Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tényleg, Gergő! Neked nem kell valami Astra Caravan bontásból? Fel akartalak hívni, de sajnos mikor behányt a telefonom, a Te számod is elveszett.

Esetleg vmi jó sportülés, meg 3. féklámpa.Vagy vmi ritkaság.

Elküldve
Gondolom az ülések mintája nem azonos (mármint a vászon része), arra gondoltam hogy azt kárpitossal cseréltetem...

Fejtámla van hozzá? Képet lőhetnél róla...

Ok, úgyis kell mennem képeket csinálni Kutyinak pár cuccról, akkor lövök neked is.

Elküldve
Helló!

Te mennyiért tudnál szerezni és berakni? Az én órám 260-ig van és alúl a tégla kijelzős 2 soros,ha jó bele az egy soros is nekem mindegy melyik. Csak működjön a km óra és a fordulatszámmérő.

Csak azért kérdezem hogy mennyit kéne szereznem.

Én lebontok mindent csak az óra rögzítő csavarokat hagyom bent meg visszateszem a kormányt és a kormánykapcsolót.

hi!

utána nézek . évjárata ? stb??? pöcs tudja mennyi lenne ...... örüljünk ha van egyáltalán....

dobj adatokat !

Elküldve
Valvoline Durablend 10W-40 5l 6500

Na, Sanyikám!

Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni?

Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét).

Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később.

A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni...

Elküldve
hi!

utána nézek . évjárata ? stb??? pöcs tudja mennyi lenne ...... örüljünk ha van egyáltalán....

dobj adatokat !

96' 12. havi 2.0 16V ecotec X20XEV alv.sz.W0L000036T1152768 100KW papiron De nem a gyári moci van benne. A moci 99'-es.

Elküldve
Na, Sanyikám!

Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni?

Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét).

Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később.

A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni...

drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem :rolleyes:

Elküldve
drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem ;)

A Sanyival már lebeszéltük ma délután :D

Amúgy a Balcsin is lecserélhetnéd :D

A víz tetején lengedező angolnákra azért vigyázz! :rolleyes:

Elküldve

Miért, jártál arra? ;) :D :D

Elküldve

mivel etetted meg őket??? ;)

Elküldve
Lesz még egy fekete Miragekorinak, meg egy kék egy havernak.

Meggyüttek a nyakpántok.

Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes:

Elküldve
Meggyüttek a nyakpántok.

Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes:

Sőt a "levonók" is megjöttek! ;)

Elküldve
Meggyüttek a nyakpántok.

Sajnos nem tudok kimenni! Ezen a hétvégén van itt Siklóson egy rockfesztivál, ahol a haverom állított fel egy italsátrat és ott csaposkodok. De lehet, hogy akkor majd felugrok értük valamelyik nap.

Elküldve

Emberek! Keresek ATE típusú első féknyereg párt, 256-os hűtöttre! Mivel a Delco nekem is megszorult, mint már sokaknak. Aki netán tud ilyet, ne tartsa magában.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.