütörtök estétől. Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok. Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes: Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_-
kori Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Lomha sajnos nem jön :rolleyes: Mi péntek du megyünk, vasárnapig.
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Mi megyünk, csütörtök estétől. Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok. Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes: Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_- hi ! no akkor leszünk páran innét is <_< na ennek örülök :D egy kicsit a sátrazós dologtól tartok de hát csak lesz valahogy .
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Lomha sajnos nem jön :rolleyes: Mi péntek du megyünk, vasárnapig. én is péntek délutántól megyek valószínüleg Siófok felé .
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Lomha valami rendezvényi dolgon izémizézik ...tüsténkedik ! :rolleyes:
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Remélem mindenki rendben hazaért.Mi Hőgyészen álltunk egy fél órát karambol miatt. Tiu. Itt a megoldás a csattogó hidrotőke kiszűrésére: http://www.amazon.co.uk/Silverline-154006-...e/dp/B001C0RYPG
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 minden ok volt ! mijjjen garambol? Hőgyész belterületén egy Saab 9-3 cabriot zúztak össze. Sztem az árokba mehetett, mert másik autó nem volt összetörve.
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Remélem mindenki rendben hazaért.Mi Hőgyészen álltunk egy fél órát karambol miatt. Tiu. Itt a megoldás a csattogó hidrotőke kiszűrésére: http://www.amazon.co.uk/Silverline-154006-...e/dp/B001C0RYPG Köszi, :D :wacko:
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Látom, rendben hazaértetek. Jót buliztunk. :wacko: :wacko: :D
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Látom, rendben hazaértetek. Jót buliztunk. :P :wacko: :D jóóót ! örültél gondolom a "fuvarnak" :wacko: :D a kompromittáló hangfelvételeket csak az ügyvédem jóváhagyásával teheted közkincsé ! :D állítólag rendelkezel ilyenekkel? :wacko:
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Hőgyész belterületén egy Saab 9-3 cabriot zúztak össze. Sztem az árokba mehetett, mert másik autó nem volt összetörve. a bulihuligánok biztosan gabrinyóztak oszt nagy volt a "töltés" :D mikor jöttem ki az utcából ott a kempingnél 3 jólmegtermett erősre ivott mercédeszes nyitott tetős hátra kiülünk és gexi vagányak vagyunk fiatal dobálta a bombás üveget kifelé a vasból . naaaa mondom neszeneked Balatoni buli szánsájn nyaralás lazulás .... de ennélkül nem ment volna ? vagy rontja a buli fílinget ha nem dobálom szét a ganyét ? de tudtam volna szájba verni ....komolyan bicska nyitogató viselkedés...
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 jóóót ! örültél gondolom a "fuvarnak" :wacko: ;) a kompromittáló hangfelvételeket csak az ügyvédem jóváhagyásával teheted közkincsé ! ;) állítólag rendelkezel ilyenekkel? :D Ilyen előferdül, lehet legközelebb fordítva lesz. :wacko: :P Ha már mi sem segítünk egymásnak, akkor megette a fene az egészet. ;) Semmiféle hangfelvétellel nem rendelkezem. :D Ki mondta ezt? VIDEOM VAN !!! :P ;) :wacko: (de külön csak Neked :D )
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Különben nem látszik rajta semmi, csak néha az "Idegeneknek belépni tilos!" tábla. :wacko: A hangját is alig hallani, ráadásul a telefon automatára volt állítva, (vagyis semmi nem volt beállítva) így fél perc után lelőtte magát. :D :wacko:
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Fater elhúzott haza digit szerint max 152 km/h volt. Háromnegyed óra alatt Kaposváron voltunk. :D :wacko: :wacko:
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Fater elhúzott haza digit szerint max 152 km/h volt. Háromnegyed óra alatt Kaposváron voltunk. :wacko: :wacko: :wacko: Jah, a hiányzó lóerőket bátorsággal pótoltátok? :D :D Nem semmi, azért az már veszélyes szerintem, de az őrangyalok vigyáztak. :D
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :D jó volt vazzzzeg !
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :D jó volt vazzzzeg ! Szombati reggelink: Tojásrántotta kadettos módra -hozzávalók 3-5 fő részeg, vagy másnapos kadettos (szakácsnak) -tojás -só -szalonna -vöröshagyma -étolaj, vagy zsír -házi pálinka -szamócás kölyökpezsgő -házi vörös bor -sör (lehetőleg kőbányai) -kicsi ön és közveszélyes legalább 30 éves gázpalack, tetején égőfejjel Elkészítés -hossza háborgás a hagymapucolás körül (ezzel kezdődik is a lemorzsolódás) -szalonnaszelés Opelosfater módra, 30 dkg-ból max 5-6 szelet -olaj melegítése, leégetése -hagyma bele -hagyma egyik része még nyers, a másik már 3 perce fekete -tojás hozzáadása (szalonna kimaradt) -szalonna hozzáadása (mire fél cm vastagon leégett a tojás, majdnem sülni kezd a szalonna) -remek illatokra megjelennek a lemorzsolódott szakácsok -szabadprogramként a maradék fűszer (stampó pálesz, bor, sör, szamócás kölyökpezsgő hozzáadása) -só öncélú hozzáadása ízlés szerint -tálalás fazékban, köret: döbbent arcok
kori Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :wacko: jó volt vazzzzeg ! Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni.
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni. kadett hátsó kerékkel a fless ! alá pakolni az omit váááááá!! :wacko:
Tiu Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :wacko: jó volt vazzzzeg ! Jót buliztunk. :wacko: :D Legközelebb, majd Kecskeméten talizunk. :wacko: (ha odaérünk, de remélem ott leszünk)
Recommended Posts