Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
1: 99.000 Ft.

2: 7x16 ET38

3: Nem tudom milyen cég, én közvetlen a főnökkel dumáltam le CS-n.

Tényleg jól néz ki, majd megnézzük hogy füstöl. :lol: :)

Elküldve
Tényleg jól néz ki, majd megnézzük hogy füstöl. :lol: :)

Bár megtehetném, hogy ilyen kerekekkel füstöltetek! Biztos nem lenne pénzügyi gondom! ;)

Elküldve
Milyen messze van az? Mármint távolságilag.

Tessék tájékozódni egy kicsit!

INFÓ

;)

Nem az volt a kérdés, hogy ki nem megy. :lol: :)

A "nem valószínű"-ben még benne van egy kis talán.

Tehát a Te kedvedért fogalmazhatok így is:

Elképzelhető, hogy megyek... ;)

Elküldve
Jön valaki az Opel Kupára?

Ez az esemény idén is kimarad.

Mi Vadkertre és a Blitz-re szeretnénk eljutni, és persze pár Mediterrán :lol: talira.

Elküldve
Kojak. De szenyó vagy. Sztem nem látta rendesen a kérdést, mert nem csak az autója, és az autó füstje sötét :lol:

Csak bedobtam a csontot a hiénáknak, hogy tudjanak valamin rágódni...

Elküldve
Lomha. EZT láttad már? Nem sűrűn botlik ilyen cuccba az ember.

Őszintén szólva láttam, de nem tetszenek ezek. Amúgy van egy srác a Kadettesek között aki gyárt is ilyet, sokkal modernebb projectoros BMW lámpákkal, de hát nem tetszik. És ez ráadásul törött is, de azért kösz. Viszont ha találsz dupla kockát, AZONNAL VEDD MEG! :lol:

Elküldve
Sehol nem láttam kiírva, hogy mennyi a Siklós-Kiskunlacháza távolság... :)

Pécs-Kiskunlacháza Kb.165Km. Én lehet hogy megyek ha tudok motorolajat venni meg tankolni. :lol: És betudom fizetni a tagságit.

Siklós-Kiskunlacháza 189,3Km.

• 2 weeks later...
Elküldve

Holnaptól teljes nyitva tartással 7:00-16:30-ig nyitva van Gumis és autó szervizünk Újhegyen.

Egyenlőre új gumik nincsenek,csak 205/55 R16-os kínai. De bármilyen szerelést megcsinálunk.(gumicsere,defekt javítás és kisebb szerviz munkák)

Elküldve
Holnaptól teljes nyitva tartással 7:00-16:30-ig nyitva van Gumis és autó szervizünk Újhegyen.

Egyenlőre új gumik nincsenek,csak 205/55 R16-os kínai. De bármilyen szerelést megcsinálunk.(gumicsere,defekt javítás és kisebb szerviz munkák)

Lemaradt: Klubtagoknak kedvezmény. ;) :lol:

Hozzánk elég messze van, mindenesetre, sok jó kuncsaftot, és jó sok munkát. ;) :P

( a sok jó és jó sok, ahogy tetszik :) )

Elküldve

Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. :lol:

Elküldve
Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. ;)

Végre egy ismerős. :lol: ;)

A felni megjött már, és olyan is amilyennek gondoltad? :)

Elküldve
Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. :lol:

Eddig 2 garnitúra frissen fényezett fennire tettem fel gumit sérülés nélkül az eggyik 205/50 R15 a másik 195/45 és 205/45 R16 volt. plusz a sokásosak. És Tiu! Igazad van! :)

Elküldve
Végre egy ismerős. :lol: ;)

A felni megjött már, és olyan is amilyennek gondoltad? :)

Még nem jött meg, de biztos olyan lesz, mert ezt már láttam élőben. ;) Most az elektromos rendszeremmel bajlódok, csőstül jöttek a bajok.

Elküldve
Eddig 2 garnitúra frissen fényezett fennire tettem fel gumit sérülés nélkül az eggyik 205/50 R15 a másik 195/45 és 205/45 R16 volt. plusz a sokásosak. És Tiu! Igazad van! :lol:

Akkor majd meglátogatlak benneteket. :)

Elküldve
Akkor majd meglátogatlak benneteket. :)

Egyenlőre csak egyedűl dolgozok. Jelnleg is annyi a meló hogy még netezni is van időm. :lol:

Mivel ma nyitottam ki nem csináltam még semmit.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.