Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Eléggé teljes tisztítás: belül, kívül, polír, vax, motortér tisztítás, meg minden. 24e. volt. 10 évben 1x..... Motortérről nincs kép?Kíváncsi vagyok mennyit ér egy ilyen pucera. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kéne egyik siklósi havernak 14"-es lemezfelni, ET49-es.Ha valaki környékbelinek van elfekvő, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kéne egyik siklósi havernak 14"-es lemezfelni, ET49-es.Ha valaki környékbelinek van elfekvő, ne tartsa magában. Nekem van. Hány kellene, meg milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem van. Hány kellene, meg milyen?? Megkérdeztem, ha válaszol akkor majd szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na elhoztam az autót. Bár már kicsit sötétedik, azért látszik, hogy jól sikerült. http://kepfeltoltes.hu/080212/DSC00109_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080212/DSC00111_www...ltoltes.hu_.jpg Szép lett! Rá sem ismerek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Valódi nevem Steinbrunner Tibor, de mindenki Lomhának szólít és szeretném ha ez így is maradna!Nem szeretem a saját nevem.Amúgy onnan a Lomha, hogy volt egy X20SE B Omegám és az...szerintem nem kell részleteznem. :) Oké, részemről maradsz Lomha! :) Most legalább megvagy az iWiW-en is! :) Milyen egzotikus állatot tartasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mostmár én is kezdem megjegyezni. :) A névmemóriám nem tökéletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 No comment: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 No comment: http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/33672521.jpg 4 kerekű koporsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 4 kerekű koporsó :) Kopórsonak is kicsi :) Jah Norbi Csatlakoznék ám a régióhoz,,, :lol: Szal írjatok fel a listára :) Psze csak ha van még hely :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Jah Norbi Csatlakoznék ám a régióhoz,,, :D Szal írjatok fel a listára :) Psze csak ha van még hej :) Miért, "nem fog a klaviatúrád" a tagok topikunkban? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Miért, "nem fog a klaviatúrád" a tagok topikunkban? :) :) Jah sorry nem is néztem..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Beírtalak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A nyulak sajnos most elfogytak, de kb 2 hónap és lesznek megint. Kaposváron mondjuk HAM-Piz. Jó hely, nem agyatlanul drága. Rég jártam arra, de beférünk 15-20-an? Esetleg Turul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Aki megnézte az ajándékot, mehetünk hörpinteni a Nyuvasztott Hercegbe is. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Aki megnézte az ajándékot, mehetünk hörpinteni a Nyuvasztott Hercegbe is. :lol: :) Én csak bele-bele néztem a dvd-be, de sehol nem volt benne MV6-os Omega, úgyhogy végülis nem néztem meg :) . De amúgy miért is kaptuk pont ezt a filmet? Erre még nem sikerült rájönnöm :) . Ez lett elkobozva a piacon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én csak bele-bele néztem a dvd-be, de sehol nem volt benne MV6-os Omega, úgyhogy végülis nem néztem meg :) . De amúgy miért is kaptuk pont ezt a filmet? Erre még nem sikerült rájönnöm :) . Ez lett elkobozva a piacon? :lol: Szerintem jó volt a film, csak az a baj, hogy a hangja szar. És ha megy a zene, nem lehet hallani alatta a szöveget. Úgyhogy a film felét nem hallottuk. Bár most belegondolok, a feliratot rá kellett volna tenni. :) :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Aki megnézte az ajándékot, mehetünk hörpinteni a Nyuvasztott Hercegbe is. :lol: :lol: A Nyuvasztott Herceget nem ismerem Szekundusz. :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Amúgy egy filmről beszélünk? Én valami Csillagpor-t kaptam (vagy Csillámpor-t? :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 norbi egy kérdés volt időd megírni a szöveget mert nagyon kitenném a képek mellé,,, :) a képek már kintvannak RÉGIO Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Amúgy egy filmről beszélünk? Én valami Csillagpor-t kaptam (vagy Csillámpor-t? :) ). Igen egy filmről beszélünk. :) :D Csillagpor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 norbi egy kérdés volt időd megírni a szöveget mert nagyon kitenném a képek mellé,,, :) a képek már kintvannak RÉGIO Ez nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ez nem jó? :) Dehogyisnem :) már teszem is bele :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Most, hogy nappal lett, próbálok csinálni képeket... többekközött a motortérről is, de sajnos a telóm fényképező része nem a legjobb és a képek sokszor homályosak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jut eszembe! Gergő, hol is vetted az izzókat? És hol reléztettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts