opzsolt Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :lol: A Datsun óta fejlődtél. Már csak nevetsz rajta. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 A Datsun óta fejlődtél. Már csak nevetsz rajta. :lol: :lol: :P Pénteken kapott kicsit azért. Nem mentem el szó nélkül a rönó mellett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 hát nem ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 A Datsun óta fejlődtél. Már csak nevetsz rajta. :lol: :lol: :P simán :lol: tegnap este csepelen vettünk egy BMW-t 318td na akkor ezért is kapok majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 simán :lol: tegnap este csepelen vettünk egy BMW-t 318td na akkor ezért is kapok majd :lol: BMW-t hm? Hát igen, a Te korodban már kell valami farokhosszabbító. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 De az legalább jó helyen hajt :lol: Bár a traktor motorért kár. Az igazi BMW számomra soroshatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 BMW-t hm? Hát igen, a Te korodban már kell valami farokhosszabbító. :lol: Már megint a farok... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Már megint a farok... :lol: :P Ezeket mindig csak Te emeled ki a szövegkörnyezetből, úgyhogy Te vagy a langyer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Urak! Nem jár valaki véletlen Pécs-Kecskemét útvonalon? Vagy nem tudtok valakit aki jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Én sajnos nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Urak! Nem jár valaki véletlen Pécs-Kecskemét útvonalon? Vagy nem tudtok valakit aki jár? egyszer már voltam ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 BMW-t hm? Hát igen, a Te korodban már kell valami farokhosszabbító. :P farok hosszabítóóóó ! váowww ! :lol: megint a farok ,.,.ne mán gyanuska vagy! gyanuska ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 simán :lol: tegnap este csepelen vettünk egy BMW-t 318td na akkor ezért is kapok majd :lol: és ha már erre jársz, egy teára sem ugrasz be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Lehet hogy szégyenli magár, lassan Opelje sem lesz. Jön egy bogár és a csili-vili Kadettot is elpattintja. Amúgy a B Kadett elég zsíros áron lett kirakva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 és ha már erre jársz, egy teára sem ugrasz be? szia ! :lol: hát csak a shell kútig mentünk ott meg átnézés és gooo home :lol: gyerek asszony a kocsiban dorbézolt .... ezekkel meg nehéz :lol: így is jó későn értünk haza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Lehet hogy szégyenli magár, lassan Opelje sem lesz. Jön egy bogár és a csili-vili Kadettot is elpattintja. Amúgy a B Kadett elég zsíros áron lett kirakva :lol: poénból tették ki azt :P nem eladó ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 poénból tették ki azt :lol: nem eladó ám :lol: Azt is említsd meg, hogy az E-d viszont eladó! :lol: De a jó cuccok nélkül, mert azok jönnek hozzám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nocsak! Ezt ivannorbi írta 2009 augusztus 21.-én a robogómról: "Nem csúnya! :lol: Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet." Éééééééérdekeeeeeesssss...most meg Laguna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2010 Nocsak! Ezt ivannorbi írta 2009 augusztus 21.-én a robogómról: ... Mi van? Unatkozol és nosztalgiázol? :lol: Mé nem alszasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Mi van? Unatkozol és nosztalgiázol? :rolleyes: Mé nem alszasz? Vót' beszóni??? Ne szemtelenkedjél, én nem Te vagyok, hogy este 9-kor elzavar a Zasszony aludni! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Nocsak! Ezt ivannorbi írta 2009 augusztus 21.-én a robogómról: "Nem csúnya! :D Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet." Éééééééérdekeeeeeesssss...most meg Laguna... :rolleyes: van a franciáknak is jó autója ! persze az nagyátlag fosok azok nekem sem tetszenek . van azomban pár dolog ami jól sikerült és még az opelban is benne van sok sok francia alkatrész ! mert bevált . pl. olaszos sem vagyok de van olaszom is ami egy másik tészta mint az átlag olasz retek . a mai gondolok itt a 2000 utáni autókra de főleg a 2005 utánik már szinte tök egyformák tartalmilag sok sok dolog ugyanaz már . beszállítók szinte ugyanazt a vackot teszik egy népautóba is meg egy opelba is . dígó motor az opelban ? van. meg ehhez hasonló dolgok . vannak darabok amik jól beváltak és szeretik . nézzünk dologba mélyen és valljuk be hogy ma máraz embléma majdnem tökmindegy . egy kalap fos mind.... ja hát azért járunk öreggel mert azok jók ?? frászt .... azért mert erre tellik ! ez az ésszerű ! MA ! holnap már kuka ... aztán jönnek a mai darabok majd és így tovább tovább .... amikorra hozzánk kerül a használtató addiga van olcsó utángyártott cucc, van EPC ,van heckelt cucc is a neten hozzá,van ismeret anyag , és a tapasztalatok ! ami a legfontosabb. így mi kvázi könnyen válogatunk ugye? mikorra már megették a szervizek típus hibákat netán visszahívásokat , no mi már tanultunk addigra mások kárából és tudjuk hogy is álljunk neki keresgélni . tudunk példákat . ha a sors úgy hozza hogy egy renóba kell bele huppanni , vagy egy olaszba, vagy egy csíra audiba, hát nosza neki had jöjjön ha az egy kiforrot jó típus ! mindegyik lehetőség előtt nyitottan állok ha úgy alakul . Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 köszönjük emese!! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 köszönjük emese!! :lol: :D Azt hiszem, hogy ennél kifejezőbbet keresve sem találnék. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hogy védi a mundér becsületét, mi? Lehet, hogy már csigát is zabál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts