Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nocsak! Ezt ivannorbi írta 2009 augusztus 21.-én a robogómról:

"Nem csúnya! :lol:

Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet."

Éééééééérdekeeeeeesssss...most meg Laguna...

:lol:

Megosztás:

Nocsak! Ezt ivannorbi írta 2009 augusztus 21.-én a robogómról:

"Nem csúnya! :D

Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet."

Éééééééérdekeeeeeesssss...most meg Laguna...

:rolleyes:

van a franciáknak is jó autója ! persze az nagyátlag fosok azok nekem sem tetszenek . van azomban pár dolog ami jól sikerült és még az opelban is benne van sok sok francia alkatrész ! mert bevált . pl. olaszos sem vagyok de van olaszom is ami egy másik tészta mint az átlag olasz retek . a mai gondolok itt a 2000 utáni autókra de főleg a 2005 utánik már szinte tök egyformák tartalmilag sok sok dolog ugyanaz már . beszállítók szinte ugyanazt a vackot teszik egy népautóba is meg egy opelba is . dígó motor az opelban ? van. meg ehhez hasonló dolgok . vannak darabok amik jól beváltak és szeretik .

nézzünk dologba mélyen és valljuk be hogy ma máraz embléma majdnem tökmindegy . egy kalap fos mind....

ja hát azért járunk öreggel mert azok jók ?? frászt .... azért mert erre tellik ! ez az ésszerű ! MA ! holnap már kuka ... aztán jönnek a mai darabok majd és így tovább tovább ....

amikorra hozzánk kerül a használtató addiga van olcsó utángyártott cucc, van EPC ,van heckelt cucc is a neten hozzá,van ismeret anyag , és a tapasztalatok ! ami a legfontosabb.

így mi kvázi könnyen válogatunk ugye? mikorra már megették a szervizek típus hibákat netán visszahívásokat , no mi már tanultunk addigra mások kárából és tudjuk hogy is álljunk neki keresgélni . tudunk példákat .

ha a sors úgy hozza hogy egy renóba kell bele huppanni , vagy egy olaszba, vagy egy csíra audiba, hát nosza neki had jöjjön ha az egy kiforrot jó típus !

mindegyik lehetőség előtt nyitottan állok ha úgy alakul .

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.