ivannorbi Elküldve Március11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2010 Mivel ma nyitottam ki nem csináltam még semmit. Akkor inkább zárj be, és csinálj valamit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Akkor inkább zárj be, és csinálj valamit! :lol: Jössz te még az én utcámba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Még nem jött meg, de biztos olyan lesz, mert ezt már láttam élőben. :) Most az elektromos rendszeremmel bajlódok, csőstül jöttek a bajok. Akarsz róla beszélni? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2010 Mivan Zsolti, voltál a Mecseken csapatni? :) Itt a CIKK. "Akarsz róla beszélni?" :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Mivan Zsolti, voltál a Mecseken csapatni? :lol: http://kepfeltoltes.hu/100311/Zs_ti_a_Mecs...ltoltes.hu_.jpg :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Zsoltikaaa...ne rejtegesd az új kerekeideeet... Mondta a Boros Gabi, hogy vettél nála felnit, elő a képekkel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mivan Zsolti, voltál a Mecseken csapatni? ;) http://kepfeltoltes.hu/100311/Zs_ti_a_Mecs...ltoltes.hu_.jpg Itt a CIKK. "Akarsz róla beszélni?" :lol: :P ;) menymá az enyém nem megy hóba,,,,,! :) nincs is téli gumim :P egy kedves pécsi mazdás kollega volt az ;) valami busz vagy mi totyogott előtte és hát veszett a lendület .... e van ha meredek és csúszik . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Zsoltikaaa...ne rejtegesd az új kerekeideeet... Mondta a Boros Gabi, hogy vettél nála felnit, elő a képekkel! :) off autón van úgy hogy az itt nem is téma ;) (amúgy meg van nála gumi jó áron nem vágom miért nem ott veszed :lol: nagyon normális a srác.ja és hibátlan a szerelés is !) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Akarsz róla beszélni? ;) :lol: na beszélni azt tud vazzeg ! hajrá várjuk ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 na beszélni azt tud vazzeg ! hajrá várjuk ! :) Úgy látszik nem tud, biztos megkapta a GSi motort. ;) Pedig érdekelt volna, milyen hibák jöttek elő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Úgy látszik nem tud, biztos megkapta a GSi motort. :P Pedig érdekelt volna, milyen hibák jöttek elő. :) nem géjesí mottorja vót?? :D vagy eddig egy 1.3 as volt benne ?? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Tényleg, mi ez a GSi motor duma? :) Hát eddig is az vót' he! :D Megjöttek ma a kerekeim, hát nem kicsit szépek. Már csak gumi kell rá. Meg kapásból kértem hozzá rejtett szelepeket is, ne csúfoskodjon ott az a gumiszelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Boldog névnapot Sanyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 nem géjesí mottorja vót?? :) vagy eddig egy 1.3 as volt benne ?? :P ;) Tényleg, mi ez a GSi motor duma? :D Hát eddig is az vót' he! ;) Megjöttek ma a kerekeim, hát nem kicsit szépek. Már csak gumi kell rá. Meg kapásból kértem hozzá rejtett szelepeket is, ne csúfoskodjon ott az a gumiszelep. Lehet, valami ezeréves dolgot olvastam, mikor GSi motort keresett. ;) Most hirtelen nem is találom. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Boldog névnapot Alex. :D Hogy megy a bót. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Köszönöm mindenkinek! Eddig csak ismerősök voltak szereltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2010 A 7 napos határidőben még benne vagyunk, úgyhogy én is gratulálok az Alex-unknak, aki tulajdonképpen nem is Alex! :D Ma (17 órakor) láttam Mohácson egy szép bordó Kadett-et az Extra(?) Pékség előtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Egy barátom keres papír nélküli F Astra Caravant bontásra! Üres kaszni is jöhet vagy komplett autó, mindegy. Aki tud ilyesmit, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2010 Egy barátom keres papír nélküli F Astra Caravant bontásra! Üres kaszni is jöhet vagy komplett autó, mindegy. Aki tud ilyesmit, ne tartsa magában. Én nem adom el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Én nem adom el... :) Pedig elég bontószökevény... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2010 Aninak Happy Birthday!!! Ja, nincs véletlenül valami hásságyi összefonódása a szülinaposnak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2010 Pedig elég bontószökevény... :D :D Hát tény, hogy kezd lepukkanni :) Pedig én úgy vigyázok rá! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2010 Jut eszembe! Ha valaki tud 4X100/15-ös lemezfelnit óccsóé, az szóljon! A tavaly leamortizált gumiknak kellene, hogy a következő pályanapon is tudjak mivel játszadozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ja, kérem akkor Boldog Szülinapot Ani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Aninak Happy Birthday!!! Mi is minden jót kívánunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts